EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 106

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja kad je pogledam dobijem retku stolicu i mucninu..pa jos kad krene da se prenemaze i da stiska ona njena zabljobivolska usta dodje mi da

Ja kao sto znate ignorisem novonastalu situacuju i slabo gledam sve sto se desava u vezi s tim. Bikkkulju sam videla koji put i znate sta mi plo na pamet. Kad crvenkapa dodje kod bake pa pita: bako zasto su ti tako velike oci, bako zasto su ti tako vlika usta, bako zasto su ti crtali obrve sestarom, bako zasto...Hebote zamrzicu bajku zbog predimenzionisane bikulje...
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Ja kad je pogledam dobijem retku stolicu i mucninu..pa jos kad krene da se prenemaze i da stiska ona njena zabljobivolska usta dodje mi da

Hahahhh 👏👏👏 Dal! E bas je... zabokrecina 😆😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Nado, nisi bila ovde, bilo ... sad je proslo... do daljnjeg...i tako to😃

Bila sam kad je pocelo. Dobila sam i tvoju poruku u PM al sam morala otici. Iskreno ziva sam se pojela zbog vas dve. Hvala Bogu sad je sve OK 😛
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ej cure ziva sam se saserkila da su Smeks i Sladja u Zoni sumraka. Hvala bogu da je bila nosa. Srecan vam povratak nase otpisane devojcice. To mi je veceras najlepsa vest. 🤗

Hvala Nado🤗

Ali mi jos uvek nije jasno sto samo ja i Sladja sta smo jadne krive uvek smo mirne i povucene nista ne kom, samo posmatramo, i oni tako. Ccc
sladjana333 thumbnail

Dal, moramo te prijaviti za izumitelja, svaka cast.🤣 🤣 🤣, a prevod je jos boli, pogledaj, ako mi ne verujes : zabljobivolska mouth 🤣 🤣 🤣..
smeker thumbnail

E Dal za ovaj rec 🤣 🤗

mima88 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ej cure ziva sam se saserkila da su Smeks i Sladja u Zoni sumraka. Hvala bogu da je bila nosa. Srecan vam povratak nase otpisane devojcice. To mi je veceras najlepsa vest. 🤗

Ovo sad isspade da je chenifhana veeceras naajposjecenije mjessto prvvo Daal pa ti naapravi see reed preed njjom
Edited by mima88 - 12 years ago
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: smeker

Hvala Nado🤗

Ali mi jos uvek nije jasno sto samo ja i Sladja sta smo jadne krive uvek smo mirne i povucene nista ne kom, samo posmatramo, i oni tako. Ccc

Mora da je zbog toga... 😆 Sto ste mirne i povucene...🤣
Cica thumbnail

Originally posted by: Maja86

Jadno dete, a jadan i nas Papuuu. Ako bude krenula da ga zagrli, garantovano ce neka koska da mu puknee.

Sladjo, cestitam. 👏
A ja, hebem ti ovo ogranicenje, vise sam u blokadi nego sto mogu ovde da pisem. 😭😭

Tu treba nabaviti metalni i siri krevet, da bi stali. Makicu je mogao sas merak da obgrli, za ovu treba malo vise napora.
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Hvala Nado🤗

Ko drage baje ste (sto bi rekla moja pokojna baba) sto jes jes.
Ima jos jedan izraz koji je koristila moja baba "bas ste breskarne"