Returning of the written off #15*invited only* - Page 4

Created

Last reply

Replies

926

Views

71.1k

Users

8

3.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Kako izgleda koji horoskopski znak?

izvor: 24sata.hr | utorak 20.08.2013.

Ovan, Strelac i Lav su mi'icavi tipovi, dok su Device i Jarcevi ko'cati, a Bikovi i Vage skloni gojenju. Oci su najistaknutije kod Vodolije, Riba i Blizanaca.

Prema Zodijaku mo'emo da otkrijemo koji je horoskopski znak najlep'i, koji ima istuknut osmeh, pogled ili kosu...

omiljena im je boja 'uta i srebrna.

Rakovi imaju izra'ajan nos i vi'e celo

Pripadnici ovog znaka obicno imaju okruglo lice s istaknutim jagodicama, ali i upecatljiv nos koji nije nu'no velik vec pomalo neobicnog oblika. Brada je okrugla, prsa 'iroka, a kosa tamna i ne preterano gusta. Iako su u mladosti vitki, velik broj njih se nakon tridesete pocinje gojiti. Vrat je kraci, a najce'ce imaju osetljivu ko'u. Celi njihov izgled ostavlja mek i suptilan utisak, a omiljene su im boje crna i bela.

to that sign?
Source: 24sata.hr
| Tuesday, 20.8.2013.

Aries, Leo and Sagittarius are muscular fiber, but Virgo and Capricorns bony and Taurus and Libra tend to gain weight. Eyes are the most prominent of Aquarius, Pisces and Gemini.

According to the Zodiac can not figure out who is the most beautiful zodiac sign, which has istuknut smile, look or hair ...
Rams are physically strong with pronounced facial features

Very agile, members of this sign are always on the go, and that is the way they look like. Their face is very expressive and act younger, and their eyes are very expressive. They have pretty long arms and legs are usually slender and more graceful build and operate, though not prominent muscles. They have quite unexpressed waist. Easy to find in a variety of styles of clothing, and their favorite color is yellow and black.
Crabs have a more expressive nose and forehead

Ne razumem bas najbolje, da li se ovo odnosi i na miskarce i zene ili samo na muskarce?
PS Na srecu nemam veliki nos 😆

I do not understand very well, if this applies to miskarce and women or only men?
PS Luckily I have a big nose LOL

nn027 thumbnail
Prelepo Biki 😳
Razmisljam nesto, sad kako je ispao iz JDJ , imacemo mnogo manje proloka da ga vidjamo. Ne gledamo BV .

Beautiful Biki Embarrassed
I'm thinking something, now that is out of JDJ, we will have much less Prolok to see each other. We do not look BV.
nn027 thumbnail
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Prelepa je😛 hvala Bikice 🤗
smeker thumbnail
Prati'a Banerd'i:Moj sledeci projekat bice ogroman

Otkako je napustila hit seriju Balika Vadhu,Prati'a Banerd'i je bila u svim novinama.
U intervjuu za "Hindustantajms",Prats otkriva da je sezona lova na nove projekte otpocela,i da ce onaj koji bude odabrala biti veliki.

Pitanja koje su novinari postavili Pratti'i.

Da li cete biti deo Bigg Boss ove godine?
To je velika platforma,ali nisu me pozvali.Da sam bila razgovorala sa kreatorima,ja bih to rekla novinarima.Ne znam kako je ova vest iza'la.Najnovije glasine sam cula o meni da cu biti zamena Tini Dutta u Odbacenoj. Tina je moja prijateljica,za'to bih joj to uradila?Mislim da je ljudima nestalo inspiracije,to je razlog za'to izmi'ljaju vesti o meni(smeh).

Trebala si da glumi' u seriji pod nazivom Daag na drugom kanalu.'ta se desilo?
Daag je velika serija na kanalu,to je ono 'to sam ja cula.Ali producenti su potpisali ugovor sa mnom nedelju dana nakon 'to sam napustila Malu Nevestu i zamolili me da cekam.Nakon mesec dana odlaganja serije,pitala sam ih da li da pocnem da glumim ili mi platite za cekanje.Po'to oni nisu bili spremni da plate,odlucila sam da poni'tim ugovor.Morala sam da napustim mnogo dobrih projekata zbog ove serije.

Da li ste dobili ponudile za neke filmove?
Imam ponude za cetiri serije,dva filma i dva rijaliti programa.Šta god da izaberem sledeci bice ogromano.
Edited by smeker - 12 years ago
smeker thumbnail
It is about time! Sidharth Shukla is already here & the LIVE CHAT begins in 30 minutes. So Quick! Post your questions and chat with him here -->http://bit.ly/1d4byKw

smeker thumbnail

Edited by smeker - 12 years ago
smeker thumbnail
Bile su to dobre eizode za gledanje

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ue0jqZyoXuY[/YOUTUBE]