EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #17 - Page 110

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

79.8k

Users

30

19.6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

E da znas da sam mislila sad o tome 😃a ti me preduhitri s pitanjem😆.Omjerajem sliku i kako god omjerim ruke su na kaisu 🤣 Izgleda Cv cita nase komentare detaljno dok su joj naredili da stavi ruke na" famozni kais",znaju oni sta se nama svida😉🤣

Pa kazu An nezna aha nezna🤪 odmah pa za kais😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Biki moze jedan Shiv za mene kako pise onoj devojcici slova na tabli..😃
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Danasnju epizodu na Pinku nisam gledala na Pinku,vec sam je samo snimila 🤢 Nije mi dobro od toliko Singovitisa 😕 🤢

Sto si hejter Jeco 😉
A bas su Singici slaaatki 😆 a duuuse! 😆😆😆
Hahhhahahahh!
Love AnSh ❤️
Edited by olla - 12 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Biki moze jedan Shiv za mene kako pise onoj devojcici slova na tabli..😃

Dal ti bi u skolu😃 ili oce da ucis Indijski,ili da ti Sh bude ucitelj,ili da mu pokazes kako se uce slova😆
Daltoni thumbnail
Sta ste sada sve protiv Ire..😆 Vece staraca i domacica je zaselo da nam ucini..pa zar nismo hteli da se An i Sh spoje, i oni isto to hoce i radice na tome..ja navijam da se jos neko umesa i da Sh i An pobegnu u neku napustenu brvnaru i obave bracne duznosti ,sve od reda..da nista ne promakne..molim lepo !
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Dal ti bi u skolu😃 ili oce da ucis Indijski,ili da ti Sh bude ucitelj,ili da mu pokazes kako se uce slova😆

Mogla bih i ja njega nesto da naucim,nemoj tako..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Jeca

Danasnju epizodu na Pinku nisam gledala na Pinku,vec sam je samo snimila 🤢 Nije mi dobro od toliko Singovitisa 😕 🤢

Draga moja AnSh Jeco da mogu (visa sila mi ne dozvoljava) sad bih ti onu kantu donela da povratis. Veruj bilo bi ti lakse momentalno😉
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

nniks: Zlatno leto

6. Deo

Anandi je zavrsavala svoju frizuru. Odlucila je da raspusti kosu...obucena u jednostavnu tuniku (Kurta) i farmerice, bila je spremna da podje sa Shivom. Bago je usla u sobu zraceci od srece...svi su u kuci znali da Shiv i Anandi izlaze zajedno...i razne razlicite su se diskusije vodile... Bago je rekla: „Ovo ces obuci? To je prejednostavno...zasto ne bi obukla ono roze odelo?" Anandi je zakoutala svojim ocima: Mama, ja idem samo da pokupim Sanchi, ne idem na nikakvu zabavu...osim toga u ovome se osecam ugodno...I molim te nemoj previse da se nadas... Ovo je sasvim obican izlazak...Necu se udati za njega."

Bago je rekla: „Zasto duso, zar ti se Shiv ne dopada?"

Anandi je odgovorila:" On je drag, ali on nije moj tip...on je previsok i prejak za mene" Bago je krenula da joj kaze da nije u pravu, ali ju je Anandi presekla: „Mama, zakasnit cu..Pricat cemo o ovome kasnije"

„Zasto bi se, za ime Boga, on slozio da se ozeni samnom...Ionako sam ja previse jednostavna za njega..."Kladim se da su mu sve devojke bile lepe poput manekenki"

Pomislila je.

I Shiv je prolazio kroz slicnu torturu od strane Ire: „Onda Shiv, nije ti se svidila Anandi?"

On je odgovorio: „ Ne radi se o tome mama, ona je draga, ali ja trenutno ne zelim da se zenim sa bilo kim...vec sam ti to rekao"

Ira je rekla: „Ali dete, ja samo zelim da se ti veris, a mozes da se zenis kasnije"

Shiv je rekao: „ Ne mama, zasto bih ja vezao za sebe nekoga nekoliko godina...a vodim je sa sobom samo zato jer se bila povredila i izgledalo je da se stvarno dosadjuje. Molim te nemoj previse da se nadas"

Uzeo je kljuceve svojih kola i posao prema Anandinoj sobi. Pre nego sto je mogao da zakuca na vrata, ona je izjurila napolje, sa raspustenom kosom koja je leprsala oko nje...Za trenutak je zaboravio gde se nalazi i zasto je uopste tu dosao.

