🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Saiyaaara spoof
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Jobless Poddars
Let's Discuss Abhir
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
24 years of Ajnabee
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
bikice ❤️ siko da mi citas misli ja sam danas bas gledala ovaj intervjudrage moje ako ovdje nema nista ja mislim da mi je vrijeme da posjetim opticara🤣
ja mislim da papu pjeva ovu pjesmu veoma je prikladna za njegovu trenutnu situaciju
http://www.youtube.com/watch?v=BkQkcJBAxTkmozda nisam objektivna ali meni je papu djelovao😔nema vise onog njegogvog osmijeha nestao jeznate ono kad vam neko prica neki vic on se crce od smijehaa vi da ispadnete fini smijete se a nidje veze s vezom tako i on danaskad je pricao o ovoj sve usiljeno ko po jajima
Originally posted by: Serviana
Inace da vam svima otvoreno kazem. Sve ste mi ko sestre pa cu s vama da podelim. A ovi sto spijuniraju mogu samo da mi se sagnu...
Ja sam skroz zaludjena tom idejom o Mapu i kad bi sad cula da ima nesto rl rekla bi ko hebe seriju, napravila bi zurku i odvalila se ko majka... Zasto? ne znam! Meni licno ni u dzep ni iz dzepa ali tako se osecam.
A posto sam se preterano vezala za tu ideju, za mene bi zapravo idealno bilo da se sad jedno od njih dvoje venca s nekim , bilo kim, da se meni slomi srce (da da to ce da se desi neminovno) i da onda odbolujem i posle toga oteram sve u q i nastavim svoj zivot.
Ja ne znam koji je meni. Imam posao i cool sefa, imam divnog muza, zivim u PRELEPOM gradu koji je prepun istorije i prelepih gradjevina i koji nisam jos ni istrazila kako treba, a mene zahebavaju njih par glumpavih indijanaca (razumete me)...ma sad bi prebila te CV😡
A vas volem, bas kao sto volem Makana i Papua (a volem ih puno) i zato sam tu i volem da se borim sa vama rame uz rame, i ponosna sam na vas!!!🤗
Eto jedan duzi post od mene😆
Samo da vam javim da imam problema sa komp..ako me nema da znate sta je..
Verovatno mi je crkla graficka,ovo su joj poslednji trzaji..
Sutra ako radi radi,ako ne,snadjite se bez mene..
Da se podsetimo
Glavna glumica serije Mala nevesta, Pratyusha Banerjee nedavno je bila meta spekulacija da ce napustiti seriju koja joj je donela planetarni uspeh.Pratyusha ka'e da nema nameru da napu'ta ulogu Anandi, te da u'iva u plodovima svog rada. "Ova telenovela donela mi je mnogo toga dobrog. Poznata sam, mogu sebi da priu'tim ono 'to je mnogim mojim sunarodnicima nedostupno, a planiram i da kupim novu kucu negde u blizini Bombaja," otkriva ona.
Indijski mediji navode da je njena najveca konkurencija Sriti Jha, koja tumaci ulogu Gange, a Pratyusha o njoj ima reci hvale: "Ona je sjajna glumica tumaci znacajnu ulogu, ali me ne pla'i, jer svi znaju da Anandi nema konkurenciju."
P.'./Tracara
I tako je ona sama otisla , aha i cuskije su padale ceo dan...