Samo za mene i Dry...š
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4[/YOUTUBE]

Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
HEALING SHUROO 18.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Soo EMA or SR?
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Buddhiya ki Nautanki
VICTIM KAUN 🤧 19.9
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
How quickly time changes
Alia bhatt special topic
Pari's hate for Tulsi
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Samo za mene i Dry...š
Dobro jutro devojke..ja i Nada idemo danas na bazen da malo plivamo a usput mozemo da dobijemo preplanuli ten ,pa zato mojoj Nadi iz Nase zelim lep provod danas i da se uslika malo za nas (po mogucstvu da u pozadini slike bude neki dobar batica,kako bi slika bila jos bolja šš ),vama ostalima zelim prijatno i zanimljivo nedeljno popodne..
Good morning girls .. and I hope we go to the pool today to swim a little way we can get a tan, so my Nadi from our want a good time today and to get a photo of some of us (preferably in the background image to be a good dude, how the picture would be even better LOLWink), the rest of you want a nice Sunday afternoon ..
Jao Dal da znas,prava pesma 𤣠Sreca pa ovde imam sad bar nekog ko i ja ,da me Badi vise ne zeza da nabijam kokoskama komplekse šSamo za mene i Dry...š
Vidis ti to Dal kad neko radi u NASI ima para za bazen,ja odo na Strand jeftinije je š Dunav je moje more šDobro jutro devojke..ja i Nada idemo danas na bazen da malo plivamo a usput mozemo da dobijemo preplanuli ten ,pa zato mojoj Nadi iz Nase zelim lep provod danas i da se uslika malo za nas (po mogucstvu da u pozadini slike bude neki dobar batica,kako bi slika bila jos bolja šš ),vama ostalima zelim prijatno i zanimljivo nedeljno popodne..
Good morning girls .. and I hope we go to the pool today to swim a little way we can get a tan, so my Nadi from our want a good time today and to get a photo of some of us (preferably in the background image to be a good dude, how the picture would be even better LOLWink), the rest of you want a nice Sunday afternoon ..
Vidis ti to Dal kad neko radi u NASI ima para za bazen,ja odo na Strand jeftinije je š Dunav je moje more š
Bye Bye Smeki
Fino sve ste odskitale negde,ja cu ispred kuce u hladovinu,pusticu vodu iz creva i osecacu se kao vi š
Vidis ti to Dal kad neko radi u NASI
Sta da ti kazem Badi ? Ima se . Moze se. A i ti bi mogla da odresis kesu. Koliko si meni i Smekici zacenila ono sto si nam prevela, lepe si pare zaradila. 𤣠𤣠š¤£What can I say Buddy? There is. It can be. And you could odresis bag. How are you and me Smekici zacenile us what you translate, you pretty money earned. ROFL ROFL ROFL