EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #26 - Page 9

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

52.9k

Users

34

22k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Pre nego sto vam i ja pozelim laku noc, zelela bih jos neko osecanje da podelim s vama. Ja sam naravno obozavala malu Anandi, Aviku, Boze kad se setim koliko sam samo i s njom preplakala, ali posle 5 go. logicno je bilo da ce mala Anandi porasti i ja sam se nekako odmah kliknula sa nasim Makanom, ali sad posle 3 god. njenog davanja zivota ovom liku, oni koji su je pre pljuvali, sad u odbranu ove bikulje, pricaju da bikulja treba da nam docara lik male Anandi. Da li uopsrte ti '' vrsni '' poznavaoci imaju trunku i mozga i obraza, negirati nekog koje 3 god. nosio ovu seriju, a za nas kazu da smo histericne, nezrele i svasta nesto. boli me uvo za njihove kom. prema nama, ali toliku neobjektivnost jos nisam srela.
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Drage moje zelim vam lepe snove.❤️

mina92 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Uf kako je ovo dobro😳

kako ja uzivam samo steta sto nisu bili blize jedno drugome😳
mislim jos blize
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Tajni agent Razlicak stigao u trecu smenu...
P.S.Suncice ja sam iz Novog Sada 🤣
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Evo i mene konacno... uf, buf, duf, puf... 👍🏼 ... tajni agent Zumbulka trcecim korakom grabi ka cosku da se zapljune... puuu za mene... i bilo je krajnje vreme... najgori od svih djaka... javlja se na duznost i ceka radne zadatke na otkrivanju... e necemo bas sve javno... 😉

PS: Pozdravljam sve, a najvise nase corkirane cvetice, htedoh reci agente, tako je to kad su bancile prosle noci, zato sad okajavaju nestasluk 😭 ma znamo mi dooobro kako to izgleda... 😉 ... ali kako je govorio Minimaks, sve prolazi... pa i corka... 😆
dada68 thumbnail

Originally posted by: saska

Pre nego sto vam i ja pozelim laku noc, zelela bih jos neko osecanje da podelim s vama. Ja sam naravno obozavala malu Anandi, Aviku, Boze kad se setim koliko sam samo i s njom preplakala, ali posle 5 go. logicno je bilo da ce mala Anandi porasti i ja sam se nekako odmah kliknula sa nasim Makanom, ali sad posle 3 god. njenog davanja zivota ovom liku, oni koji su je pre pljuvali, sad u odbranu ove bikulje, pricaju da bikulja treba da nam docara lik male Anandi. Da li uopsrte ti '' vrsni '' poznavaoci imaju trunku i mozga i obraza, negirati nekog koje 3 god. nosio ovu seriju, a za nas kazu da smo histericne, nezrele i svasta nesto. boli me uvo za njihove kom. prema nama, ali toliku neobjektivnost jos nisam srela.

Draga saska mislim da vecina nas ovde tako misli ali da nebih pisala u ime drugih nastavljam u svoje ime.Da, i ja sam obozavala malu Anandi(Aviku). I ona je kao i ova nasa Anandi mogla da gledaocu prenese sva osecanja kao da se istom sve to dogadja. Kao sto kazes logicno je bilo da ce porasti i da ce biti zamenjena.Ispostavilo se da je nasa Anandi bila pun pogodak i nastavila je da nam docarava svu tu pricu.Ja sam vise puta osetila u njenom pogledu neku vrcavost koju je posedovala i mala Anandi-Avika. Ne da smo zaboravili malu Anandi vec naprotiv tako lepo je nasa Anandi iznela tu ulogu a posebno u njenim radosnim trenucima postojao je stopostotni spoj male i velike Anandi.Ja kao gledalac nisam osetila promenu glumice sa nasom Anandi vec sam gledala kako jedno dete raste u bajno devojce. Nazalost najboljeg smo uskraceni-da gledamo kako to devojce posle svega sto je prezivelo polako se tranformise u jednu divnu,mladu zaljubljenu zenu koja uziva u svojoj mladosti i ljubavi. Steta,stvarno steta. A oni tamo sto nas prozivaju pa iskreno boli me d..e ,a nesto posebno mi to nije ni cudo od njih, jer negde je neko jednom napisao koliko veliki procenat muzeva u Indiji nisu videli svoje supruge gole,a to je jedan od primera kako ti ljudi razmisljaju.Tacno ,Anandi tj.Makan je 3 godine davao zivot ovom liku a oni su sve to za tren srusili!
P.S Izvinjavam se na ovom dugom postu!😃
dada68 thumbnail
Draga jadra,slobodno upadaj nepozvana jer ja sam se tvojoj poseti obradovala kao malo dete,znas ono sve u stilu UDJI SLOBODNO!

Moracu da pokusam da se malo igram pa nadam se da cu uspeti! Sta da ti kazem hvalati ovoliko🤗🤗🤗Ti si jedno veliko❤️
dada68 thumbnail

Juhuuu uspela sam iz prve! Jadra
dada68 thumbnail

E sada se ja malo igram,nemojte mi zameriti!
Edited by dada68 - 12 years ago
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saska

I ja se osecam tuzno zbog ljudske bezosecajnosti i neobjektivnosti, ali posebno zbog nemoci onih koji misle kao mi, zelim da verujem da je veci broj nama slicnih... pa nas Makan je tako drago bice sa toliko emocija, poletnosti i zara i zelje da uspe, mlado a neverovatno nadareno, sve krece po meni od prirodnog nacina ponasanja pa time i glume, bez toga ne bismo ni mi dozivljavali na ovaj nacin... nisam ni sanjala da se ovako nesto moze desiti, ipak je ovo 21. vek... a treba da je serija o borbi za zenska prava i mesto zene u drustvu, za ispravljanje krive Drine... ma neka me ubede... dovoljno je da jedna kkkrrreeetencina izigrava vvveeellliiikkkoooggg gggaaazzzddduuu... na onom snimku ko gargamel kao da mu zloba i neko opste zlo iz ociju kulja na sve strane, prosto da se uplasis... ipak ja verujem u pravdu i istinu, jer... sve se vraca, sve se placa... sve ce doci na svoje, bez dileme... a onda... 😉 cemo mi slaviti 😆