Returning of the written off #16*invited only* - Page 99

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.6k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

A sto Smeki da ide kuci, kad je vec usla, ja bih volela da pobedi. Ili vi znate mozda nesto u sta ja nisam upucena ?

Saska i ja bi volela da pobedi ali nema sanse pored ovih adzdaja pored nje,a iskreno bolje da ide kuci nego da ubace MM samo zbog toga bi volela da izadje.😕 i zbog toga sto je stalno prikazuju drugacije nego sto to u stvari jeste😡

Dala mi je Nada link od BB foruma, bacila sam letimice pogled, paznju mi je privukao jedan topic gde je eto jednom recju trebalo da opisu ucesnike. Iz toga sam zakljucila da je ne vole, jer je najvise njih uporebilo za nju jednu rec , prevescu u blazoj formi uvlakac, i jos par tako nekih epiteta poput glupa, arogantna. Mene to uopste ne iznenadjuje jer se odavno pokazalo da je puno njih ljubomorno na nju i uopste me to ne uzbudjuje . Interesuje me vise jedna druga stvar, gde su sve one koje obozavaju Prats, ne vidim ih tamo, doduse, necu da gresim dusu, stvarno sam letimice bacila pogled. Ono sto je cinjenica i sto niko ne moze promeniti je da je ona zaista preslatka devojka, beskrajno talentovana, da je drzala publiku sirom sveta prikovanim za BV iako je i tad prica imala podosta mana, ali ljudi su gledali zbog magije koju je ona stvarala, a posebna prica kakva je tek bila sa Sidom, tako da , svi komplet mogu da joj pljunu pod prozor. Toliko negativnih komentara moze se objasniti samo jednom recju LJUBOMORA. Da, jos ovo, sto je jos smesnije, pitaju se navodno da li je ona poznata bas. Pa ne znam u Indiji, ali po meni poznat je onaj koga znaju sirom sveta, pa cak i u malenoj Srbiji, a za ove druge ucesnike, ja nikad cula nisam, tako da da, Prats mozda nije poznata u Indiji, ali u svetu jeste. Boze, i ko je sad tu glup ?
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Laku noc Smeki. ❤️
Nadam se da ce se Dal ipak pojaviti veceras😲

Laku noc Smeki

A Dal ce se pojaviti garant ako ja sad pocnem da dovodim vatrogasce. Ima sesto culo bas bas izrazeno, cim ja pocnem da pravim gluposti, ona se pojavi 🤣
Stephi thumbnail
Nego Nado,aj ti sad lepo da pocnes da editujes lepog Micu, ti si baksuza i dovela ovde, jesam li ja lepo rekla da ce nam on upropastiti topic ko sto je njegova zena upropastila tamo neku seriju 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Dala mi je Nada link od BB foruma, bacila sam letimice pogled, paznju mi je privukao jedan topic gde je eto jednom recju trebalo da opisu ucesnike. Iz toga sam zakljucila da je ne vole, jer je najvise njih uporebilo za nju jednu rec , prevescu u blazoj formi uvlakac, i jos par tako nekih epiteta poput glupa, arogantna. Mene to uopste ne iznenadjuje jer se odavno pokazalo da je puno njih ljubomorno na nju i uopste me to ne uzbudjuje . Interesuje me vise jedna druga stvar, gde su sve one koje obozavaju Prats, ne vidim ih tamo, doduse, necu da gresim dusu, stvarno sam letimice bacila pogled. Ono sto je cinjenica i sto niko ne moze promeniti je da je ona zaista preslatka devojka, beskrajno talentovana, da je drzala publiku sirom sveta prikovanim za BV iako je i tad prica imala podosta mana, ali ljudi su gledali zbog magije koju je ona stvarala, a posebna prica kakva je tek bila sa Sidom, tako da , svi komplet mogu da joj pljunu pod prozor. Toliko negativnih komentara moze se objasniti samo jednom recju LJUBOMORA. Da, jos ovo, sto je jos smesnije, pitaju se navodno da li je ona poznata bas. Pa ne znam u Indiji, ali po meni poznat je onaj koga znaju sirom sveta, pa cak i u malenoj Srbiji, a za ove druge ucesnike, ja nikad cula nisam, tako da da, Prats mozda nije poznata u Indiji, ali u svetu jeste. Boze, i ko je sad tu glup ?

Da bas su ljubomorni i ne biraju reci kada treba da je ispljuju i ocrne. Kad nemaju argumente, a obicno ih nemaju, onda jednostavno napisu neke nebuloze ili bez pardona napisu da je mrze. Neobjasnjivo ali istinito. Razumem da se neko moze dopasti ili ne ali da se neko moze mrzeti i tako pljuvati meni nije jasno. I covek se zapita odakle sve to i cime je ona izazvala takve reakcije. Ja pametno objasnjenje nemam. A da bilo kojoj od tih "pljuvacica" neko ponudi da zameni zivot za Pratsin garantujem da bi svaka iste sekunde prihvatila.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Imam caps ali ne mogu postaviti na kraju smo sa tropicom
Nisam vas pozdravila ...Saskice❤️ i Nadice❤️ 🤗🤗
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Nego Nado,aj ti sad lepo da pocnes da editujes lepog Micu, ti si baksuza i dovela ovde, jesam li ja lepo rekla da ce nam on upropastiti topic ko sto je njegova zena upropastila tamo neku seriju 🤣

🤣 E bas je lepi Mica hahhahahahahha
Bolje bi ti bilo da one vatrogasce sad tu postavis inece smo nadrljale ako se Dal ne pojavi 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Imam caps ali ne mogu postaviti na kraju smo sa tropicom

Nisam vas pozdravila ...Saskice❤️ i Nadice❤️ 🤗🤗

Bikice❤️ 🤗 Nadam se da ce se Dal ipak pojaviti.
Stephi thumbnail
Da bas su ljubomorni i ne biraju reci kada treba da je ispljuju i ocrne. Kad nemaju argumente, a obicno ih nemaju, onda jednostavno napisu neke nebuloze ili bez pardona napisu da je mrze. Neobjasnjivo ali istinito. Razumem da se neko moze dopasti ili ne ali da se neko moze mrzeti i tako pljuvati meni nije jasno. I covek se zapita odakle sve to i cime je ona izazvala takve reakcije. Ja pametno objasnjenje nemam. A da bilo kojoj od tih "pljuvacica" neko ponudi da zameni zivot za Pratsin garantujem da bi svaka iste sekunde prihvatila.

E moja Nado, bila sam u prilici da citam neke komentare od nasih Srba za Novaka Djokovica. Citala i nisam mogla da verujem da toliko zlobe, pakosti, mrznje, ma nemam reci da ti to opisem mogu ljudi da pokazu za jednu takvu velicinu kome nista ama bas nista ne moze da seprigovori. I sta ti to govori? Eto ti odgovor na ovo sto se ti pitas. Ali, poenta je sto te jadne, mizerne osobe nisu ni svesne koliko njih same truje ta zavist i zloba. Moze neko da ti se dopada, moze neko da ti ne bude simpatican, ali osporavati nekom ocigledan talenat, uspeh, izgled, pa sto trositi reci i vreme na takve jadnike. Da verovatno bi oni mogli bolje HAHAHAHA
Stephi thumbnail
I sta ja rekoh, samo sto sam POMENULA vatrogasce, nisam ih jos ni dovela evo meni moga Svetog Ilije 🤣 Dal, obecala sam ti biti cu fina😆