Originally posted by: jadra211
Draga Love, ti si nase ❤️ i nasa vrednica koja ne staje ni na trenutak, po ko zna koji put moram da ti odam priznanje i da ti kazem da sam najsrecnija sto sam deo ovog tima malog ali ocigledno predobro odabranog, ko nas sastavi ne znam, sve je to deo neke igre sudbine 😳, tacno je sve nas ovamo privuklo nesto iz dubine duse nase balkanske i ljubavi prema ljubavi i zivotu... necu duziti pricu... svi smo mi MAKAN i pravda nam je na prvom mestu... naravno da sad moram ovu butigu najzad ove noci da zatvorim, moram nesto i odraditi hitno za ujutro a moracu malo i da odspavam... veliki pozdrav i 🤗 od mene do sutra iliti danas!!!
Draga Jadro ❤️ lepo moje more jardransko, hvala ti na lepim recima, naravno da je sve ovo kismet iliti sudbina, ne postoje u zivotu slucajnosti, sve je to negde netko vredno ispleo, pazljivo birajuci najlepsa pletiva i najinteresantnije sare.
Sto bas mi, ovde sada, tko ce ga znati. Duboko verujem da smo i ovim nasim dosadasnjim vrednim radom pomerile ponesto u ovom triptihu zivota, malo li je😛 Na primer, verujem, da je ovo prvi puta da su se devojke odavde iz zemlje domacina u ovolikoj meri i k tome jos internacionalno pobunile protiv nepravednog postupka neke Tv stanice, nekog dirigenta ili neke produkcije. A to je velika stvar. A znati da i mi sve ovde, nezne ratnice velikog balkanskog srca imamo ne samo udela u tome, nego su neke od nas to i zapocele velika je stvar i greje coveka oko srca.
Jos ako pomislimo da je sve ovo sto radimo donelo osmeh na lice, i toplinu u srce naseg Makana kada je shvatio koliko ga ljudi voli i podrzava, a isto tako i besane noci coveku koji je sve to zakuvao, onda covek poveruje da ipak postoji neka kosmicka pravda, gde smo svi mi male cestice zvezdanog praha od kojih su snovi istkani. Mozda jesmo male, ali kada se udruzimo, mnogo smo jake.😉
U to ime dobro vam jutro lepotice 🤗, ja sam podigla zaluzine na mojoj butigi oliti ducanu, otvorila sirom prozore moje duse (a i one u radnoj sobi), pustila ovo prekrasno sunce da udje i napuni sobu svojom toplinom i svetloscu i spremna sam na novi dan, 21 bez Makana.
Makan je zakon, a vi ste sve fenomenalne i predobre dusice.😛