Returning of the written off #14*invited only* - Page 89

Created

Last reply

Replies

951

Views

57.9k

Users

7

4.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Samo za mene i Dry...šŸ˜†

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4[/YOUTUBE]

Lako je vama. A mene ste ostavile da sama budem u NASA.
Easy for you. And have you left me to myself at NASA.

nn027 thumbnail
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Dobro jutro devojke..ja i Nada idemo danas na bazen da malo plivamo a usput mozemo da dobijemo preplanuli ten ,pa zato mojoj Nadi iz Nase zelim lep provod danas i da se uslika malo za nas (po mogucstvu da u pozadini slike bude neki dobar batica,kako bi slika bila jos bolja šŸ˜†šŸ˜‰ ),vama ostalima zelim prijatno i zanimljivo nedeljno popodne..

Good morning girls .. and I hope we go to the pool today to swim a little way we can get a tan, so my Nadi from our want a good time today and to get a photo of some of us (preferably in the background image to be a good dude, how the picture would be even better LOLWink), the rest of you want a nice Sunday afternoon ..
Edited by Daltoni - 12 years ago
nn027 thumbnail

Dobro jutro devojke..ja i Nada idemo danas na bazen da malo plivamo a usput mozemo da dobijemo preplanuli ten ,pa zato mojoj Nadi iz Nase zelim lep provod danas i da se uslika malo za nas (po mogucstvu da u pozadini slike bude neki dobar batica,kako bi slika bila jos bolja šŸ˜†šŸ˜‰ ),vama ostalima zelim prijatno i zanimljivo nedeljno popodne..

Good morning girls .. and I hope we go to the pool today to swim a little way we can get a tan, so my Nadi from our want a good time today and to get a photo of some of us (preferably in the background image to be a good dude, how the picture would be even better LOLWink), the rest of you want a nice Sunday afternoon ..

Hvala Dal na lepim zeljama. Dok ne stignu slike moze da posluzi i ova. Nema velike razlike. 🤣
Thank you share good wishes. Until we get pictures could serve this. There are no major differences. ROFL

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Samo za mene i Dry...šŸ˜†

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4[/YOUTUBE]

Jao Dal da znas,prava pesma 🤣 Sreca pa ovde imam sad bar nekog ko i ja ,da me Badi vise ne zeza da nabijam kokoskama komplekse šŸ˜†
Drya thumbnail

Vidis ti to Dal kad neko radi u NASI ima para za bazen,ja odo na Strand jeftinije je šŸ˜† Dunav je moje more 😊
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Drya

Vidis ti to Dal kad neko radi u NASI ima para za bazen,ja odo na Strand jeftinije je šŸ˜† Dunav je moje more 😊

Fino sve ste odskitale negde,ja cu ispred kuce u hladovinu,pusticu vodu iz creva i osecacu se kao vi šŸ˜†
Drya thumbnail

Originally posted by: smeker

Fino sve ste odskitale negde,ja cu ispred kuce u hladovinu,pusticu vodu iz creva i osecacu se kao vi šŸ˜†

Bye Bye Smeki
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Vidis ti to Dal kad neko radi u NASI

Sta da ti kazem Badi ? Ima se . Moze se. A i ti bi mogla da odresis kesu. Koliko si meni i Smekici zacenila ono sto si nam prevela, lepe si pare zaradila. 🤣 🤣 🤣

What can I say Buddy? There is. It can be. And you could odresis bag. How are you and me Smekici zacenile us what you translate, you pretty money earned. ROFL ROFL ROFL

nn027 thumbnail