EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 53

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.5k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Kao sto sam rekla. Ili kao sto je Dal rekla, ja sam leceni Sidyushaholicar. Ne mogu da razmi'ljam o tome jer cu da odlepim. Tako da ignorisem Sidyushu. Samo Ansh.

Cudo jedno kako se uvek javis kad ih spomenemo..nazad na terapiju Jasna..😆
By the way , jesi pitala Vedo i Nehu za OS ?
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

Slazem se da nesto ima,e sad sta je u pitanju neznam,jer kad ne snimaju zajedno primeti se vidi se da scene nisu potpune.Ima nesto u njihovim pogledima,kad daju interviju,oni sigurno jesu dobri glumci,ali da tako dobro glume,da im ja poverujem nema sanse.😉

E jeste a i ta hemija koja nas toliko privlaci, to je hemija medju glumcima..pogledaj malo njegove ranije uloge, cista gluma, i tacno se vidi prelaz kada pocne da mu se dopada glumica..😉 Ne po scenama ,nebitno da li igra pozitivnog ili negativnog, i nekad nije sa glavnom glumicom vec sa nekom koja glumi sporednu ulogu..Ko sto kaze Tina You are busted..😆😆
Daltoni thumbnail
Predlazem da danas u nedostatku romantike, sami napravimo atmosveru..Svi imate zadatak da postavite po jednu romanticnu pesmu, ali uslov je da bude stara, evergreen ili pop..Bitno da odgovara AnSh...
Evo moje pesme za danas:

http://youtu.be/GfAb0gNPy6s

Danas Shiv i Anandi dozivljavaju romansu iz crno -belih filmova,ovde kod nas..

531416 363777857026354 293813725 n

anci (1 of 1)

Edited by Daltoni - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

E jeste a i ta hemija koja nas toliko privlaci, to je hemija medju glumcima..pogledaj malo njegove ranije uloge, cista gluma, i tacno se vidi prelaz kada pocne da mu se dopada glumica..😉 Ne po scenama ,nebitno da li igra pozitivnog ili negativnog, i nekad nije sa glavnom glumicom vec sa nekom koja glumi sporednu ulogu..Ko sto kaze Tina You are busted..😆😆

U pocetku kad je dosao u seriju,i kad su davali intervijue bio mi je nekako hladan cak je i provocirao,ali kasnije( nemogu da se setim kad) primetila se promena.Jasna kazes onima 32 ona 21 on je zreo muskarac a ona detinjasta ja mislim da se njemu bas to svidja i vidi se koliko ga zabavlja kad se ona naduri kao neko dete.Slazem se sa Dal odgledala sam neke klipove gde je glumio i tacno se vidi gluma,razlikuje sekako glumi sad i kako je tada.Poceli su cak da pisu na forumu da je uzimao casove glume jer je neverovatno napredovao,a ja mislim da na njegovu glumu utice An,i da mu jednostavno prija njena energija.Ima hemije neverovatne,😳
Edited by shmeker - 12 years ago
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail
Promo za subotu. Znaci, nevera ... 🤬
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Predlazem da danas u nedostatku romantike, sami napravimo atmosveru..Svi imate zadatak da postavite po jednu romanticnu pesmu, ali uslov je da bude stara, evergreen ili pop..Bitno da odgovara AnSh...
Evo moje pesme za danas:

http://youtu.be/GfAb0gNPy6s

Danas Shiv i Anandi dozivljavaju romansu iz crno -belih filmova,ovde kod nas..

531416 363777857026354 293813725 n

anci (1 of 1)

http://www.youtube.com/watch?v=0U4BjDS_NyM

Evo moje pesme za danas,a Dal kako mi citas misli bas sam mislila na ovaj interviju ,sliku sto si postavila tu je ona bila nesto ljuta ,a njemu je bilo zabavno sto se duri 😉
smeker thumbnail

Ne razumem,pa ovo je bilo juce,🤢 kako nevera?
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ne razumem,pa ovo je bilo juce,🤢 kako nevera?

Ni ja ne razumem. Mozda je opet zvala pa je to novi telefonski razgovor na staru temu po stoti put. 😡 Inace, brat Pantela (neki lik na twitteru sto imitira onog naseg "fudbalera" Pantelica) cesto kaze: znaci, nevera...

Ah, da, evo moje pesmice sto sam izvukla iz naftalina. Uzivajte!

Edited by Cpbuja - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Ovo Z ti je viska...brat Pantela kaze... Naci nevera 🤣

Nesto sam procitala da ce J da preskace terasu, da ce da spasava nekoga, ono u stilu heroja...mislim povraca mi se...🤢

Pocela sam od juce da pratim onu seriju Na bole tum... Mohan i Megha su cool!
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Sto se pesme tice ja predlazem onu sto mi je smekica predlozila mislim
Aleksandra Kovac - da te volim