Returning of the written off #8*invited only* - Page 43

Created

Last reply

Replies

867

Views

45k

Users

6

5.5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

A gde mi je

Where is my

Tokin tu mi 😆😆

smeker thumbnail

S.S veoma zgodnog glumca koji trenutno igra ulogu Shiva u popularnoj Colorsovoj TV sapunici BV, uskoro cemo videti i u predstojecoj sezoni JDJ, ples sa zvezdama.

Sid, poznatiji kao Shiv zapoceo je svoju karijeru kao model i bio drugoplasirani u Gladrags Manhunt a takodje je osvojio titulu najbolji model 2005 god.Kasnije se okusao u glumi u njegovom debitantskom filmu ''Ja sam zaljubljen ''.Sada je, model koji je postao glumac, spreman da ''prodrma svoje noge'' u prestiznom plesnom rijaliti sou JDJ.

Govoreci o plesu S.kaze"Tehnicki, ples je pokret tela ali za mene je sve to uzivanje. Volim da igram ali ne umem da igram . Iskreno govoreci, ja sam pravi ne-grac.''

Iako se glumac izjasnio kao ne-igrac , takodje je vrlo samopouzdan . S. kaze JDJ nije samo za one koji igraju profesionalno , verujem da svako moze da igra , tacno je da sam u pocetku oklevao da se prikljucim , ali kad sam razmislio , shvatio sam da su to izazovi koji zivot cine vrednim , Dakle sad sam deo ovog velikog soua.

(sad malo preskacem, nebitno, a i dalje cu skracivati, ocu ja da se takmicim sa Ekremom ali umori me Sid )

Kaze veoma je tesko uskladiti vreme za obe stvari ( pa napusti brate ovu jednu ionako je dosadna ) posle 12 h snimanja , jedva moze da provede oko 4-5h na probama

Sonja je inace rekla da je srecna sto je sa njim, tacno da ne zna da igra ( e ovaj sou moram gledati ) ali utoliko joj je veci izazov, kaze za pocetak ce ga opustiti a posle malo eksperimentisati sa njim i nada se najboljem, ( samo da se ne preforsiraju , mnogi bi s njim eksperimentisali )

Eve ti ga bate😆

Veri gud,aj no 🤣

smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki nije to bas ta pesma ali moze i ova dok ne nadjem onu na koju sam mislila 😉
Smeki's not just the song but can this one until I find one that I'm thinking

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HG2rlRqvMgE[/YOUTUBE]

U pravu si Nado,👏
Izmedju mene i njega je samo Prats😆 kad nema Prats nema ni njega nebitan je😆

You're right, Nada,
Between me and him only when there Prats Prats no it is irrelevant
smeker thumbnail

Samo da znate ovo smo mi. 😆
Just so you know this is who we are.

Nado posle dijete jel da 😆
smeker thumbnail

Specijalno za Shmeki, da se seti starih dana ( ide uz Nadinu pesmu od ljubavi do ...)

Especially for Shmeki, to remember the old days (going with Nada's song from love to ...)

Shmeker je, nema sta

He 's good, no question

😆 Saska jedini Shmeker sam ja ,on je seljacina sad ,nema vise onog sto je nekad bilo eh kad se setim.Mali je pobrkao loncice mogao je da ostane dasa.Ne zna covek i to ti je🤣

Saxony only Shmeker me, He's a farmer now, no more of what it used to be eh when setim.Mali could remember he could remain dasa.Ne know the man and that's

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Da narucimo TRP za 4 osobe hahhahah🤣
To order a TRP of 4 people hahhahahROFL

Moze, jer toliko ljudi jos uvek gleda...🤣
You can, because so many people watching ... ROFL

smeker thumbnail

Znam sta ce Shmeki reci 🤣

I know what Shmeki will say🤣

Bas tako Saska 🤣 ne vredi decko,ne vredi ugasio si ga😆
Daltoni thumbnail
Smeki, vidim tu si,polako iscitavas..DOBRO JUTRO !
Ja sinoc zaspala sa kokoskama, i danas u pola 7 ustala da pocistim dvoriste i skuvam ovim nasim Indijcima sto iznose djubre kafu jer su nam ucinili da nesto pokupe..
Vi ostale vidim,spremate se za Cecin koncert na Uscu..a pojedini ce da obuju plesne cipelice..Nada preferira Tomu i daje mi domaci koliko jos treba da smrsam..Sve u svemu, bilo vam je lepo sinoc..
I da ne zaboravim..Mama, dobrodosla kuci..🤗

Flavor, I see you're here, slowly iscitavas .. GOOD MORNING!
I fell asleep last night with the chickens, and today in 6:30 got to clean up the yard and boil coffee to our Indians which amounts because we have something to pick up ..
You see the other, ready to Cecas concert at the River .. and some will be that the volume of dance shoes .. Hope prefers Tom and gives me much more domestic needs to tangle .. All in all, it was nice to you last night ..
And not to forget .. Mom, welcome home .. Hug
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
Daltoni thumbnail