🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
TRAUMA DRAMA 15.9
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Kareena back as Face for Lakme India
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Pozdrav svima :))Izgleda da svako od nas ima neka svoja pitanja za koja ne mislim da su besmislena ili da ne zasluzuju da budu dostupna ostalim clanovima foruma. Jedva sam peonasla vas zadnji thread i bila sam zapanjena kada sam videla da su stavili zabranu do daljnjeg. Ja sam na drugom forumu dobila zeleno svetlo za sve ljude iz EX-YU koji prate korejsku kinematografiju, s tim da su mi omogucil da mozemo ravnopravno koristiti svako svoje pismo, kako kome odgovara. Znajuci sve to, jos uvek ne mogu da dodjem sebi da je to ovde stopirano. ( nadam se da ovaj moj post nece biti uklonjen 😆 )Elem, da iskoristim priliku da vas pitam, posto znam da vi unapred gledate epizode ( u odnosu na emitovanje u Srbiji ) da li znate, hoce li neko zapusiti usta onoj zloj i pateticnoj curetini koja kontaminira svaki prostor u kojoj se nalazi ? Ta Sanci je jos gora od one Gauri koja barem nije imala takvu podrsku kakvu Sanci ima. Jagdisa nije moj omiljeni lik, ali pakleno bih se razocarala kada bi Sanci uspela da nabaci laso na njega i prisvoji ga. Toliko mrznje i zlobe prema Anandi, videla sam samo u Gauri. Taman sam pomislila da je serija oslobodjena od tako samozivih zena, kad umesto da zadovoljno gledam seriju, treba da gledam drugu Gauri. Hajte, molim vas, recite mi da ce je uskoro neko nauciti pameti da mi date razloga da ne prestanem da gledam tu seriju. 😭
Jao..toliko sam u haosu da nemam vremena ni da vas procitam..na poslu guzva-radi se prekovremeno, kad dodjem kuci neznam sta cu pre..sve u svemu, osecam se ko poslednje g...
Probacu da vas iscitam sutra pre posla jer sada cu da se izvrnem od umora u krevet..
Ouch .. so I do not have time to mess not to read at work .. crowd-it's long hours, when I get home before I do not know what .. all in all, I feel who recently g ...
I'll try to read out before work tomorrow because now I'm going to the dial of fatigue in bed
Jao..toliko sam u haosu da nemam vremena ni da vas procitam..na poslu guzva-radi se prekovremeno, kad dodjem kuci neznam sta cu pre..sve u svemu, osecam se ko poslednje g...
Probacu da vas iscitam sutra pre posla jer sada cu da se izvrnem od umora u krevet..
Ouch .. so I do not have time to mess not to read at work .. crowd-it's long hours, when I get home before I do not know what .. all in all, I feel who recently g ...
I'll try to read out before work tomorrow because now I'm going to the dial of fatigue in bed
Za slucaj da se moj post ukloni, postavila sam pitanje vezano za onu paklenu Sanci, pa bih vas zamolila da mi kazete nesto vise sta ce biti s tom curetinom, moze i porukom 😛
Hvala i pozdrav 😳