EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 116

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.6k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Heh, mi ce da ispisemo post, ali gde je Dal da otvori novi?? 😕
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: nn027

Izvini, a jesu li mozda precizirale i koje godine?

Pazi Nado kad sam i ja pitala isto pitanje. Jel misle Holi 2013 ili Holi 2014?
Serviana thumbnail
Evo nas na predzadnjoj strani...Ajmo cure jos par postova pa da idem na spavanje.

Jel ima neko link za novi topic?
Serviana thumbnail
Jesmo komentarisali danas na S i P profilima? ja odoh sada😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Eto! Jesam ja vama lepo rekla da je Chaundhary pesma od Anandi za Shiva a ne obrnuto. Problem je sto peva muskarac pa to zbuni. Ali pesmu peva devojka muskarcu!

Sve se oni pridrzavaju toga iz pesme,on i jeste uneo svetlost u njen zivot,i ona je sva ustreptala i sprema mu slatkise,ali daju nam toga toliko malooo
Serviana thumbnail
I posle toga idem na sofu...garant cu zaspati pa koristim priliku da svima pozelim laku noc!!!🤗
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Posto vidim da cemo uskoro zavrsiti (za mene) ovaj andjeoski topik, a ne znam gde ce nas sefica sledece povesti😉,zelim da podelim za vas rodjene u znaku ribe jos ponesto iz ove moje knjizice.

Horoskopskim znakom Ribe vlada Neptun, koji nam moze pomoci da se duboko povezemo s nasim snovima. Andjeli nam cesto dolaze u snovima, jer kakvi smo😛, mogli bi se uplasiti kad bi nas presreli u po bela dana. 😉

Navikni se da zamolis svog andjela za san koji ce ti pomoci, pre nego sto zaspis. Seti se da su sve stvari koje vidis u snu u stvari simboli. Zapisi sto si sanjala (naravno, ako se secas sta si sanjala) i razmisli sta ti simboli znace za tebe.

Kao sto znamo ribe su vodeni znak, a taj elemenat cesto izbegne kontroli i prelije se van svoga korita. Bitno je da se osobe rodjene u znaku ribe fokusiraju na ono sta stvarno zele da urade, umesto da dele svoju energiju na vise mesta, ili da zele da ispune previse zahteva.

23.02. treba upaliti srebrnu, belu ili plavu svecu i zamoliti andjela gabrijela da pomogne u fokusiranju na ono sta je vazno, i za strpljenje da se to i ostvari.❤️

Andjeli imaju smisao za humor.Oni takodjer zele da mi uzivamo u nasem zivotu i zato su tu da nam pomognu.Ponekad se nasali na svoj racun kada uhvatis sebe da preozbiljno shvatas zivot. Tada ce se i tvoj andjeo smejati s tobom.😛

Milton Berle: Kada letim, razmisljam o tri stvari: veri, nadi i gravitaciji.😊

Love od ❤️ jedna ribica
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
E vala dodjosmo i do ove 150-te,tu cemo i da ostavimo porodicu Sing
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Drage moje drugarice, kad god me uhvati "fjaka" zbog lose epi ili groznog precapa, a ja predjem na link koji me uvek uveseli. Zato vam prenosim nesto sto mnogo volim, ko velim da podelimo... mada je vec na nekom ranijem topiku bilo govora o pesmi i temi, ali prosto, zelim da jos jednom uzivate 😛 zajedno sa mnom! A mozemo da cujemo muziku i u petak na rodjendanskoj zurci nasih riba sa ruzicastim naocaricama 🤓 👍🏼

MENI JE OVO INACE NAJDRAZA MUZIKA kad se pojave nasi AnSh

jedan link preko google+:

https://plus.google.com/s/Chaundhary%20-%20Amit%20Trivedi%20feat%20Mame%20Khan

jedan link preko youtube:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1gukvtH_a3I

Opis

Chaundhary - Amit Trivedi feat Mame Khan

Kompozitor: Amit Trivedi

Vokal: Mame Khan

O pesmi: Seoski Chaundary (titula coveka iz etnickih klanova Radzastana/Harayana, koji poseduje zemlju) je mocan, suzdrzan i uspesan covek koji se zaljubljuje u mladu devojku. Pesma se bavi tim emocijama. Osecanje bespomocnosti, predavanje osecanju toliko jakom, da niko ne moze ni sanjati o tome da mu se odupre! Tekst i pesma savrseno opisuju razlicitost dvoje ljubavnika, on smiren i suzdrzan s jakim osecanjem pristojnosti, a ona mlada, puna zivota i impulsivna.

Znacenje pesme: Ona moli svog voljenog da ne kusa vise njeno strpljenje, vec da se uskoro sretne s njom. Jedva ceka da se vide, da mu pokaze koliko je srecna i koliko njegova ljubav prozima celo njeno bice. Ona ga ushiceno poredi sa svetloscu meseca govoreci kako je njeno srce u transu odkako se on pojavio u njenom zivotu. Nestasno mu kaze da ju je upecao i da je ona shvatila sve njegove trikove. Mami ga slatkisem koji je napravila specijalno za njega, samo da bi ga ponovo videla.

I meni je isto najdraza ,jadra i hvala ti sto si je postavila.👏Tongue😉
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Eto! Jesam ja vama lepo rekla da je Chaundhary pesma od Anandi za Shiva a ne obrnuto. Problem je sto peva muskarac pa to zbuni. Ali pesmu peva devojka muskarcu!

Draga moja Jasna, pa to sam i ja mislila dok nisam nasla ovaj tekst 😊😲 tek sad znam sigurno o cemu se radi 👏 Sta ces, svakog dana u svakom pogledu, jel tako ono bese???