Returning of the written off #12*invited only* - Page 44

Created

Last reply

Replies

1k

Views

61.7k

Users

6

4.4k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Badi prevedi mi ovo molim te 😊
Buddy translate this for me please Smile

Serija se emituje od ponedeljka do subote. Patrisu B. koja je igrala glavnu zensku ulogu Anandi, zamenila je T.R. u februaru 2013. Posle zamene TRP je doziveo porinuce i u junu 2013 bio najnizi. Kad je Prats napustila TRP je bio 4.4, posle T. ulaska rejting se kretao oko 3.5 i nastavio da klizi i skrasio se na 2.5. Takodje, hemija izmedju T. i Sida nije funkcionisala pa se zbog toga prica fokusira sad na Jagdisa i njegov ljubavni zivot.
Stephi thumbnail
A sad ZDRAVO SVIMA

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Serija se emituje od ponedeljka do subote. Patrisu B. koja je igrala glavnu zensku ulogu Anandi, zamenila je T.R. u februaru 2013. Posle zamene TRP je doziveo porinuce i u junu 2013 bio najnizi. Kad je Prats napustila TRP je bio 4.4, posle T. ulaska rejting se kretao oko 3.5 i nastavio da klizi i skrasio se na 2.5. Takodje, hemija izmedju T. i Sida nije funkcionisala pa se zbog toga prica fokusira sad na Jagdisa i njegov ljubavni zivot.

Edited by nn027 - 12 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Prvo da cestitam Saski ,cesttke za novu boju.E bilo je i red vise,jos Dryy da poteramo malo😉

Hvala Smeki duso moja, bio je i red vise stvarno 😆s ad na Dryu udruzenim snagama , ali nece se dati ona tako lako, koliko god sam ja volela crvenu, ona isto toliko voli zlatnu 😉

Thank you my sweetheart , it was really about time😆 now Drya, but it won't be so easy as much as I love the red, she likes the gold😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi prevedi mi ovo molim te 😊
Buddy translate this for me please Smile

Stephi thumbnail
Znate sta mi se dogadja ? Ne prepoznajem sebe u ovoj crvenoj haljini pa lajkujem i odmah se i odlajkujem jer stiskam like vise puta 🤣

You know what's happening to me? I do not recognize myself in this red dress I like and immediately squeeze the like button again 🤣
Stephi thumbnail

Stephi thumbnail
Moram i ja sad da idem , vidimo se veceras ❤️

Stephi thumbnail

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Smeki,ako su dobri ko Nadin majstor, razumecu sto te nema ceo dan 🤣

Charm, if you are good nadin master who will understand that this does not have all day

E moja Dal nisam ti ja te srece kao Nada,stari ,ruzni ,kljakavi pa ti vidi kako mi je🤢