Returning of the written off #15*invited only* - Page 7

Created

Last reply

Replies

926

Views

71.1k

Users

8

3.8k

Frequent Posters

jagoda thumbnail
Posted: 12 years ago
Za slucaj da se moj post ukloni, postavila sam pitanje vezano za onu paklenu Sanci, pa bih vas zamolila da mi kazete nesto vise sta ce biti s tom curetinom, moze i porukom 😛

Hvala i pozdrav 😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: jagoda

Pozdrav svima :))

Izgleda da svako od nas ima neka svoja pitanja za koja ne mislim da su besmislena ili da ne zasluzuju da budu dostupna ostalim clanovima foruma. Jedva sam peonasla vas zadnji thread i bila sam zapanjena kada sam videla da su stavili zabranu do daljnjeg. Ja sam na drugom forumu dobila zeleno svetlo za sve ljude iz EX-YU koji prate korejsku kinematografiju, s tim da su mi omogucil da mozemo ravnopravno koristiti svako svoje pismo, kako kome odgovara. Znajuci sve to, jos uvek ne mogu da dodjem sebi da je to ovde stopirano. ( nadam se da ovaj moj post nece biti uklonjen 😆 )
Elem, da iskoristim priliku da vas pitam, posto znam da vi unapred gledate epizode ( u odnosu na emitovanje u Srbiji ) da li znate, hoce li neko zapusiti usta onoj zloj i pateticnoj curetini koja kontaminira svaki prostor u kojoj se nalazi ? Ta Sanci je jos gora od one Gauri koja barem nije imala takvu podrsku kakvu Sanci ima. Jagdisa nije moj omiljeni lik, ali pakleno bih se razocarala kada bi Sanci uspela da nabaci laso na njega i prisvoji ga. Toliko mrznje i zlobe prema Anandi, videla sam samo u Gauri. Taman sam pomislila da je serija oslobodjena od tako samozivih zena, kad umesto da zadovoljno gledam seriju, treba da gledam drugu Gauri. Hajte, molim vas, recite mi da ce je uskoro neko nauciti pameti da mi date razloga da ne prestanem da gledam tu seriju. 😭

Zdravo Jagoda i dobro dosla!
Slobodno pisi niko ti nece uklanjatii postove.
Sto se tice serije BV mi je ne gledamo posle Pratsinog odlaska ali po malo znamo sta se desava . Na zalost, koliko ja znam od zapusavanja usta doticnoj osobi za sada nema nista. Ona je , cak sta vise, postala i Jagijeva verenica. Zao mi je sto nemam za tebe lepse vesti. Valjda ce i tu jednom stvari krenuti na bolje.

Strawberry Hello and welcome!
Free wiener Nobody will uklanjatii posts.
As for the BV series we do not look after Pratsinog going on but little do we know what is going on in the series. Unfortunately, as far as I know the gag to the person concerned for now there is nothing. It is even even more, and become Jagijeva fiancee. I'm sorry I do not have better news for you. I hope for this once things turn for the better.

Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jao..toliko sam u haosu da nemam vremena ni da vas procitam..na poslu guzva-radi se prekovremeno, kad dodjem kuci neznam sta cu pre..sve u svemu, osecam se ko poslednje g...
Probacu da vas iscitam sutra pre posla jer sada cu da se izvrnem od umora u krevet..

Ouch .. so I do not have time to mess not to read at work .. crowd-it's long hours, when I get home before I do not know what .. all in all, I feel who recently g ...
I'll try to read out before work tomorrow because now I'm going to the dial of fatigue in bed

Opusteno Dal. Nemoj se nervirati, 😉
Relaxed Dal. Do not fret, Wink

nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jao..toliko sam u haosu da nemam vremena ni da vas procitam..na poslu guzva-radi se prekovremeno, kad dodjem kuci neznam sta cu pre..sve u svemu, osecam se ko poslednje g...
Probacu da vas iscitam sutra pre posla jer sada cu da se izvrnem od umora u krevet..

Ouch .. so I do not have time to mess not to read at work .. crowd-it's long hours, when I get home before I do not know what .. all in all, I feel who recently g ...
I'll try to read out before work tomorrow because now I'm going to the dial of fatigue in bed

Znam odlicno kako to izgleda,samo opusteno🤗
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: jagoda

Za slucaj da se moj post ukloni, postavila sam pitanje vezano za onu paklenu Sanci, pa bih vas zamolila da mi kazete nesto vise sta ce biti s tom curetinom, moze i porukom 😛

Hvala i pozdrav 😳

Jagoda🤗
Bikica_Biki thumbnail
Dobar vam dan🤗
Pratyusha Banerjee in Bigg Boss 7
Bikica_Biki thumbnail
Bikica_Biki thumbnail