EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #23 - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.5k

Users

35

19.5k

Frequent Posters

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago
Laku noc i lepe snove vam zelim.photo 20409_11.gif
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: mina92

bikice ❤️ si
ko da mi citas misli ja sam danas bas gledala ovaj intervju
drage moje ako ovdje nema nista ja mislim da mi je vrijeme da posjetim opticara🤣

Minice draga🤗...nasmejala si me sa prvim komentarom vecerasnjim tj postom👏
A ja isla kod opticara i dobila crvene cvike u boji ljubavi..jer nisam mogla pre njih verovati u ono sto sam gledala,pa reko idi Biki ti to proveri za svaki slucaj sa cvikama🤣
Edited by Bikica - 12 years ago
mina92 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
ja mislim da papu pjeva ovu pjesmu veoma je prikladna za njegovu trenutnu situaciju

http://www.youtube.com/watch?v=BkQkcJBAxTk

mozda nisam objektivna ali meni je papu djelovao😔
nema vise onog njegogvog osmijeha nestao je
znate ono kad vam neko prica neki vic on se crce od smijeha
a vi da ispadnete fini smijete se a nidje veze s vezom tako i on danas
kad je pricao o ovoj sve usiljeno ko po jajima
Bikica_Biki thumbnail
@Saska draga🤗
@Doka🤗 Hvala vam..sve za vas,nas i nase MakanPapa!
Zelim svima da se zahvalim🤗 Volim,obozavam vas i naseg Makakakakak i Papapaapap😳
Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: mina92

ja mislim da papu pjeva ovu pjesmu veoma je prikladna za njegovu trenutnu situaciju

http://www.youtube.com/watch?v=BkQkcJBAxTk

mozda nisam objektivna ali meni je papu djelovao😔
nema vise onog njegogvog osmijeha nestao je
znate ono kad vam neko prica neki vic on se crce od smijeha
a vi da ispadnete fini smijete se a nidje veze s vezom tako i on danas
kad je pricao o ovoj sve usiljeno ko po jajima

Jao Mina pesme divna,prava..ubola si samo tako👏upravo slusam..😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Samo da vam javim da imam problema sa komp..ako me nema da znate sta je..
Verovatno mi je crkla graficka,ovo su joj poslednji trzaji..
Sutra ako radi radi,ako ne,snadjite se bez mene..
Edited by Daltoni - 12 years ago
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Serviana

Inace da vam svima otvoreno kazem. Sve ste mi ko sestre pa cu s vama da podelim. A ovi sto spijuniraju mogu samo da mi se sagnu...

Ja sam skroz zaludjena tom idejom o Mapu i kad bi sad cula da ima nesto rl rekla bi ko hebe seriju, napravila bi zurku i odvalila se ko majka... Zasto? ne znam! Meni licno ni u dzep ni iz dzepa ali tako se osecam.

A posto sam se preterano vezala za tu ideju, za mene bi zapravo idealno bilo da se sad jedno od njih dvoje venca s nekim , bilo kim, da se meni slomi srce (da da to ce da se desi neminovno) i da onda odbolujem i posle toga oteram sve u q i nastavim svoj zivot.

Ja ne znam koji je meni. Imam posao i cool sefa, imam divnog muza, zivim u PRELEPOM gradu koji je prepun istorije i prelepih gradjevina i koji nisam jos ni istrazila kako treba, a mene zahebavaju njih par glumpavih indijanaca (razumete me)...ma sad bi prebila te CV😡

A vas volem, bas kao sto volem Makana i Papua (a volem ih puno) i zato sam tu i volem da se borim sa vama rame uz rame, i ponosna sam na vas!!!🤗

Eto jedan duzi post od mene😆

Draga moja Jasnice, od svega sto si nabrojala nesto imam nesto nemam, po godinama dakle i po nekom zivotnom iskustvu 🤣 isto sam nakrpila svega i onoliko, nemam muza (videla sam da umem pa nisam htela da ponavljam 😆), nazalost nemam decu, imam zato sestrica ljubi ga tetka, a tako sam zaludjena i tako imam neki trip o Mapupuu da je to prevazislo sve moguce granice, cak na momente pomislim da vidim i sto niko drugi ne vidi (mada imam duple oci 🤓)... e sad kad bi to bilo vencanje ne bas bilo ko i bilo s kim to bas ne bih volela nego neko s nekim ... naravno Makan i Papu su zakon i tacka... pa sad Bas zato smo se i nasle sve ovde, na istim smo talasastim duzinama i sirinama (malo sam zaboravila geografiju, kako ono, ipak smo na razlicitim sirinama??? ma ja jesam u sirinu otisla umesto u visinu 😆 sta da se radi)... A sto se tice duzine iz poslednje recenice, ma nije ti uopste dugacak, nista ne brini, bilo je i duzih... Smem li da kazem kako se osecam? Ma drago mi je do neba i nazad sto sam vas nasla i sto delimo sve ko braca g... ne mislim bre na gangrenu... Obozavam vas sve do jedne... i molim... bez saginjanja... iz Jasnicine trece recenice... takodje i bez onoga pljuvacenja pod window... I love you bre po JUS-u 🤗 🤗🤗
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Samo da vam javim da imam problema sa komp..ako me nema da znate sta je..
Verovatno mi je crkla graficka,ovo su joj poslednji trzaji..
Sutra ako radi radi,ako ne,snadjite se bez mene..

Eto ti sta je tehnika, kako samo sme da crkne u ovakvom trenutku, sram je bilo... Dal draga, 🤗 drzim ti pesnice da to odmah sutra dovedes u red, sefice nasa, kako nas ovde postrojis, pa mozes valjda i jednu obicnu graficku... nocni poz tebi, a usput poz i komsiku od pre neki dan, ne stigoh da ti je poz ranije 😊
jadra211 thumbnail

Originally posted by: nn027

Da se podsetimo

Glavna glumica serije Mala nevesta, Pratyusha Banerjee nedavno je bila meta spekulacija da ce napustiti seriju koja joj je donela planetarni uspeh.

Pratyusha ka'e da nema nameru da napu'ta ulogu Anandi, te da u'iva u plodovima svog rada. "Ova telenovela donela mi je mnogo toga dobrog. Poznata sam, mogu sebi da priu'tim ono 'to je mnogim mojim sunarodnicima nedostupno, a planiram i da kupim novu kucu negde u blizini Bombaja," otkriva ona.

Indijski mediji navode da je njena najveca konkurencija Sriti Jha, koja tumaci ulogu Gange, a Pratyusha o njoj ima reci hvale: "Ona je sjajna glumica tumaci znacajnu ulogu, ali me ne pla'i, jer svi znaju da Anandi nema konkurenciju."

P.'./Tracara
I tako je ona sama otisla , aha i cuskije su padale ceo dan...

Jeste i mi smo sve sisale vesla, kako da ne... sve znamo samo smo nazalost jaaako daleko od kuhinje u kojoj se sve zakuvalo... 😭 zato je nasa Nada a sa njom i nada ipak najveca na svetu celom... 🤗 ma znas sta, sve sve, ali ruka na butini, jos od xxx strane mislim na tu rukuna butini i zelim... da bas zelim da nas Makan Kaka i Papu konacno zapuse usta svima 👏
jadra211 thumbnail

Bikice 🤗 ❤️ 🥺 😭 koje su ovo emocije, ma to je samo gluma, jel'da, tako se prica po carsiji... ali mi izgleda znamo neke druge detalje... ruka na butini npr. 😛