Originally posted by: saska
ljudi treba da stanu kad su ispticali dobru pricu i poslali dobru poruku, mi smo gledale sve BV koja je zaiste slala snazne poruke i zato smo je tako i volele. Ovo sad, nema nikakvog smisla, ponavljanje istih stvari, odugovlacenje i uvodjenje nekih momenata koji ne postoje u stvarnom zivotu, poput ovog odnosa Shiv, Anandi i njen bivsi, bar je meni to neshvatljivo. Ok je ostati u korektnim odnosima ali meni ovo prosto lici na '' ne mogu da pustim ''., udala sam se, moja nova porodica mi sluzi da usrecujem staru a rodjeni otac kao da nikad nije ni postojao, meni licno ovo je odvratno.
People should stop when they told us a good story and sent a good messege, we were watching BV who was sending us really powerful messeges and that's why we loved it so much. Now, there is no meaning at all, repetition,dragging and showing some new moments wich doesn;t exist in real life like this relationship Shiv, Anandi and her ex is not understandable, at least for me. it's ok to have good relationship, but for me it looks like'' i can't let go '' I'm married, my new family help me to make my old family happy , but my real father never existed, I ffind this disgusting