„Nadam se da nisam zakasnila" upitala je. On je protresao glavom: „Ne, hajdemo..."

Anandi je isla za Shivom, koji je obucen u crnu kosulju i farmerice izgledao ocaravajuce...Anandi je progutala knedlu: „Definitivno je prelep za mene" pomislila je.

Kada su se ukljucili na glavni put upitala je:" I onda gde idemo?"

Shiv je odgovorio:" Na zeleznicku stanicu...bit cemo tamo za jedan sat" Nakon mucne tisine upitao je:" Onda, kako je tvoja noga sada?"

„Savrseno je dobro..." prekinuo ju je telefonski poziv..."Mama!" rekla je i prihvatila poziv:" da mama...ok...ma...ne...molim te mama...ok...dobro..pricat cemo kasnije"

Ugledavsi njen izgubljen pogled, Shiv ju je upitao: „Je li sve u redu?"

Odgovorila je:" Da, mame u Indiji, znas i sam kako znaju da budu navalentne"

Shivov izraz lica je postao ozbiljan: „ Anandi, ti znas zasto si ovde?"

Anandi: „Da, nasi roditelji zele da nas spoje zajedno"

Shiv je upitao: „I...da li se ti slazes sa tim?"

Odgovorila je:" Dodjavola, ne!!! Ja nisam ni htela da dodjem ovde...emocionalno su me ucenili kako bih pristala da dodjem"

Shiv je iznenada izgledao kao da mu je pao kamen sa srca, mrzeo je ideju da ce joj slomiti nade. Dobro je da su oboje bili na istim talasnim duzinama sto se tice braka.

„Znaci ne zelis da se udas za mene" rekao je Shiv.

Anandi je pocela da se smeje a Shiv nije mogao da prestane da je gleda...izgledala je tako ljupko a i ceo svet se cinio pun zivota.

Anandi je pitala:"Nemoj mi reci da sam ti slomila srce"

Izgledao je kao netko koga sve to zabavlja:" Ne, ja sam zapravo odahnuo. Trenutno imam neke druge prioritete i zenidba mi nije ni na kraj pameti. Ali znas kakve su mame, one nikada ne odustaju"

Anandi se nasmesila: Dobro je znati da oboje isto mislimo...Osim toga ja mrzim ugovorene brakove...to je poput programa za poduzenje vrste u Zoo"

Shiv je prasnuo u smeh:" Program za produzenje vrste!!! Imas interesantan nacin na koji posmatras stvari"

Anandi je rekla: „Zar nije tako...cim deca odrastu, roditelji pocinju da traze savrsenog partnera koji ce ispuniti sve kriterijume kao sto su: odgovarajuca kasta, savrsena genetska kombinacija u koju je ukljuceno:lep,visok,inteligentan,dobar. A kada pronadju tu savrsenu kombinaciju, momak i devojka su spojeni zajedno ne bi li proizveli najbolji moguci drazesni podmladak. Isto to se desava i u Zoo...pronaci najbolji par za zebru kako bi se dobile savrsene zebra bebice.

Shiv se nekontrolisano smejao:" Ti si fenomenalna...mislim da bi ljudi prestali da se zene kada bi saznali za tvoj nacin razmisljanja. Dobar nacin da se kontrolise prirast stanovnistva. Znaci, ti si protiv ugovorenih brakova, i protiv cega si jos?"

Odgovorila je:" Ja nisam protiv braka, ali sam protiv procesa ugovaranja brakova. Osim toga sam i feminiskinja takodjer."

Shiv je odgovorio:" Tako sam i mislio...a takodjer si i student Sociologije"

Anandi je rekla:"Da, imam otprilike dovoljno toga da nateram bilo kog momka da uplasen pobegne...i imam kratak fitilj, takodjer. Mogu se kladiti da se sada osecas lakse kad znas da nema sanse da se ikada spojimo...obicno me momci smatraju zastrasujucom"

Shiv je rekao:" NE, ja ne mislim tako. Meni se svidja tvoja iskrenost i tvoja sposobnost da kazes ono sto mislis...i ne,ne smatram da si zastrasujuca, vec te postujem zbog izbora koji si napravila...nema mnogo ljudi koji ce odustati od obecavajuce karijere da bi radili kao socijalni radnici."

