Returning of the written off #17*invited only* - Page 30

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.2k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

Pa Sid 😡 kad je pobedio Djokovica😡

Za ovuj rec ce izede golem cutek..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aFI5x3sPAbo[/YOUTUBE]
Daltoni thumbnail
Posto ste vi izrazile svoje afinitete prema ovdasnjim muzickim zvezdama, evo da i ja dam svoj mali doprinos iz svog kraja, jedna od mojih omiljenih domacih pesama koju posvecujem svom bivsem poslodavcu
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=azU8WnUi_t4[/YOUTUBE]
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
A i mi smo u Vranje imali Shiva i Anandi..😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vP6Jhh-oRs8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=buy265tQgS4[/YOUTUBE]
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

To sam danas videla na HAJAT TV-u ,odnosno PLUS..ima isto tako i sa DD, samo mislim da je Vivijan bio za nijansu bolji Srbin 😆..

U MB , veliki ulazak RK-ove heroine, pogledajte..

http://www.india-forums.com/video/television/297696-the-grand-entry-of-rks-heroine.htm

Gledala sam tu epizodu. Ja ti gledam RK ( namerno kazem RK a ne MH 😆 ) u 3 etape, s pocetka na TV Plus, ko sto nas je lepo Mr. Rishabh Kundra i zamolio, sredinu na serije sa bukvalnim prevodom i najnovije koje se kod njih prikazuju , tako da ne mogu omasiti nijedan detalj🤣. A sto se tice nje kao Srpkinje, vala ne moze biti nikako jer ne znam za slucaj da ijedna snajka u Srbiji toliko ljubi svoju svekrvu i ostale rodjake po muzevoj liniji kao sto to rade Madhu i Tanandi. Cak bih rekla da je proporcionalno obrnuto 🤣. A on ...pa vala pravi Srbenda,sa naglaskom bas negde iz tvog kraja 😆
Stephi thumbnail

Svaka cast ,odusevila sam se 👏 e ne kao ovaj bravo Nadal😡 a mi iz Srbije sto se ljutimo ko nas sisa,ma oklagija je za njega😡

Ko je rekao "Bravo Nadal" ?Da mu .. 😡😡😡

Au Dal, pa ti bas neobavestena, zar tako bitnu stvar da ne znas 🤣
A sto se tice toga da mu... ne se sekiras, Smeki i ja smo to vec uradile u vise navrata , odmah posle doticnog dogadjaja 😉😆
Stephi thumbnail

A i mi smo u Vranje imali Shiva i Anandi..😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vP6Jhh-oRs8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=buy265tQgS4[/YOUTUBE]

Ma imate vi u tom vasem kraju svasta nesto

TELO ZA MEDALJU: Lepa Nilijka svetski prvak u fitnesu

Nislijka Miljana Stanojkovic osvojila je prvo mesto u apsolutnoj kategoriji i kategoriji "Fitnes model" na Svetskom prvenstvu u Austriji.

Miljanino ostvarenje je tim vece jer do pre sest meseci uopste nije trenirala ili se bavila ovim sportom. Uz pravilnu ishranu i treninge stigla je do svetske krune.

Mislim, ja znam da ti treniras, al ' kad pre 😆

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Gledala sam tu epizodu. Ja ti gledam RK ( namerno kazem RK a ne MH 😆 ) u 3 etape, s pocetka na TV Plus, ko sto nas je lepo Mr. Rishabh Kundra i zamolio, sredinu na serije sa bukvalnim prevodom i najnovije koje se kod njih prikazuju , tako da ne mogu omasiti nijedan detalj🤣. A sto se tice nje kao Srpkinje, vala ne moze biti nikako jer ne znam za slucaj da ijedna snajka u Srbiji toliko ljubi svoju svekrvu i ostale rodjake po muzevoj liniji kao sto to rade Madhu i Tanandi. Cak bih rekla da je proporcionalno obrnuto 🤣. A on ...pa vala pravi Srbenda,sa naglaskom bas negde iz tvog kraja 😆

Jes vala..😆 bas ko da je nas 😆..a meni je i ona slatka..mozda tebi i Smeki nije,ali meni je i kao glumica,i kao pojava i privatno,bas bas devojka na mestu..ipak ja "malo" duze pratim MB od vas..verujte mi na rec da je kao covek dobra,vredna i da zasluzuje ovu slavu koju ima jer se sama izborila za nju bez icije pomoci a ne kao pojedini koji ulaze cak i u tudje cipele i svasta rade i pricaju radi novca i slave..
Daltoni thumbnail

Ma imate vi u tom vasem kraju svasta nesto

TELO ZA MEDALJU: Lepa Nilijka svetski prvak u fitnesu

Nislijka Miljana Stanojkovic osvojila je prvo mesto u apsolutnoj kategoriji i kategoriji "Fitnes model" na Svetskom prvenstvu u Austriji.

Miljanino ostvarenje je tim vece jer do pre sest meseci uopste nije trenirala ili se bavila ovim sportom. Uz pravilnu ishranu i treninge stigla je do svetske krune.

Mislim, ja znam da ti treniras, al ' kad pre 😆

Da, takva nam je voda,sta da ti pricam..😆
Daltoni thumbnail
Veceras u Nisu formiramo casni krst..pozivam vas sve da budete moji gosti.
Nis je prepun ljudi iz okruzenja i za to postoji veliki razlog..pogledajte :

14:12, 03.10.2013.

estica asnog krsta sutra u Niu

Autor A. S. Izvor June vesti | Ni
ruka-jovana-krstitelja.jpg
Desnica Jovana Krstitelja i estica asnog krsta koji se uvaju u Cetinjnskom manastiru, foto: cetinje-mojgrad.org

Povodom proslave jubileja Milanskog edikta, iz Crne Gore u Ni stie deli asnog krsta, ali i desnica Svetog Jovana Krstitelja.

Kako je ranije najavljeno svete relikvije bie izloene vernicima narednih dana. One se uvaju u Cetinjskom manastiru i poslednji put su u Niu bile 1941. godine.

- Doek estice asnog krsta i desnice Svetog Jovana je sutra u 19:30h na nikom Aerodromu. Zatim se put nastavlja ka Sabornom hramu. U subotu, tokom dana, relikvije e biti izloene u Sabornom hramu, a kasno uvee se prenose u Hram Svetog cara Konstantina i carice Jelene - stoji u zvaninom saoptenju Eparhije nike.

mapa
Mapa za 6. oktobar
Ve danas, u etvrtak, 3. oktobra, u 17h na platou ispred Hrama na Bulevaru Nemanjia bie sveano doekana ikona Majke Boije sievake, a u nastavku e biti odrana veernja sluba sa Akatistom Presvetoj Bogorodici.

Za subotu uvee je najavljena manifestacija "I ja sam deo krsta", a u nedelju u 9 sati ujutru bie sluena, kako je najavljeno, velika liturgija. U 17 sati svete relikvije kreu put Podgorice.

Organizatori su izradili i posebnu mapu Parka svetog Save za 6. oktobar na kojoj su obeleeni posebni punktovi.

Daltoni thumbnail

Au Dal, pa ti bas neobavestena, zar tako bitnu stvar da ne znas 🤣
A sto se tice toga da mu... ne se sekiras, Smeki i ja smo to vec uradile u vise navrata , odmah posle doticnog dogadjaja 😉😆

Ako ste..ako mi je do sada i bio simpatican,sada ga je potpuno ugasio..😡😡ROFL