EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 18

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sladjana333

Nado tvoj broj postova se polako povecava👏 Samo strpljivo. Kad dodjes do 50 mocices 20 postova u 24 h.

Jasna da me nisu corkirali dva puta ja bih vec presla 50. Da mi nije lako sa ovih 10 nije al sta cu. Cutim i trpim .

Cestitam svim novopecenim seniorkama. Kod mene jos malo pa mala matura (50-ti post).

Ti cutis i trpis😕 Ja vala, ne mogu vise😡 Danas mi nisu pustili ravno 6 postova😡 Imam utisak da im je kompjuter pokvaren, sada reckam postove, da vidim kad sam pustila tih njihovih 20😡
Rekla sam ti da ne cutim, upotrebila sam svo moguce bogatsvo naseg jezika za navedenu situaciju, da ti ne navodim primere, znas vec, one najsocnije sam im slozila😡, ali nema pomoci😕

Sladjo sapatnice moja. Ja ne znam kako ti al ja izgleda vise ne znam da brojim do 10. Moze 9, moze 11 al 10 tesko. Tu i tamo ubodem po neki put😕!
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Sad postavljam brzinske prve kadrove..dalje snimam..

2 3
2 5
2 6
2 7
2 8
2 10
2 11
2 12
2 13
2 14
2 15
2 16
2 17
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Ma meni uopste nije delovalo da se uplasila 😳, vise razocarano kad je on sklonio ruku i legao 😳
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Ocekivala sam da ce bar sama sebi reci da ga voli (ako je tako) 🤢

Jeco I ja sam ocekivala isto,nesto u stilu,zasto,sta me sprecava da se prepustim kad ga volim,a ne on me voli toliko a ja...ne znam mene njeni unutrasnji razgovori sa samom sobom jos vise zbunjuju,a ne moze se reci da njemu nije bilo tesko kad je pogledala u njegovu ruku,pa kad vidi njenu unutrasnju borbu,divan je zaista ,sigurno je da nije lako ni jednom ni drugom.
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Yes,Yesss... Jasna partneru pobijedile smo 😆😆! Presudi im Anandi!!! 😆😆

tuzitelj
Za tuzilastvo : Daltoni
😉 ocerupaj brku😉 nikad nije kasno😆
a posto sam pomagala advokatu,moram vam reci da je ovo PIROVA pobjeda.😊

Ljubav se desila, desava i desavat ce se,samo je bio mali nesporazum u Perfektu, Prezentu i Futuru I 😊

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
hocu li svaku postaviti sto uslikam recite brzo
dadisabih thumbnail

Originally posted by: Tina013

Ma meni uopste nije delovalo da se uplasila 😳, vise razocarano kad je on sklonio ruku i legao 😳

Upravo tako😭 i opet cu odgledati😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Tako je Dadi,prava recenica,nesporazum je samo u perfektu,prezentu i futuru👏,ali definitivno,ti,Kop i brka svaki put me vratite u zivot kad malo potonem😆😆😆

dadisabih thumbnail

Originally posted by: Bikica

hocu li svaku postaviti sto uslikam recite brzo

svaku, jer ti ulovis ono sto je bitno,izraz lica, a ondacemo porediti sa prevodom. Nesto ne stima to dvoje, pa cak ni muzika😕
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail

Izgleda da Anandi mora prvo da prolupa da bi postala normalna. Malo da se isprica sa samom sobom, pa tek onda...