EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 78

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.3k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Smekice ti si moja kraljica!!!🤣🤣

Pa zar se nije zavrsila u sredu bese😆😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Haha, al odgovori joj nniks

A i ja sam pridodala posto su fine i dozvoljavaju nam da iznesemo svoje misljenje da mi je dosta Anandi ne moze kao ni da mu kaze da ga voli i da bi volela da se Shiv razvede, pa kud ces kulturnijeg odgovora od mog, samo sam iznela svoje misljenje kad nam vec dozvoljavaju, zar ne ?
smeker thumbnail

Ne zaboravite samo da je on ipak glumac! Ok? Nemoj da opet moram da vas ubedjujem.😡

Ne moras da nas ubedjujes ,mene samo zanima ,kako je glumio pre nove i sad to je to😕
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Ne zaboravite samo da je on ipak glumac! Ok? Nemoj da opet moram da vas ubedjujem.😡

Culi smo da Papina gluma ide u ispravnom pravcu tako da mu je i Makan veoma zahvalan na pomoci
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Sve si u pravu Bikice. Samo on zna kako mu je. Toliko vremena su proveli zajedno. Zajedno radili ,provodili slobodno vreme na snimanju zajedno. Onda nju onako sutnu. I da je od kamena , a nije , bilo bi mu tesko. Ja u to ne sumnjam.

Biki, Nado, pa vi bar znate da ja nijednog trenutka nisam posumnjala u njega, od pocetka iznosim to svoje misljenje
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: mima88

@Sladjana nemoj da zaboravis Makan iznad svega pa on je ZAKON

'Ajde Mima, ukljuci se prevodi nekako, hoce jedna da nas proguta od sa sve sobnim papucama,
K'o ona zna znanje, ma kad sam ja znala znanje, ona je viukla serpe oko kuce i sad ce meni da prosipa pamet. Cuj, Jasna ne zna egleski, a ona porasla u Oksfordu, sve me strah. Besna sam, kao ris.😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Doko evo i on lize sladoled od vanile
doka1709 thumbnail

Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski nestvarno, i najlepse kad je prestani, okreni se i nestani😳😳😳

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aqrd2Df5AWQ#t=12s

Galija ima pravu pesmu za njih❤️
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Doko evo i on lize sladoled od vanile

Bikice, jesi li sigurna da je od vanile ? Ja volim kad se dodaju lesnici😃
mima88 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

'Ajde Mima, ukljuci se prevodi nekako, hoce jedna da nas proguta od sa sve sobnim papucama,
K'o ona zna znanje, ma kad sam ja znala znanje, ona je viukla serpe oko kuce i sad ce meni da prosipa pamet. Cuj, Jasna ne zna egleski, a ona porasla u Oksfordu, sve me strah. Besna sam, kao ris.😃

Dusice evo me virim ovdje a cekam gost. ma i ja se tu i tamo ubacim. Vi znate da se Makan puno uzda u vas zato polako triijezne i hladne glave. Makan je zakon a Papa ga prati.❤️