Returning of the written off #14*invited only* - Page 83

Created

Last reply

Replies

951

Views

58k

Users

7

4.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan ,devojke🤗
nn027 thumbnail

Moja koleginica 🤣
My colleague

Funny cat gif

Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

'A'ANK VIJAS: ZAMALO DA BUDEM EKONOMISTA

Zvezda "Male neveste" 'a'ank Vijas, koji u seriji tumaci lik Jagdi'a, pre nego 'to je zaplivao glumackim vodama, pri'eljkivao je diplomu ekonomiste, ali nije uspeo da polo'i prijemni ispit za planirani fakultet.
- Ceo 'ivot sebe sam video kao menad'era ili poslovnog coveka, ali, na'alost, nisam pro'ao testove i tako sam se na nagovor drugara, preselio u Mombaj, i poceo sa glumackom karijerom. Ne 'alim, ali ko zna gde bih sada bio da sam ostvario taj san - ka'e 'a'ank, koji je poznat kao surovi profesionalac.
- Sa kolegama imam strogo poslovan odnos, jedino sam sa Prati'om bio blizak, jer smo kao pocetnici delili istu sudbinu. Sa Toral nemam takvu konekciju - istice on, i dodaje da pauze izmedu snimanja provodi uglavnom igrajuci igrice na telefonu.

Izvor:Sapunice

Rekla sam vec vise puta ali nije vazno. On je sjajn momak. Zelim mu svu srecu u poslu a i u privatnom zivotu.
I told VVECO several times but it does not matter. He is a great guy. I wish him all the luck in business and in private life.

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
SIDART 'UKLA: NISAM LJUBOMORAN NA 'A'ANKA

Zvezda indijske sapunice "Mala nevesta", zgodni glumac Sidart 'ukla, nedavno je u video intervjuu za jedan indijski portal istakao da ima veliko po'tovanje za sve svoje kolege, i da ne pati od sujete.
- Cesto me pitaju da li sam ljubomoran na 'a'anka Vijasa, i da li mu zavidim. Istina je da ga po'tujem, jer je seriji du'e od mene, a 'to se tice neke sujete, operisan sam od takvih osecanja. Svaka scena koju on snima, za mene je dan odmora. Mogu samo da mu po'elim 'to vi'e setova, kako bih se ja 'to vi'e odmorio - ka'e uz osmeh 'ukla. A 'ta mislite, da li Jagi, mo'da, zavisi 'ivu?

Ja ne verujem,da Jagi trenutno zavidi Sivu 🤣
Edited by smeker - 12 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Moja koleginica 🤣
My colleague

Funny cat gif

Joj Badi upisacu se od smeha 🤣 🤣 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

SIDART 'UKLA: NISAM LJUBOMORAN NA 'A'ANKA

Zvezda indijske sapunice "Mala nevesta", zgodni glumac Sidart 'ukla, nedavno je u video intervjuu za jedan indijski portal istakao da ima veliko po'tovanje za sve svoje kolege, i da ne pati od sujete.
- Cesto me pitaju da li sam ljubomoran na 'a'anka Vijasa, i da li mu zavidim. Istina je da ga po'tujem, jer je seriji du'e od mene, a 'to se tice neke sujete, operisan sam od takvih osecanja. Svaka scena koju on snima, za mene je dan odmora. Mogu samo da mu po'elim 'to vi'e setova, kako bih se ja 'to vi'e odmorio - ka'e uz osmeh 'ukla. A 'ta mislite, da li Jagi, mo'da, zavisi 'ivu?

Ja ne verujem,da Jagi trenutno zavidi Sivu 🤣

Jel ovo on odgovorio ili si ti napisala Smeki? Ko god da je 👏 😆
Is this his answer or you wrote smack? Whoever the Clap

nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Joj Badi upisacu se od smeha 🤣 🤣 🤣