Returning of the written off #21 Invited only - Page 93

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Ja citam strip samo ne gledam seriju😉

Smeki, samo ti citaj..ali ovu epizodu sa pijankom ti savetujem da pogledas..mnogo ces da se smejes veruj mi..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

I tako sam ja zbog slicnih situacija odustala da pisem eseje, sad sam bas kratka i jasna😃

Da...kada ga danas nisam tresnula "od zem" nikada necu..A to mi se desilo i prosli put sa kompom..krenem ti ja da prepricavam Nadi celu seriju od kad je prestala pa na ovamo..i ispisem bogami poduuugacak post. Kad da ga postavim...😡 😡 😡

https://i439.photobucket.com/albums/qq115/Kuna_fotke/patka.jpg
Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Jos Samo da Levi stigne.😉

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Mojne Badi da mi diras Sultana,ja sam njegov fan od prvog momenta od kad se pojavio u MB ,samo ne znam sta je sa njim bilo i kakva mu je uloga al zato cim sam ga videla odma sam ga spazila 😆

Dry, sestro po ukusu...🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Salaman Khan ljut na kanal😲

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=18tfg6khg4o&list=SPmp7-c1oqjtasbW8Dbm4BXt6hzncbwbbi&index=110[/YOUTUBE]

A da li on ovo sve radi zbog svog publiciteta ili publiciteta emisije ?
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Sulja je musliman..Secas se ono kada se Madu oblaci tako pa je RK pozdravlja sa Salam Ajlekum 🤣..I ako se secas, ono kada on masta o MB ,zamislja je u dzamiji..
A neka je i protestant..mnogo je dobar frajer, muzevan i snazan lik..A za njega kazu da je i u stvarnom zivotu boli glava frajer, da je visok 1,90 i da je tu negde sa Sidom po sirini ramena..

Tako Badi, posle ovih detaljnih informacija mozes i da razmislis da pojacas "ekipu". 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Dry, ja sam od Smekice jutros dobila dozvolu da ubijem topik..pa cu kao James Bond, to i da ucinim..a smeki ce moci da pise u novom koliko god zeli..😆

PS Vidite li tu i moje ime 😉 Mnogo sam zaj...🤣

Pa odkad ja govorim to da si mnogo zaj... al opet moze li covek protiv genetike

Kisni covek, James Bond ovo ono 🤣
Stephi thumbnail

Salim se badi, to samo vracam Dal zato sto je RK nazvala seka -persom,inace kad se Sultan pojavio, zaista, wow, frajer je boli glava, ali kao sto vec rekoh svako nek se drzi svog.😆 Mene inace u zivotu nisu privlacili crnokosi muskarci, uvek mi je tip muskarca bio poput Levija, tvog Kivanca, mislim ajde da nazovem plavusani,mada nisu bas plavusani plavusani ali vise naginju na tu nijansu, ako me kapiras. Ali, vec sam pominjala da me RK neodoljivo podseca na jedan divan deo moje mladosti, tako da me zestoko drma. ( a nije ni cudo kad ja pripadam onoj grupi pod A 😆)

A sto se tice Sultana i njegove uloge, vec sam to obrazlozila, navijala sam da se pojavi takav neki dasa, da RK poludi od ljubomore, ali ali ali , samo da su mu nasli drugo ''zanimanje'' . A onda opet mislim, da je sve pozitivno bilo u njegovom zivotu, kako bi se siroki auditorijum opredelio kome Madhu da pripadne😉

Da, rekoh ti ja da su srozali Sulju zbog RK,..mnogi su bili za to da MB ode sa Sultanom i dan danas neke bitne osobe sa IF da ne imenujem, su u svadji sa drugima zbog cele te price..

Pa jeste , ali ipak je ona ludacki volela njenog RK, tako da svejedno, mislim da bi bez obzira na sve ostala sa njim.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Ne mogu da quote Nataly post 😕 Zasto? Da li se samo meni to desava?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Draga moja imam strpljenja. Ima dosta posla da se uradi strip a znam da ti imas obaveza i u kuci i oko dece. Zato , samo polako kad stignes i kad imas vremena.❤️

Da, danas mi bas i nije bio naklonjen horoskop za prevodjenje ali nadam se da ce sutrasnji biti boli..😕