EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 106

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.4k

Users

24

11k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Drustvo ja imam dosta slika...pa ne znam koliko zelite...

Bikice stavljaj sve...jedva cekam
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Bikice stavljaj sve...jedva cekam

evo Kopice icu redom od pocetka nasih scena...pa cu na 2-3 puta to staviti jer ih ima dosta bas bas
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Shmekice,Jeco,ne priznavajte nista,hoce na brzaka da vas obrlate😆An napreduje,to je tacno,ali se trudi,to je nasa teza,a vidis da ga i sad zakopcava mesto obratno,covek se spremio za krevet a ona ga zakopca do grla,racuna sto je sigurno,sigurno je😆😆.
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Jok,prekinuce ih neko 🤢 😡

Aha,telefon ili Makan🤣 Dadisa ga poslala🤣 jer An jos nije pala za "slobodu",pa se nada povratku An🐷 Nije njoj promaklo nista,a provociraju Singovi, provociraju🤢😡
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Smekice kad je bilo sudjenje u BV je bio ovaj isti dan ili prethodni dan. Sad mi reci da se za jedan dan zaljubila!!!😡

sta kazes Jasna ne cujem nije mi dobro pala sam na glavu nista ne razumem sta pises

kop93 thumbnail

Originally posted by: sashka123

Shmekice,Jeco,ne priznavajte nista,hoce na brzaka da vas obrlate😆An napreduje,to je tacno,ali se trudi,to je nasa teza,a vidis da ga i sad zakopcava mesto obratno,covek se spremio za krevet a ona ga zakopca do grla,racuna sto je sigurno,sigurno je😆😆.

Lukava je nasa An😉 prvo da mu da se sam spremi a,poslije ce ona da ga raspremi...😉😆😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
...Prvi kadrovi...slede ostali naknadno...

Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
Jao sad sam shvatila zasto grupa B nevjeruje da se An zaljubila i voli Sh. Pa oni vjeruju u ljubav na prvi pogled!!😃😆😆 Znaci odmah sve!! Jesam li u pravu???😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

E posto toliko cekamo na tu prvu noc,trebali bi nam prikazat njihove njezne trenutke😳,par dana kao i svadbu 😉😆,mi smo zeljne da se nagledamo,kao zemlja kise...🤣

Ja se ne secam da sam svoj prvi poljubac iscekivala ovoliko kao njihov,mada kad mi se osladilo...talo ce i nasa An,samo kad probije led😉
p.s.nisam stigla ranije da ti kazem,neka si vala onom brki skresala sve u brke😆😆😆
kop93 thumbnail
Aaa zavodi ona njega pogledom,izaziva...😳😉😆