Smeki, samo ti citaj..ali ovu epizodu sa pijankom ti savetujem da pogledas..mnogo ces da se smejes veruj mi..😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 23 Aug 2025 EDT
First glimpse of Dua Padukone! Pics and video inside
CID episode 71 - 23rd August
SHAADI HOGAYI 23.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 24 Aug 2025 EDT
Rathores are here- Gen 5
ARMAN KI JOGAN 24.8
Restrain order
Anupamaa 23 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Abhira: Life main problems ho chalega lekin Armaan na ho..
What’s next for Hrithik Roshan after a hat-trick of flops?
Just Casual EMA
Yeh Rishta kya Kehlata hai
Agastya's Ikkis to clash with Junaid's Ek din(Nov 7,2025)
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 24 Aug 2025 - Season Premier
Danger Song Copied From Pak Show
KSBKBT FF: The broken ties Part1 : The revenge Pg1
I tako sam ja zbog slicnih situacija odustala da pisem eseje, sad sam bas kratka i jasna😃
Mojne Badi da mi diras Sultana,ja sam njegov fan od prvog momenta od kad se pojavio u MB ,samo ne znam sta je sa njim bilo i kakva mu je uloga al zato cim sam ga videla odma sam ga spazila 😆
Salaman Khan ljut na kanal😲
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=18tfg6khg4o&list=SPmp7-c1oqjtasbW8Dbm4BXt6hzncbwbbi&index=110[/YOUTUBE]
Sulja je musliman..Secas se ono kada se Madu oblaci tako pa je RK pozdravlja sa Salam Ajlekum 🤣..I ako se secas, ono kada on masta o MB ,zamislja je u dzamiji..
A neka je i protestant..mnogo je dobar frajer, muzevan i snazan lik..A za njega kazu da je i u stvarnom zivotu boli glava frajer, da je visok 1,90 i da je tu negde sa Sidom po sirini ramena..
Dry, ja sam od Smekice jutros dobila dozvolu da ubijem topik..pa cu kao James Bond, to i da ucinim..a smeki ce moci da pise u novom koliko god zeli..😆
PS Vidite li tu i moje ime 😉 Mnogo sam zaj...🤣
Salim se badi, to samo vracam Dal zato sto je RK nazvala seka -persom,inace kad se Sultan pojavio, zaista, wow, frajer je boli glava, ali kao sto vec rekoh svako nek se drzi svog.😆 Mene inace u zivotu nisu privlacili crnokosi muskarci, uvek mi je tip muskarca bio poput Levija, tvog Kivanca, mislim ajde da nazovem plavusani,mada nisu bas plavusani plavusani ali vise naginju na tu nijansu, ako me kapiras. Ali, vec sam pominjala da me RK neodoljivo podseca na jedan divan deo moje mladosti, tako da me zestoko drma. ( a nije ni cudo kad ja pripadam onoj grupi pod A 😆)
A sto se tice Sultana i njegove uloge, vec sam to obrazlozila, navijala sam da se pojavi takav neki dasa, da RK poludi od ljubomore, ali ali ali , samo da su mu nasli drugo ''zanimanje'' . A onda opet mislim, da je sve pozitivno bilo u njegovom zivotu, kako bi se siroki auditorijum opredelio kome Madhu da pripadne😉
Draga moja imam strpljenja. Ima dosta posla da se uradi strip a znam da ti imas obaveza i u kuci i oko dece. Zato , samo polako kad stignes i kad imas vremena.❤️