Favourite soaps (invited only) #1 - Page 17

Created

Last reply

Replies

830

Views

69.1k

Users

23

5.4k

Frequent Posters

SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago
Lili draga i meni nedostaju...a baš nam je bilo lepo druženje sa njima ( SY)..😭😭😭
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobar dan drage moje, Friends graphicsnadam se da ste mi srecne i vesele😛. I kao sto vam je Mina pozelela laku noc sa nasim omiljenim parom, red je da vam ja pozelim lep dan sa njima, koji su nam donosili toliko srece i radosti (ponekad i sekiracije) dok smo ih gledali.Winner smileys

Posto je to jedina serija koja je u meni ostavila tako dubok trag, iako je vise ne pratim, biti ce to ono o cemu cu ja ovde najvise pricati. I tako, secajuci se ovih osmeha i ovih pogleda😳
zelim vam da u svom zivotu uvek imate nekoga tko ce ovako da vam se osmehuje i da vas posmatra sa ovoliko ljubavi. (mislim, da bude muskog roda naravno Love smileys) Love smileys

Inace, samo da vas podsetim, da je danas prvi dan horoskopskog znaka Blizanci (ta sam).

Arhandjel Uriel je zastitnik tog znaka i on nas ohrabruje da ljubazno komuniciramo jedni sa drugima sa ljubavlju, svesni svog integriteta.

I hvala devojke za jucerasnje vece sa prekrasnom muzikom koa me vratila u dane mladosti ispunjene ljubavlju. Love graphics

@ Kaliopa

Ja mislim da Hugo Silva glumi u Internatu Fermina/Carlosa samo sto ima malo drukciju frizuru😉
Sto se tice tog spamovanja, izvini, nisam znala😕. Ja obicno kad dodjem ( i ovde i u SY CC) procitam sve stranice od poslednje koju sam procitala, a posto vi cure letite sa stranicama onda tu ima dosta stvari na koje zelim da dam svoj komentar, pa samo kvotujem i saljem, i tako moji postovi idu jedan za drugim, to isto radim i u SY AT. Hvala ti sto si mi skrenula paznju na to, trudit cu se da to vise tako ne radim, vec da sve komentare napisem u jednom postu.

Covek se uci dok je ziv. Thanks smileys

OK, drugi edit: Hugo Silva ne glumi u internatu, mea culpa (moja greska), moram pod hitno kod okuliste, ocito mi ovo danonocno gledanje u ekran pokvarilo vid.😉 Isla i proverila casting u Internatu, i u pravu ste vi mile mi devojcice. Confused smileysNe mogu da verujem koliko sam corava.Scare smileys
Edited by loveansh - 12 years ago
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Ah! ❤️ Mislim... sta reci...
Nedostaju...🥺

Edited by alisa112 - 12 years ago
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
@ Sladjo,ja sam gledala Simar ali postala je gora nego Odbacena 😕 Odbacena je za nju ekstra!
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Ja sam samo dosla da se javim pa moram da idem... Hvala onome ko je postavio sliku Meghe i Mohana!!❤️🤗
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ja sam samo dosla da se javim pa moram da idem... Hvala onome ko je postavio sliku Meghe i Mohana!!❤️🤗

Jasna,spamujes 😛 Procitaj pravila 😊
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobar dan🤗

Zauzeta sam danas,😕 kuckamo se kasnije👏
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Megha i Mohan su mi ovde baš izrazito slatki...😉😊...

Sladjo i ko mene je ista situacija,,,😕vremena ni za lek😆😆😆
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Ja ih sad prvi put malo bolje vidim, ono sa svadbe u BV ih se nesecam bas najbolje 😆
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Pa opet malo Italijani😛