EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 110

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.6k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

CV je izlozen pritiscima za Gauri.Gledaoci svaki dan postavljaju pitanja vezana za taj lik.Vjerujem da je u pitanju ta zamjena😊Nikakva filmska diva niti miss universum ne moze zamijeniti Prats, koja je u pravom svjetlu docarala lik ANANDI, prosjecne ljepote, pametne i svakodnevne indijske zene👍🏼

Ili ce ta nova glumica da udje kao novi lik..Postoji vise pretpostavki,a najcesce su sledece:
1) Zamena za Anandi
2)Zamena za Gauri
3)Cerka Urmi Devi
4)Novi labaratorijski tehnicar
5)Ashimina drugarica
6)Jag je srece na putu kao nepoznatu devojku

Meni je najverovatnije da ce uci kao 4)ili 6) mada i 2) nije nemoguce..Sta vi mislite?
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ili ce ta nova glumica da udje kao novi lik..Postoji vise pretpostavki,a najcesce su sledece:
1) Zamena za Anandi
2)Zamena za Gauri
3)Cerka Urmi Devi
5)Ashimina drugarica

Meni je najverovatnije da ce uci kao 4)ili 6) mada i 2) nije nemoguce..Sta vi mislite?

Ja se drzim onoga sto sam procitala i postavila jos u pocetku..naime, ponavljam "sta je pisalo"..
" Posto je J sada sam, doci ce nova glumica XY pa ce imati ko da se brine o njemu."
Ja sam pomislila da ce biti mozda nova doktorica, ali s obzirom da ce Jait. imati laboratoriju, mozda ce to raditi??

Iz tog clanka ne moze da se zakljuci sta ce ona da radi, ali je dovode zbog J 🐷.
Ne mogu da verujem da ce se zeniti njome, time bi malo preterali sa njegovim svadbama.😆
Cini mi se da bi objavili ako je dovode da zameni Gori??

Neki misle da ce biti opet trougao... J, ova nova, i tikva...a onda mogu da pokazu Gori kako stize sa bebom, pa da bude guzve??

U svakom slucaju, Prats je demantovala da odlazi u Bolivud, kao i ranije, pa cemo videti.
Znaci, ja sam za 4!

PS ovo je taj clanak

"She will be playing his love interest. "
Edited by kabakaba4 - 12 years ago
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Opet gledam epizode od sinoc 😊 Podijeli Dadisa zadatke ukucanima sem An.😊 Prvi put u zivotu An ne dvori, sjedi pored Sh⭐️ i to s lijeve strane, do srca
Kakvo dostojanstvo kod oprastanja sa porodicom😭 Nasa An ima manire princeze❤️👍🏼Dobro je Dadisa rekla Sekarovim da je An princeza Havelia, i da se nada da udajom An prelazi u kraljevsku porodicu😊
dadisabih thumbnail

1) Zamena za Anandi
2)Zamena za Gauri
3)Cerka Urmi Devi
5)Ashimina drugarica

A sta ako ima i pod broj
7) Djevojka iz Sh⭐️proslosti dok je bio u Londonu❓ A PTSanchi je poznaje, pa pocnu da spletkare.Jer ona mumificirana PTSanchi nesto smjera.😡
dadisabih thumbnail
Zivotna iskusenja su stalna, i vidjeli smo sta je J🐷 uradio i pokazao koliko mu je vrijedna bracna veza.Moguce da Sh⭐️bude izlozen slicnom iskusenju i da vidimo njegov odnos prema braku i ljubavi prema An😊 Tek tada moze doci do otvaranja An ❤️ za Sh⭐️ An ga voli ali je to duboko zakopano i jos ne pokazuje😊
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

A sta ako ima i pod broj
7) Djevojka iz Sh⭐️proslosti dok je bio u Londonu❓ A PTSanchi je poznaje, pa pocnu da spletkare.Jer ona mumificirana PTSanchi nesto smjera.😡

Joj dadi, nasa Anandi je toliko propatila, da joj je sad potreban duzi period oporavka.
Ne bi bilo bas pozeljno da PT pocne da ih uznemirava na pocetku braka.
Jeste da je sumnjiva sa tim svojim ukocenim stavom, ali bi joj bilo bolje da pokupi prnje i da se vrati odakle je dosla 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
I ja se slazem sa vama da je An vec dovoljno propatila..najmanje joj sada treba jos jedan nestabilan brak..Hajde sada malo drugi da pate, pa dosta je bilo s njene strane...
dadisabih thumbnail
Sh⭐️ ce An zastititi u svakoj situaciji, u to nema sumnje, a i pokazao je u vise situacije odlike svog karaktera.😊 Poenta je sto ce prikazati ljubav i brak dvoje zrelih ljudi, AnSh, i djeciji brak AnJ🐷 i nacin rjesavanja konfliktnih situacija u tim brakovima.To je i za ocekivati u nastavku serije😊Normalno ni uloga porodice nece biti zanemarena😊
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

1) Zamena za Anandi
2)Zamena za Gauri
3)Cerka Urmi Devi
5)Ashimina drugarica

Ja mislim da je 4) ili 6),nesto mislim da nije nova Gauri,ona mi je nekako nezamenljiva 😆
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Ja mislim da je 4) ili 6),nesto mislim da nije nova Gauri,ona mi je nekako nezamenljiva 😆

Prema ovome sto kaze u novinama.."She will be playing his love interest. ", ne moze da bude Gori, jer ce on da se interesuje za ovu i valjda i zaljubi...