Pa badi morala sam da ga krijem sve do sada hahahha Biki ima Sida,Saska levog i desnog,Smeki Vatsala,a ti Asifa...e sad mogu ja da dovedem mog bez straha da ce neka da mi ga ukrade 🤣
Bigg Boss 19 - Daily Discusdion Topic - 2nd Nov 2025 - WKV
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
BILLI IN BASKET 2.11
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Nov 2025 EDT
Should Salman Khan finally find a girl to marry on his 60th birthday?
Favourite couple : Nov.1, 2025.Best epi. HD Clip. 😆😆
What if............Arjun
Aishwarya Rai at fault for ruining Salman's life?
From Progressive To Regressive?
Hahahahahahaha: New nicknames for Gen 4 lead couple.
Pa badi morala sam da ga krijem sve do sada hahahha Biki ima Sida,Saska levog i desnog,Smeki Vatsala,a ti Asifa...e sad mogu ja da dovedem mog bez straha da ce neka da mi ga ukrade 🤣
Koliko vidim badi ti si sinoc na sve nacine pokusavala da me probudis 😃
I hate you 😡😆
Badi Nale, prenesi badiju Dray da sam imala priliku licno da ga upoznam.🤣 A kako sam ga upoznala, ne biste mi verovale , upisale biste se od smeha. A posle sam imala priliku jos par puta da budemo u istom drustvu , dolazio je cak pre par godina u Sabac i stvarno je ok lik . U jednom od nasih druzenja pricao je da je veliki ljubitelj vina, da planira da se bavi tim, pa smo presli sa vina na rakiju, rekao mi je tad , s obzirom da ja volim dobru rakijicu da popijem , da ima neku specijalnu i da ce mi je doneti. I stvarno , ispunio je obecanje . Druzenje je stvarno bilo to, dtpuno prijateljsko, da ne pomislite nista drugo😉
OK!!! OK!!! OK!!!
PRATIA BANERDI MUENA STRUJOM U INDIJSKOM "VELIKOM BRATU" #
Pre neki dan u kui indijskog "Velikog brata", iliti "Big Boss"-a, potresao je tamonju javnost, a posledica svega mogle bi biti i tube protiv produkcije tog rijalitija. Naime, glumica Pratia Banerdi, poznatija nam kao biva Anandi iz "Male neveste", u sklopu jednog od zadataka muena je strujom.
Ona je morala da izdri elektrookove srednjeg intenziteta kako bi, prema zamiljenom scenariju, bila izleena od bolesti. Broj strujnih udara koje je Pratia morala da podnese bio je 50, ali je glumica posle 35 elektrookova, ipak, odustala, alei se na jake bolove.
Lepa Indijka je tokom celog zadatka herojski trpela torturu, iako su grimase na njenom licu svedoile o bolu s kojim je suoena.
Reakcije publike na ovo mahom su bile negativne, a veina gledalaca zadatak je smatrala varvarskim.
Kako prenose indijski mediji postoje ozbiljni nagovetaji da e organizacije za zatitu ljudskih prava podneti tube protiv produkcije "Big Boss"-a.
Izor-Sapunice
Pozdravljam vas. Obaveze zovu. Cujemo se kasnije. 😛
I hate you 😡😆
Badi Nale, prenesi badiju Dray da sam imala priliku licno da ga upoznam.🤣 A kako sam ga upoznala, ne biste mi verovale , upisale biste se od smeha. A posle sam imala priliku jos par puta da budemo u istom drustvu , dolazio je cak pre par godina u Sabac i stvarno je ok lik . U jednom od nasih druzenja pricao je da je veliki ljubitelj vina, da planira da se bavi tim, pa smo presli sa vina na rakiju, rekao mi je tad , s obzirom da ja volim dobru rakijicu da popijem , da ima neku specijalnu i da ce mi je doneti. I stvarno , ispunio je obecanje . Druzenje je stvarno bilo to, dtpuno prijateljsko, da ne pomislite nista drugo😉