Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
MAIRA AGAYI 10.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
KIARA EXPOSED 11.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Navri and her eternal victimisation
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
S.S veoma zgodnog glumca koji trenutno igra ulogu Shiva u popularnoj Colorsovoj TV sapunici BV, uskoro cemo videti i u predstojecoj sezoni JDJ, ples sa zvezdama.
Sid, poznatiji kao Shiv zapoceo je svoju karijeru kao model i bio drugoplasirani u Gladrags Manhunt a takodje je osvojio titulu najbolji model 2005 god.Kasnije se okusao u glumi u njegovom debitantskom filmu ''Ja sam zaljubljen ''.Sada je, model koji je postao glumac, spreman da ''prodrma svoje noge'' u prestiznom plesnom rijaliti sou JDJ.
Govoreci o plesu S.kaze"Tehnicki, ples je pokret tela ali za mene je sve to uzivanje. Volim da igram ali ne umem da igram . Iskreno govoreci, ja sam pravi ne-grac.''
Iako se glumac izjasnio kao ne-igrac , takodje je vrlo samopouzdan . S. kaze JDJ nije samo za one koji igraju profesionalno , verujem da svako moze da igra , tacno je da sam u pocetku oklevao da se prikljucim , ali kad sam razmislio , shvatio sam da su to izazovi koji zivot cine vrednim , Dakle sad sam deo ovog velikog soua.
(sad malo preskacem, nebitno, a i dalje cu skracivati, ocu ja da se takmicim sa Ekremom ali umori me Sid )
Kaze veoma je tesko uskladiti vreme za obe stvari ( pa napusti brate ovu jednu ionako je dosadna ) posle 12 h snimanja , jedva moze da provede oko 4-5h na probama
Sonja je inace rekla da je srecna sto je sa njim, tacno da ne zna da igra ( e ovaj sou moram gledati ) ali utoliko joj je veci izazov, kaze za pocetak ce ga opustiti a posle malo eksperimentisati sa njim i nada se najboljem, ( samo da se ne preforsiraju , mnogi bi s njim eksperimentisali )
Eve ti ga bate😆
Smeki nije to bas ta pesma ali moze i ova dok ne nadjem onu na koju sam mislila 😉
Smeki's not just the song but can this one until I find one that I'm thinking
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HG2rlRqvMgE[/YOUTUBE]
Samo da znate ovo smo mi. 😆
Just so you know this is who we are.
Specijalno za Shmeki, da se seti starih dana ( ide uz Nadinu pesmu od ljubavi do ...)
Especially for Shmeki, to remember the old days (going with Nada's song from love to ...)
Shmeker je, nema sta
He 's good, no question
Da narucimo TRP za 4 osobe hahhahah🤣
To order a TRP of 4 people hahhahahROFL