Returning of the written off #17*invited only* - Page 28

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Drya

Pa badi morala sam da ga krijem sve do sada hahahha Biki ima Sida,Saska levog i desnog,Smeki Vatsala,a ti Asifa...e sad mogu ja da dovedem mog bez straha da ce neka da mi ga ukrade 🤣

Dobro si ti to proracunala,ali si zaboravila onu izreku STO VISE TO BOLJE,tako da ne garantujem da ce Aca ostati samo tvoj😉 mislim ja necu da bude jasno 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Koliko vidim badi ti si sinoc na sve nacine pokusavala da me probudis 😃

Jesam Badi ali izgleda da sam ti svirala uspavanku 😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Badi Nale, prenesi badiju Dray da sam imala priliku licno da ga upoznam.🤣 A kako sam ga upoznala, ne biste mi verovale , upisale biste se od smeha. A posle sam imala priliku jos par puta da budemo u istom drustvu , dolazio je cak pre par godina u Sabac i stvarno je ok lik . U jednom od nasih druzenja pricao je da je veliki ljubitelj vina, da planira da se bavi tim, pa smo presli sa vina na rakiju, rekao mi je tad , s obzirom da ja volim dobru rakijicu da popijem , da ima neku specijalnu i da ce mi je doneti. I stvarno , ispunio je obecanje . Druzenje je stvarno bilo to, dtpuno prijateljsko, da ne pomislite nista drugo😉

I hate you 😡😆
Nema veze meni je slao poljubce,to mi vise znaci nego da sam PRIJATELJSKI sedela sa njim 🤣
smeker thumbnail
OK!!! OK!!! OK!!!
PRATIA BANERDI MUENA STRUJOM U INDIJSKOM "VELIKOM BRATU" #

Pre neki dan u kui indijskog "Velikog brata", iliti "Big Boss"-a, potresao je tamonju javnost, a posledica svega mogle bi biti i tube protiv produkcije tog rijalitija. Naime, glumica Pratia Banerdi, poznatija nam kao biva Anandi iz "Male neveste", u sklopu jednog od zadataka muena je strujom.
Ona je morala da izdri elektrookove srednjeg intenziteta kako bi, prema zamiljenom scenariju, bila izleena od bolesti. Broj strujnih udara koje je Pratia morala da podnese bio je 50, ali je glumica posle 35 elektrookova, ipak, odustala, alei se na jake bolove.
Lepa Indijka je tokom celog zadatka herojski trpela torturu, iako su grimase na njenom licu svedoile o bolu s kojim je suoena.
Reakcije publike na ovo mahom su bile negativne, a veina gledalaca zadatak je smatrala varvarskim.
Kako prenose indijski mediji postoje ozbiljni nagovetaji da e organizacije za zatitu ljudskih prava podneti tube protiv produkcije "Big Boss"-a.
Izor-Sapunice
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

OK!!! OK!!! OK!!!
PRATIA BANERDI MUENA STRUJOM U INDIJSKOM "VELIKOM BRATU" #

Pre neki dan u kui indijskog "Velikog brata", iliti "Big Boss"-a, potresao je tamonju javnost, a posledica svega mogle bi biti i tube protiv produkcije tog rijalitija. Naime, glumica Pratia Banerdi, poznatija nam kao biva Anandi iz "Male neveste", u sklopu jednog od zadataka muena je strujom.
Ona je morala da izdri elektrookove srednjeg intenziteta kako bi, prema zamiljenom scenariju, bila izleena od bolesti. Broj strujnih udara koje je Pratia morala da podnese bio je 50, ali je glumica posle 35 elektrookova, ipak, odustala, alei se na jake bolove.
Lepa Indijka je tokom celog zadatka herojski trpela torturu, iako su grimase na njenom licu svedoile o bolu s kojim je suoena.
Reakcije publike na ovo mahom su bile negativne, a veina gledalaca zadatak je smatrala varvarskim.
Kako prenose indijski mediji postoje ozbiljni nagovetaji da e organizacije za zatitu ljudskih prava podneti tube protiv produkcije "Big Boss"-a.
Izor-Sapunice

Moje misljenje je da od toga nema nista.
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Moje misljenje je da od toga nema nista.

I ja mislim tako😕
nn027 thumbnail
Pozdravljam vas. Obaveze zovu. Cujemo se kasnije. 😛
Edited by nn027 - 12 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Pozdravljam vas. Obaveze zovu. Cujemo se kasnije. 😛

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Bas ti hvala Biki uzelela sam se da vidim DD😡🤣

Smeki, ja sam imala neku sliku da ti postavim sa tvojim '' ljubimcima '', ona ga brije, al' nisam, obecanje je obecanje, a i ja je bas nesto preterano ne ljubim 🤣, a mislim da se ni 😆Bikici ne bi uopste svidela ta slika
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Badi Nale, prenesi badiju Dray da sam imala priliku licno da ga upoznam.🤣 A kako sam ga upoznala, ne biste mi verovale , upisale biste se od smeha. A posle sam imala priliku jos par puta da budemo u istom drustvu , dolazio je cak pre par godina u Sabac i stvarno je ok lik . U jednom od nasih druzenja pricao je da je veliki ljubitelj vina, da planira da se bavi tim, pa smo presli sa vina na rakiju, rekao mi je tad , s obzirom da ja volim dobru rakijicu da popijem , da ima neku specijalnu i da ce mi je doneti. I stvarno , ispunio je obecanje . Druzenje je stvarno bilo to, dtpuno prijateljsko, da ne pomislite nista drugo😉

I hate you 😡😆
Nema veze meni je slao poljubce,to mi vise znaci nego da sam PRIJATELJSKI sedela sa njim 🤣

Zlato moje, u stvarnom zivotu, on tebi i treba da salje poljupce, tebi i tvojim godinama to prilici. Pusti ti mene, rekla sam vec da ovde u virtualnom svetu imam pravo da mastam, sve je dozvoljeno i mastanje i podsecanje na mladost i... tako da Aca je za mene mator 🤣