=SOFFI007] Da draga moja,mi barem imamo cega da se secamo😊😊😊Originally posted by: sladjana333
@ Soffi, mila moja, u "nase vreme" je sve bilo dobro, pa i serije😉🤣
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
CALL FROM CELL 6.6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Baaghi 4 crashes on Saturday
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Filmfare Awards ?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
=SOFFI007] Da draga moja,mi barem imamo cega da se secamo😊😊😊Originally posted by: sladjana333
@ Soffi, mila moja, u "nase vreme" je sve bilo dobro, pa i serije😉🤣
SOFFI007 ] E draga moja zato ti nisi zaboravila😉😆 ..a treba to sve izvaditi iz naftalina...hehehe😆😆😆
=SOFFI007 😆😆A zaboravile smo i na ove legende ❤️
www.youtube.com/watch?v=2vDWOxY7eKw
Originally posted by: sladjana333
Spanske serije sam gledala davno i sve sam zaboravila kako su se zvale, sem jedne. Nje se secam zato sto je ona bila na programu 24.03.1999. godine, kad je prva tomahavka doletela na aerodrom Ladjevce i cela se moja kuca zatresla.
Zvala se "Esmeralda" o nekoj slepoj devojci. Nasla sam sad na netu i sliku.
Vala bas se ne zna ko je bio smesniji 😆 😆Ali svaka cast i nasem prevodiocu, Nebojsi Cvetkovicu, koji je tako dobro prevodio tekst policajca Krebtrija, kao npr.Policeman: "Gud Moaning!"
("Good Morning!")
"Outside your coffee was this bunch of diffadoels and dozies."
("Outside your cafe was this bunch of daffodils and daisies.")Policajac: "Dobar jutar!"(Policajac: "Dobro jutro!")"Ispred tvoja kofa nadjes kita narcisi i bele rode."("Ispred tvog kafea sam nasao buket narcisa i belih rada.")Znaci valjala sam se! 😆 😆 😆
Originally posted by: SOFFI007
=SOFFI007] Da draga moja,mi barem imamo cega da se secamo😊😊😊
Nego htela sam da zamolim Kaliopicu da nam na prvu stranu postavi i linkove za sve vrste glasanja. Jer je zgodno, i prakticno...😊...verujem da ce se i ostale devojke slo'iti😊
Mina gde me nadje .Pogodila si u metu me i ja sam je pratia❤️