EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #31 - Page 24

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.5k

Users

37

20k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: jadra211

Draga Love, ti si nase ❤️ i nasa vrednica koja ne staje ni na trenutak, po ko zna koji put moram da ti odam priznanje i da ti kazem da sam najsrecnija sto sam deo ovog tima malog ali ocigledno predobro odabranog, ko nas sastavi ne znam, sve je to deo neke igre sudbine 😳, tacno je sve nas ovamo privuklo nesto iz dubine duse nase balkanske i ljubavi prema ljubavi i zivotu... necu duziti pricu... svi smo mi MAKAN i pravda nam je na prvom mestu... naravno da sad moram ovu butigu najzad ove noci da zatvorim, moram nesto i odraditi hitno za ujutro a moracu malo i da odspavam... veliki pozdrav i 🤗 od mene do sutra iliti danas!!!

Draga Jadro ❤️ lepo moje more jardransko, hvala ti na lepim recima, naravno da je sve ovo kismet iliti sudbina, ne postoje u zivotu slucajnosti, sve je to negde netko vredno ispleo, pazljivo birajuci najlepsa pletiva i najinteresantnije sare.

Sto bas mi, ovde sada, tko ce ga znati. Duboko verujem da smo i ovim nasim dosadasnjim vrednim radom pomerile ponesto u ovom triptihu zivota, malo li je😛 Na primer, verujem, da je ovo prvi puta da su se devojke odavde iz zemlje domacina u ovolikoj meri i k tome jos internacionalno pobunile protiv nepravednog postupka neke Tv stanice, nekog dirigenta ili neke produkcije. A to je velika stvar. A znati da i mi sve ovde, nezne ratnice velikog balkanskog srca imamo ne samo udela u tome, nego su neke od nas to i zapocele velika je stvar i greje coveka oko srca.

Jos ako pomislimo da je sve ovo sto radimo donelo osmeh na lice, i toplinu u srce naseg Makana kada je shvatio koliko ga ljudi voli i podrzava, a isto tako i besane noci coveku koji je sve to zakuvao, onda covek poveruje da ipak postoji neka kosmicka pravda, gde smo svi mi male cestice zvezdanog praha od kojih su snovi istkani. Mozda jesmo male, ali kada se udruzimo, mnogo smo jake.😉

U to ime dobro vam jutro lepotice 🤗, ja sam podigla zaluzine na mojoj butigi oliti ducanu, otvorila sirom prozore moje duse (a i one u radnoj sobi), pustila ovo prekrasno sunce da udje i napuni sobu svojom toplinom i svetloscu i spremna sam na novi dan, 21 bez Makana.

Makan je zakon, a vi ste sve fenomenalne i predobre dusice.😛
Maja86 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Da li oni nas zahebavaju pa su ponovo stavili onaj promo gde Papu i bikulja igraju posto sad tu ima samo 4 prsticaaa dole, ili je menii komp skrozz otisaoo, posto je nocass tu billo prekoo 100 dislajkicccaa?

Evo ga link:

http://colors.in.com/in/videos/rang-de-colors/shiv-and-anandi-dance-rang-de-colors-31262.html
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Maja86

Da li oni nas zahebavaju pa su ponovo stavili onaj promo gde Papu i bikulja igraju posto sad tu ima samo 4 prsticaaa dole, ili je menii komp skrozz otisaoo, posto je nocass tu billo prekoo 100 dislajkicccaa?

Evo ga link:

http://colors.in.com/in/videos/rang-de-colors/shiv-and-anandi-dance-rang-de-colors-31262.html

oni nas zahebavaju...udri prsstic na dole i komentaer..,.sad sam besna😡
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Dobar dan 😃 posto sam jos od 6h budna😃

Smeks ti si najvrednija kao i obicno. Serloce vidim da danas nemas bas posla. Zatisje i dalje traje. I ja sam budna od 7. Za mene vazi ona "ko rano rani ceo dan mu se spava". Sta cu kad sam spavalica😊
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

http://www.emirates247.com/entertainment/balika-vadhu-toral-draws-the-line-at-a-kiss-2013-03-20-1.499360

Opet 😡 neka mi neko objasni ovo na kraju kaze Prats ili bikulja nije mi jasno😕

Kaze Bikulja😡, nase Makance nema nista protiv da cmokne Papua kad god treba❤️
nn027 thumbnail

Originally posted by: loveansh

[

Draga Jadro ❤️ lepo moje more jardransko, hvala ti na lepim recima, naravno da je sve ovo kismet iliti sudbina, ne postoje u zivotu slucajnosti, sve je to negde netko vredno ispleo, pazljivo birajuci najlepsa pletiva i najinteresantnije sare.

Sto bas mi, ovde sada, tko ce ga znati. Duboko verujem da smo i ovim nasim dosadasnjim vrednim radom pomerile ponesto u ovom triptihu zivota, malo li je😛 Na primer, verujem, da je ovo prvi puta da su se devojke odavde iz zemlje domacina u ovolikoj meri i k tome jos internacionalno pobunile protiv nepravednog postupka neke Tv stanice, nekog dirigenta ili neke produkcije. A to je velika stvar. A znati da i mi sve ovde, nezne ratnice velikog balkanskog srca imamo ne samo udela u tome, nego su neke od nas to i zapocele velika je stvar i greje coveka oko srca.

Jos ako pomislimo da je sve ovo sto radimo donelo osmeh na lice, i toplinu u srce naseg Makana kada je shvatio koliko ga ljudi voli i podrzava, a isto tako i besane noci coveku koji je sve to zakuvao, onda covek poveruje da ipak postoji neka kosmicka pravda, gde smo svi mi male cestice zvezdanog praha od kojih su snovi istkani. Mozda jesmo male, ali kada se udruzimo, mnogo smo jake.😉

U to ime dobro vam jutro lepotice 🤗, ja sam podigla zaluzine na mojoj butigi oliti ducanu, otvorila sirom prozore moje duse (a i one u radnoj sobi), pustila ovo prekrasno sunce da udje i napuni sobu svojom toplinom i svetloscu i spremna sam na novi dan, 21 bez Makana.

Makan je zakon, a vi ste sve fenomenalne i predobre dusice.😛

Love 🤗
nn027 thumbnail

Evo ga link:

Zahebavaju , definitivno😕
bibir3 thumbnail

Evo ga link:

Prosle nedelje sam napisala nesto slicno, smanjuju broj dislajkova, provereno. A da ljudska glupost i bezobrazluk nemaju granice mozete videti ovde http://www.svet.rs/tv-novele/vesti/indijske/nova-anandi-porucila-gledaocima-morace-da-se-naviknu-na-mene-jer-ja-nigde-ne-idem/comment-page-1#comment-14650. Kraaavvva!
Kalimera thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Dobar dancic svimaaa 🤗
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: bibir3

Prosle nedelje sam napisala nesto slicno, smanjuju broj dislajkova, provereno. A da ljudska glupost i bezobrazluk nemaju granice mozete videti ovde http://www.svet.rs/tv-novele/vesti/indijske/nova-anandi-porucila-gledaocima-morace-da-se-naviknu-na-mene-jer-ja-nigde-ne-idem/comment-page-1#comment-14650. Kraaavvva!

Hebacu joj mamicu sad😡