Jao, bolje da ti i Nada jedno vreme ne raspravljate o SK ,da ne ureknete..🤣
Oh, and you better hope you are not arguing for some time about SK, not to jinx.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
MAIRA AGAYI 10.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
KIARA EXPOSED 11.9
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Navri and her eternal victimisation
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS
Jao, bolje da ti i Nada jedno vreme ne raspravljate o SK ,da ne ureknete..🤣
Oh, and you better hope you are not arguing for some time about SK, not to jinx.
Nado procitala sam te i rekla im da spavaju u odvojenim sobama a jojjj da vidis to koprcanje hahah pa kako pa zasto ,pa mama ,majke mi necu nista da radim hahaha a jojjjNado I read, and I told them to sleep in separate rooms and jojjj to see this hardscrabble hahah so how and why, and mother, my mother would not have anything to do hahaha and jojjj
Nado procitala sam te i rekla im da spavaju u odvojenim sobama a jojjj da vidis to koprcanje hahah pa kako pa zasto ,pa mama ,majke mi necu nista da radim hahaha a jojjjNado I read, and I told them to sleep in separate rooms and jojjj to see this hardscrabble hahah so how and why, and mother, my mother would not have anything to do hahaha and jojjj
ako budem imala ovakvih problema sa netom za Dadinu zurku majke mi odlepicu😡
If my net makes mme same troubles for Dadi's party, then really 😡
Kad smo kod kupanja, da li znate da je pocelp kupanje u reci Gang..
Speaking of swimming, do you know that pocelp bathing in the Ganges River ..
OPEN GANGAM STYLE..
Ahahaha Smekice nisi im valjda to rekla ?! Pa ti si hit !!!🤣Nado procitala sam te i rekla im da spavaju u odvojenim sobama a jojjj da vidis to koprcanje hahah pa kako pa zasto ,pa mama ,majke mi necu nista da radim hahaha a jojjjNado I read, and I told them to sleep in separate rooms and jojjj to see this hardscrabble hahah so how and why, and mother, my mother would not have anything to do hahaha and jojjj
Smeki,pa sto nisi pustila malo decu da se igraju recimo monopola ili nesto slicno nego ih odmah razdvojila 😆Smeki, so why not let little kids play say monopoly or something but they immediately separated
Ahahaha Smekice nisi im valjda to rekla ?! Pa ti si hit !!!🤣
Lol Smekice you did not tell them it really?! You are awesome!!! 🤣