EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 86

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.2k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Sad moram da idem . Vidimo se oko 21:00. Nadam se samo da cu vas sve zateci ovde . Sad sam bas zabrinuta zbog njih dve.😕
Edited by nn027 - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: saska

Ne znam, ne gledam niti cu, ali saram malo zato po info i komentar od neke povodom jucerasnje epizode , prosto upucuje zahtev clanovima koji su voljni da daju sansu novoj da bi eto mogli da oodu kod obojenih na saj da daju pozitivne kritike posto do sada niko nije pozitivno pa ce im eto kao to malo znaciti

sto samo znaci koontrranaapad jos zesci😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Meni je lakse da ne gledam. Samo se ukratko informisem o desavanjma tek toliko da nisam neobavestena i da mogu da nastavim s omiljenom disciplinom-ppljuvanjem.

Isto..ja i ti Nado smo istomisljenice u zadnje vreme,svaki tvoj post,ko da sam ja pisala ili pomislila..😆😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Opa Jasnice 👏, oni sad a ja te odavno prozvah crvena furija

Hvala svima koji su cestitali 🤗 mada je ovaj 5000ti post vise poruka: get a life!😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dancic svima koliko vas ima!

Ja stigla sad,malo preletela nisam sve iscitala,glava mi puca..nisam nista jos pogledala, niti isla bojiti,nadam se da cu uzeti bojice naknadno pa malo colorita nasarati😉

@Dada Hvala vam lepo za reci podrske,mnogo znace,borim se❤️

@Dal sad cu uraditi caps iz farme..reci hocu li to ovde objaviti ili gde.

Biki, ovde..i onako je redakcija emisije "znanje -imanje" na nasoj adresi..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Hvala svima koji su cestitali 🤗 mada je ovaj 5000ti post vise poruka: get a life!😕

🤣🤣🤣 Znas ti...
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ne znam da li sam shvatla doro sustinu danasnje epizode, da li se to sad produbljuje prica izmedju Ratan Singa i ove njegove zene jer je ljuta zbog stalnog seljakanja ali nas izgleda gase,
Daltoni thumbnail

Au Dal, a ja se pitam sto meni cerke u zadnje vreme stalno govore, mama, nadji bre decka 🤣
Kad god me nazovu i pitaju sta radim, moj odgovor je zna se, na forumu sam 🤣

Nemoj vise da se pitas,nego u akciju..nemoj da se ugledas na mene, meni je sve to dosadilo..😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

E devojke brzo, ja sam izgleda upala u zonu sumraka, koliko postova vidite kod Sladje, ja 0, pokusavam da vas lajkujem, kazu postavljam pogresan zahtev, kakav zahtev, samo ocu da lajkujem

Saska i Sladjo mi vidimo vas normalan broj postova,
Izgleda danas dolazi do nekih gresaka na samom forumu,jer i meni nije dalo lajkovati sve error,i to u par navrata...tako da ocigledno nesto ne funkcionise u samom sistemu...sacekajmo...oporavak

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Ako prodje prodje,nesto uradilaa nestto cu tekk.Sve sto je Dal rekla za onaaj iiinnntteerviju,potppissala.Naslli su tri poltronna i dvije oossobee bliskke Makkanu(za koje se iz aviona vidi da im grozno sto suu tuu gdee jesuu) i napravili Hroniiku Paaallannackkog grroblja.
Ako sam ponnestoo razabrala pominju reccu nnevvinnost,dookazz da iteekakko citajuu kommeenttare.E ssaad mi jje srcce na messtu posleee juccerasnnje mellanhhollije koja je pomalo hvattala i sve Vas.Nikkad se nissam raddovalla tuudjoj neesrecci ali cuuu imm sa apetiitom pommocci da se izzz Havellija svi prrreselle na biiirooo.😡