Ma uopste necu da biram, lepo kaze pesma nije zivot jedna tj jedan...š¤£
P.S. znam da cete se vas dve Finkinje zgranuti , jelte, al tako je kako je a narocito sto Nale zna za moj problem za levo i desno š¤£
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 25th Oct 2025 - WKV
PLAN CHANGED 25.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 3rd ODI, Sydney🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 25, 2025 Episode Discussion Thread
Actor Satish Shah Passes Away
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 26, 2025 Episode Discussion Thread
PICHLE JANM KA PUNYA 26.10
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
I'm disgusted
Sooooo Happy with This Weeks Elimination
Clip of Deepika justifying infidelity and cheating is going viral
The Girlfriend - Rashmika - trailer out now.
Ram Aur Shyam By Anees Bazmi
Kyunki forums beats yrkkh forum
5000 Episodes..
Ma uopste necu da biram, lepo kaze pesma nije zivot jedna tj jedan...š¤£
P.S. znam da cete se vas dve Finkinje zgranuti , jelte, al tako je kako je a narocito sto Nale zna za moj problem za levo i desno š¤£
Auu Dal pa ti bas poznajes Brenin opus. Ja onu pesmu sa belajem nisam u zivotu cula š
Sto, ja bih bas volela da se to desi, iz vise razloga. Prvo, videla bih Sida pored jos jedne glumice, pa da vidim onda i hemiju i glumu, drugo, da Sid napusti Titanik, vec je vreme i trece , volela bih da Prats onda glumi sa Desnim, mislim da je on fenomenalan glumac i da bi tek on i Prats rasturili. Privatan zivot u ovo ne mesam , i dalje bih volela da u privatnom zivotu bude ono o cemu sve mastamo
A sto Badi da se zgranem? Pa zasto bi zivot morao biti samo jedan? Moze da bude i "jedan po jedan". š
]
Jel ? A sad si odjednom zaboravila slucaj Levi š¤£
Meni nije bas najjasnije sta si htela da kazes š¤£
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=t7EqYiiYVqQ[/YOUTUBE]
Ja sam odrasla na njenim pesmama, znam ih i dan danas sve napamet..posebno volim onu...hajde vrata razvali ,dodji pa me...neznam sto..𤣠..mace moje ti si bog neznam sta bih ja bez tvog..š¤£
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8Z5SUNHlVS4[/YOUTUBE]
]
Ma ja bih njih dvoje ponovo zajedno. Napisala sam vam lepo clanak o vezama i brakovima sa partnerima koji su se upoznali na radnom mestu. Pa lepo. Ako cemo pravo gluma je njihov posao. Ako bi im se na "radnom mestu" desilo to sto mi prizeljkujemo racunam , imalo bi vise sanse da uspe. Bar tako kazu ovi strucnjaci.
Vilijam Levi je svoju suprugu upoznao u rialitiju..tako da..njegov slucaj ako se bude ponavljao moze da se odnosi i na DD i Sida koji su zajedno ucestvovali u JDJ, kao i na Prats koja je u BB..zajednicka serija je dosla kasnije..š