EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 77

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Drya

I ja sam stekla isti utisak,nema vise onog sjaja u njegovim ocima kad prica...a sta reci na onu zajednicku sliku na obojenoj 😲 bas sam sokirana ,jel oni to hoce da ga poruzne skroz kako bi bikulja dosla u prvi plan?šŸ˜•

Bikulja je dosla vec u prvi plan, kad se pojavi zauzme ceo ekran, fala Bogu da ja ne smem da prebacim sliku na ceo ekran jer mi se ugasi komp, da sam juce to uradila mislim da bi mi komp explodirao, sto zbog slike, sto zbog zvuka🤣
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca

I ja sam stekla isti utisak,nema vise onog sjaja u njegovim ocima kad prica...a sta reci na onu zajednicku sliku na obojenoj 😲 bas sam sokirana ,jel oni to hoce da ga poruzne skroz kako bi bikulja dosla u prvi plan?šŸ˜•

Bolje majmuna da stave 🤢

Pa dobro Jeco sta ti je majmun zgresio 🤣
Meni je ovo ustvari super,jer ako na slici nije dobro ,zamisli tek kako ce lose da izgleda na snimku .
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Jecooo😔 gledaj ocu izvestaj plz😭😭

Jeco ā¤ļø moje, molim te zrtvuj se za dobrobit covecanstva, ipak si mladja pa mnooogo vise mooozeees podneti... mislim u izvestanju... ponavljam smekicin plz i u ime rodjeno mi... plis plis plis... sta to bi, sine šŸ˜•... ma sve samo neki pliskavci... secamo se onoga od nekad... 🤣
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobar dan, evo i mene. Dansa sam napizdjena do bola. Imala sam danas neku zajebanciju na poslu, sa nekim teskim predmetom i umesto, da dodjem ovde da se relaksiram, ja kao neki mazohista dolazim da jos vise sebe mucim.
Ko bude gledao seriju recite ima li Papu negde i u kom delun, necu vise ni da listam ono gde ga nema.
Sad da vidim kakve su novosti ovde od sinoc, koliko sam rasejana, nemam pojma koja je sinoc bila strana kad sam se iskljucila. Pametan pise, budala pamti, a ja sam naravno ovo drugo iz raznoraznih razloga, jer ako neko nas tera u PM, zasto mi ne radimo isto.😃
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
ajme odvali detetu obraze šŸ˜•
kaako neprirodne pokrete ima šŸ˜•
saka ko mecke bozane, siroto detence
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

A trenutno ima zatvoršŸ˜‰

Sav se naduvo od muke, a neki pomislili da se udebljaošŸ˜‰

A mozda covek uzima tablete za smirenje ( ko ja juce) pa podaduošŸ˜‰
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: alisa112

To je i moja taktika Nado!šŸ˜‰
Sad se odjavljujem...
A posle se obavestim... da dobijem inspiraciju za izrazajno crtanje... 😔
obojeno Balkanskom dusom!!! ā¤ļø

Dusice moje drage balkanske šŸ¤— i ja sam sa vama, ne zaboravite... mada imam kasnije neke obaveze do veceras pa me eto odmah kad se ispovracam... ma htedoh reci kad se vratim... samo ova nasa ppplluvacina mi je hrana za dusu verujte mi dajem sve od sebe šŸ˜‰šŸ˜›šŸ˜†
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Jeco ā¤ļø moje, molim te zrtvuj se za dobrobit covecanstva, ipak si mladja pa mnooogo vise mooozeees podneti... mislim u izvestanju... ponavljam smekicin plz i u ime rodjeno mi... plis plis plis... sta to bi, sine šŸ˜•... ma sve samo neki pliskavci... secamo se onoga od nekad... 🤣

Hocu šŸ˜‰
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
znate sta, ne mogu da gledam ovo sraaanjte vise ... odo kod komsinice na kafu šŸ˜•