A sto Smeki da ide kuci, kad je vec usla, ja bih volela da pobedi. Ili vi znate mozda nesto u sta ja nisam upucena ?
Dala mi je Nada link od BB foruma, bacila sam letimice pogled, paznju mi je privukao jedan topic gde je eto jednom recju trebalo da opisu ucesnike. Iz toga sam zakljucila da je ne vole, jer je najvise njih uporebilo za nju jednu rec , prevescu u blazoj formi uvlakac, i jos par tako nekih epiteta poput glupa, arogantna. Mene to uopste ne iznenadjuje jer se odavno pokazalo da je puno njih ljubomorno na nju i uopste me to ne uzbudjuje . Interesuje me vise jedna druga stvar, gde su sve one koje obozavaju Prats, ne vidim ih tamo, doduse, necu da gresim dusu, stvarno sam letimice bacila pogled. Ono sto je cinjenica i sto niko ne moze promeniti je da je ona zaista preslatka devojka, beskrajno talentovana, da je drzala publiku sirom sveta prikovanim za BV iako je i tad prica imala podosta mana, ali ljudi su gledali zbog magije koju je ona stvarala, a posebna prica kakva je tek bila sa Sidom, tako da , svi komplet mogu da joj pljunu pod prozor. Toliko negativnih komentara moze se objasniti samo jednom recju LJUBOMORA. Da, jos ovo, sto je jos smesnije, pitaju se navodno da li je ona poznata bas. Pa ne znam u Indiji, ali po meni poznat je onaj koga znaju sirom sveta, pa cak i u malenoj Srbiji, a za ove druge ucesnike, ja nikad cula nisam, tako da da, Prats mozda nije poznata u Indiji, ali u svetu jeste. Boze, i ko je sad tu glup ?