EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #21 - Page 86

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.1k

Users

41

20.3k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: olla

Samo sam htela da se malo nasmejemo, jaooo Medena bre vracaj se, jos ode bez pozdrava za laku noc... valjda ce sve biti ok. Necu vise da se salim ovako, izvinjavam se

Nisam otisla a editovala sam ne brini se ipak hvala ti sto si me nasmejala veceras.I vise se necemo saliti ovako obecavam.
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: medena

Nisam otisla a editovala sam ne brini se ipak hvala ti sto si me nasmejala veceras.I vise se necemo saliti ovako obecavam.

Zive duse, sta ces... 😊
Devojcice, ja vam zelim laku noc i lepe snove. Ljubim vas!
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Pa ima i kod Fione jedan, mozda nisi videla 😆😆

Sad sam se vratila da procitam . Pazi stvarno pise. Ja citala samo masna slova izgleda.
medena thumbnail

Cure stigle smo do 111 stranice

nn027 thumbnail

Zive duse, sta ces... 😊
Devojcice, ja vam zelim laku noc i lepe snove. Ljubim vas!

I ja zelim svima
Have a lejl tajba!

jadra211 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dear Shivandi, as long as Google know what is Balkans Soul and translate it wright, I have no problems in other funny translations.

Here people use a slang a lot, so I do believe that translations sometimes sounds funny. But the essence is though very serious and truthful.

We are here to stay and give our support to Prats because she is our Anandi and nobody can take that from us, however hard they try and which ever tactics they use. We come from nation that is stubborn enough, brave enough (and love the truth and justice above all) and ready more than enough to fight for that we believe in.

Love & Kisses

Love ❤️ moje drago, kaskam, jurcam tamo vamo pa opet nazad do besvesti, nisam stigla ranije, ali vec neko doba trckam i bockam skorpionski i lavovski i naravno konjski ko prava na svim narodnim frontovima i u svim budzacima (gde je ovde guglica nasa glupava i tupava za mnoge stvari, uh sto nam je jezik 😆), tek sam na 11-ici ali nisam odolela da ti kazem nesto: Ma ljubim te u sve reci poredjane i redom i preko reda, ma sve si na mestu odrapila u brk 😛 a ja sam posetila Makana i pozelela mu svasta nesto, pa sam onda isla i one glasice ispopustala vise od nekoliko ustvari koliko sam mogla tog casa, pa sam ... a sad opet malo u rikverc op cvrc gevezen zajn sto bi rek'o her Zika i eto mene opet... 🤗
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: saska

Medena sunce ti tvoje pa gde si , sad kad sam ugledala tvoj lajk ko da sam sestru rodjenu videla🤣

Cica thumbnail
Ako ima jos nekoga neka svrati malo do komsiluka.

http://www.hindustantimes.com/Entertainment/Television/The-show-must-go-on-Pratyusha-quits-Balika-Vadhu-at-peak/Article1-1020853.aspx
medena thumbnail

Originally posted by: jadra211

Love ❤️ moje drago, kaskam, jurcam tamo vamo pa opet nazad do besvesti, nisam stigla ranije, ali vec neko doba trckam i bockam skorpionski i lavovski i naravno konjski ko prava na svim narodnim frontovima i u svim budzacima (gde je ovde guglica nasa glupava i tupava za mnoge stvari, uh sto nam je jezik 😆), tek sam na 11-ici ali nisam odolela da ti kazem nesto: Ma ljubim te u sve reci poredjane i redom i preko reda, ma sve si na mestu odrapila u brk 😛 a ja sam posetila Makana i pozelela mu svasta nesto, pa sam onda isla i one glasice ispopustala vise od nekoliko ustvari koliko sam mogla tog casa, pa sam ... a sad opet malo u rikverc op cvrc gevezen zajn sto bi rek'o her Zika i eto mene opet... 🤗

Cestitam na 200 Jadra211😆🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Eh Saska bi ja rado. Nekad me ova savremena tehnika nacisto zblane. I ova skracenica PM kad sam pocela da se dopisujem sa curama malo malo pa PM . Mislim se ja sta je PM u Phi.. Ma...rinu.