Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd Oct 2025
HEY JINDAGI 2.10
BAAT KARO NA 3.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 3, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
Bingo Blitz - The Ultimate Showdown (Sign-up)
Gen 5 News article Mila
🏏India vs West Indies,1st Test: N M Stadium, Ahmedabad, Day 2🏏
Sunny Sanskari Ki Tulsi Kumari opens well!!
How saiyara became hit
Abhishek Seeks Legal Action On Salman Ash AI Generated Videos
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 3rd Oct 2025
Can I ask this here?
Ne znam, ne gledam niti cu, ali saram malo zato po info i komentar od neke povodom jucerasnje epizode , prosto upucuje zahtev clanovima koji su voljni da daju sansu novoj da bi eto mogli da oodu kod obojenih na saj da daju pozitivne kritike posto do sada niko nije pozitivno pa ce im eto kao to malo znaciti
Meni je lakse da ne gledam. Samo se ukratko informisem o desavanjma tek toliko da nisam neobavestena i da mogu da nastavim s omiljenom disciplinom-ppljuvanjem.
Dancic svima koliko vas ima!
Ja stigla sad,malo preletela nisam sve iscitala,glava mi puca..nisam nista jos pogledala, niti isla bojiti,nadam se da cu uzeti bojice naknadno pa malo colorita nasarati😉@Dada Hvala vam lepo za reci podrske,mnogo znace,borim se❤️@Dal sad cu uraditi caps iz farme..reci hocu li to ovde objaviti ili gde.
Originally posted by: Serviana
Hvala svima koji su cestitali 🤗 mada je ovaj 5000ti post vise poruka: get a life!😕
Au Dal, a ja se pitam sto meni cerke u zadnje vreme stalno govore, mama, nadji bre decka 🤣Kad god me nazovu i pitaju sta radim, moj odgovor je zna se, na forumu sam 🤣
E devojke brzo, ja sam izgleda upala u zonu sumraka, koliko postova vidite kod Sladje, ja 0, pokusavam da vas lajkujem, kazu postavljam pogresan zahtev, kakav zahtev, samo ocu da lajkujem