Znaci Dal nas napustila... 😒 Ma uverena sam da ce nam se uskoro pridruziti, znam, treba joj vremena, ali nece moci bez nas dugo...
Alexandrija, welcome kod nas! 😊 🤗
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Saiyaaara spoof
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Jobless Poddars
Let's Discuss Abhir
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
Znaci Dal nas napustila... 😒 Ma uverena sam da ce nam se uskoro pridruziti, znam, treba joj vremena, ali nece moci bez nas dugo...
Alexandrija, welcome kod nas! 😊 🤗
Originally posted by: Alexandrija
Hoces dokaze,pogledaj Sidov video u kome govori kako su razliciti.Kada je video reakcije,samo je promenio taktiku.
Hoces dokaze,pogledaj Sidov video u kome govori kako su razliciti.Kada je video reakcije,samo je promenio taktiku.
Originally posted by: doka1709
Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski nestvarno, i najlepse kad je prestani, okreni se i nestani😳😳😳
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aqrd2Df5AWQ#t=12s
Galija ima pravu pesmu za njih❤️
[/QUOTE
Doko, bas si ga ubola u ''sridu''👏
Ej da li sam uspela ?
Molim sve da mi posalju zahtev za prijateljstvo sa svog naloga,jer meni ne dozvoljavaju, novak-mosa
Nije to konkretan dokaz Alexandrija... bar ne meni. Mnogi njemu "guraju" reci u usta ne zavisi sve od njega iskljucivo.
Originally posted by: loveansh
😊Ajde devojke ponovo da glasamo tko je za promenu Anandi. Ocito su prokuzili da se prosli puta moglo vise puta glasati pa je sada otvoren novi pool za glasanje.
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3464531&PN=1&RN=1
Trenutno je 17:10 i procitajte komentar osobe koja je otvorila pool jer on/ona je uvek volela AnSh i lepo pisala o njima. Ja idem sada da citam a vi na kuckanje...no,no,no,ne moze to tako
Hallo..morala sam da virnem..samo da vam kazem da se ne primate na pricu,njemu je bilo zao,opet trik..sada zele da zadrze njegove fanove da gledaju seriju..ja sam inace dostupna u pm i na colors sajtu..videcete moje komentare..sada odoh..javim se ..cuvam vam ledja..🤗