Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
How quickly time changes
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Veer Hanuman - Chat Club #4
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Izvini, a jesu li mozda precizirale i koje godine?
Originally posted by: Serviana
Eto! Jesam ja vama lepo rekla da je Chaundhary pesma od Anandi za Shiva a ne obrnuto. Problem je sto peva muskarac pa to zbuni. Ali pesmu peva devojka muskarcu!
Love od ❤️ jedna ribicaOriginally posted by: loveansh
Posto vidim da cemo uskoro zavrsiti (za mene) ovaj andjeoski topik, a ne znam gde ce nas sefica sledece povesti😉,zelim da podelim za vas rodjene u znaku ribe jos ponesto iz ove moje knjizice.
Horoskopskim znakom Ribe vlada Neptun, koji nam moze pomoci da se duboko povezemo s nasim snovima. Andjeli nam cesto dolaze u snovima, jer kakvi smo😛, mogli bi se uplasiti kad bi nas presreli u po bela dana. 😉
Navikni se da zamolis svog andjela za san koji ce ti pomoci, pre nego sto zaspis. Seti se da su sve stvari koje vidis u snu u stvari simboli. Zapisi sto si sanjala (naravno, ako se secas sta si sanjala) i razmisli sta ti simboli znace za tebe.
Kao sto znamo ribe su vodeni znak, a taj elemenat cesto izbegne kontroli i prelije se van svoga korita. Bitno je da se osobe rodjene u znaku ribe fokusiraju na ono sta stvarno zele da urade, umesto da dele svoju energiju na vise mesta, ili da zele da ispune previse zahteva.
23.02. treba upaliti srebrnu, belu ili plavu svecu i zamoliti andjela gabrijela da pomogne u fokusiranju na ono sta je vazno, i za strpljenje da se to i ostvari.❤️
Andjeli imaju smisao za humor.Oni takodjer zele da mi uzivamo u nasem zivotu i zato su tu da nam pomognu.Ponekad se nasali na svoj racun kada uhvatis sebe da preozbiljno shvatas zivot. Tada ce se i tvoj andjeo smejati s tobom.😛
Milton Berle: Kada letim, razmisljam o tri stvari: veri, nadi i gravitaciji.😊
I meni je isto najdraza ,jadra i hvala ti sto si je postavila.👏Originally posted by: jadra211
Drage moje drugarice, kad god me uhvati "fjaka" zbog lose epi ili groznog precapa, a ja predjem na link koji me uvek uveseli. Zato vam prenosim nesto sto mnogo volim, ko velim da podelimo... mada je vec na nekom ranijem topiku bilo govora o pesmi i temi, ali prosto, zelim da jos jednom uzivate 😛 zajedno sa mnom! A mozemo da cujemo muziku i u petak na rodjendanskoj zurci nasih riba sa ruzicastim naocaricama 🤓 👍🏼
MENI JE OVO INACE NAJDRAZA MUZIKA kad se pojave nasi AnSh
jedan link preko google+:
https://plus.google.com/s/Chaundhary%20-%20Amit%20Trivedi%20feat%20Mame%20Khan
jedan link preko youtube:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1gukvtH_a3I
Opis
Chaundhary - Amit Trivedi feat Mame Khan
Kompozitor: Amit Trivedi
Vokal: Mame Khan
O pesmi: Seoski Chaundary (titula coveka iz etnickih klanova Radzastana/Harayana, koji poseduje zemlju) je mocan, suzdrzan i uspesan covek koji se zaljubljuje u mladu devojku. Pesma se bavi tim emocijama. Osecanje bespomocnosti, predavanje osecanju toliko jakom, da niko ne moze ni sanjati o tome da mu se odupre! Tekst i pesma savrseno opisuju razlicitost dvoje ljubavnika, on smiren i suzdrzan s jakim osecanjem pristojnosti, a ona mlada, puna zivota i impulsivna.
Znacenje pesme: Ona moli svog voljenog da ne kusa vise njeno strpljenje, vec da se uskoro sretne s njom. Jedva ceka da se vide, da mu pokaze koliko je srecna i koliko njegova ljubav prozima celo njeno bice. Ona ga ushiceno poredi sa svetloscu meseca govoreci kako je njeno srce u transu odkako se on pojavio u njenom zivotu. Nestasno mu kaze da ju je upecao i da je ona shvatila sve njegove trikove. Mami ga slatkisem koji je napravila specijalno za njega, samo da bi ga ponovo videla.
Originally posted by: Serviana
Eto! Jesam ja vama lepo rekla da je Chaundhary pesma od Anandi za Shiva a ne obrnuto. Problem je sto peva muskarac pa to zbuni. Ali pesmu peva devojka muskarcu!