Anandi se nasmesila i osetila kako se crvenilo siri njenim licem...Da bi skrenula misli, upitala je:" Zasto si ti odlucio da se vratis kuci iz Engleske?"

Shiv je rekao:" Iz jednostavnog razloga, zeleo sam da ostanem u Indiji i da sluzim svojoj zemlji" „Ali zasto IAS?" upitala je Anandi.

Shiv je odgovorio:" A zasto ne? Da bi potaknuo promene prvo moras da postanes mocan. Pretpostavimo da sam DM neke oblasti, imao bih veci uticaj na zivote ljudi, zar ne?

Anandi se slozila." Dakle, Gospodin Savrseni nije ni tako los nakon svega...i sigurno uopste nije zainteresiran za mene" pomislila je. Zasto je osetila nagovestaj tuge u svom srcu?

On je nastavio:" Nego, trebalo bi cesce da se smejes...izgledas lepo" Anandi je pocrvenila. „Pokusavas li ti to da flirtujes samnom?" masmejala se.

Izgledao je kao da ga to zabavlja:" Ne to je samo primedba...i iznosenje cinjenice"

„I evo nas na zeljeznickoj stanici" izjavio je.

Anandi se zacudila:" Vec!! Nisam ni primetila da je proslo sat vremena"

Shiv se nasmijao:" Da, bili smo zauzeti pricanjem"

Nakon sto je parkirao auto, krenuli su da predju ulicu...impulsivno joj je pruzio ruku i ona ju je prihvatila. Drzeci je zastitnicki za ruku, presli su ulicu potpuno nesvesni toga koliko lepo izgledaju zajedno.

Nastavio je da je drzi za ruku dok su prolazili kroz guzvu na stanici. Privukao ju je blize k sebi kada su se kroz guzvu priblizavali nosaci sa prtljagom. Anandi se sudarila sa njim i on ju je uhvatio u svoj zagrljaj govoreci „pazljivo" Crveneci je klimnula i nastavila da ga sledi.

Uskoro su stigli na peron...Sanchi je uzbudjeno iskocila iz voza. „Brate!!!Kako si? Bas si mi nedostajao" Shivovo se lice razvuklo u osmeh. Zagrlio je svoju sestru i Anandi se nasmesila gledajuci susret izmedju brata i sestre. Shiv je pokazao na Anandi:"Ovo je Anandi" Sanchi se rukovala sa njom i rekla joj:" Zdravo Anandi, Mahi mi je ispricao sve o tebi. Drago mi je da smo se upoznale...Wow, bas ce biti zabavno ovoga puta kod kuce...znas moja braca, Shiv i Mahi su se udruzili i uvek me zadirkuju. Celo vreme samo gledaju kriket. Ali sada kada si i ti kod kuce...lepo cemo se zabavljati radeci sve one stvari sto devojke vole...Volis li ici u kupovinu? ...i...volis li filmove?"

Shiv je rekao:" Dosta Sanchi...hajde da idemo kuci, a onda tamo mozes lepo da ispitujes Anandi." Anandi se suzdrzavala da se ne nasmeje, Aanchi je bila tipicna praznoglava tinejdjerka. Ali cinila se bas slatka.

Nakon sto su pokupili Sanchin prtljag, krenuli su kuci. Put je sada izgledao duzi...Posto je Anandi jedva progovorila koju rec sa Shivom...Kola su bila ispunjena Sanchinim cavrljanjem.

Anandi se prisecala svog razgovora sa Shivom. Cinio se manje frajer, a vise draga, jedinstvena i postena osoba..."Ali, on i dalje nije zainteresiran za mene i ne postoji sansa da ce to ikada biti. Ja sam potpuno van njegove interesne sfere" zakljucila je.

Nastavlja se...

smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Mogla bih i ja njega nesto da naucim,nemoj tako..😆

Pa to sam i mislila da mu pokazes kako se pise,crta,boji i sve sto treba😆😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Pa kazu An nezna aha nezna🤪 odmah pa za kais😆

Ma nije za kais,vama trebaju naocare..😆Ja verujem da on bas voli svoj posao..a i ona,osmesi sve govore..😆