EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 82

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.3k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Znaci Dal nas napustila... 😒 Ma uverena sam da ce nam se uskoro pridruziti, znam, treba joj vremena, ali nece moci bez nas dugo...

Alexandrija, welcome kod nas! 😊 🤗

Ovo nekako zajedno ❤️ ❤️
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Alexandrija

Hoces dokaze,pogledaj Sidov video u kome govori kako su razliciti.Kada je video reakcije,samo je promenio taktiku.

To je i mene iznerviralo 😡
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Hoces dokaze,pogledaj Sidov video u kome govori kako su razliciti.Kada je video reakcije,samo je promenio taktiku.

Nije to konkretan dokaz Alexandrija... bar ne meni. Mnogi njemu "guraju" reci u usta ne zavisi sve od njega iskljucivo.
Cica thumbnail

Originally posted by: doka1709

Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski nestvarno, i najlepse kad je prestani, okreni se i nestani😳😳😳

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aqrd2Df5AWQ#t=12s

Galija ima pravu pesmu za njih❤️
[/QUOTE

Doko, bas si ga ubola u ''sridu''👏

Jeca thumbnail

Ej da li sam uspela ?
Molim sve da mi posalju zahtev za prijateljstvo sa svog naloga,jer meni ne dozvoljavaju, novak-mosa

Jesam 😉
Alexandrija thumbnail

Originally posted by: saska

Ovo nekako zajedno ❤️ ❤️

Ne mogu da verujem, ti hoces da ti ja budem nova cerka? Usvojices me?
Alexandrija thumbnail

Originally posted by: olla

Nije to konkretan dokaz Alexandrija... bar ne meni. Mnogi njemu "guraju" reci u usta ne zavisi sve od njega iskljucivo.

Ja verujem da je prva reakcija jedina iskrena reakcija koju covek moze da pokaze.
Cica thumbnail

Originally posted by: loveansh

😊Ajde devojke ponovo da glasamo tko je za promenu Anandi. Ocito su prokuzili da se prosli puta moglo vise puta glasati pa je sada otvoren novi pool za glasanje.

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3464531&PN=1&RN=1

Trenutno je 17:10 i procitajte komentar osobe koja je otvorila pool jer on/ona je uvek volela AnSh i lepo pisala o njima. Ja idem sada da citam a vi na kuckanje...no,no,no,ne moze to tako

😊
44:13 nije lose
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Hallo..morala sam da virnem..samo da vam kazem da se ne primate na pricu,njemu je bilo zao,opet trik..sada zele da zadrze njegove fanove da gledaju seriju..ja sam inace dostupna u pm i na colors sajtu..videcete moje komentare..sada odoh..javim se ..cuvam vam ledja..🤗

Dal jedna od mojih indijki radi na tv isto, samo ne na istom. Pa poznaje neke ljude. Ona mi je to rekla. Nisu oni pustali informacije. Ajde malo pozitivnosti!!!
Jeca thumbnail
Vidim da cemo morati da otvorimo sudnicu,da li je Sid tuzan ili ne sto je Prats otisla 😆