Stigla sam do 115..ali slobodno napisi..Ja mislim da se prva bracna noc desila tek posle druge svadbe na kraju,i da nije prikazana..
Moj granicnik..odo da cistim..
http://www.viki.com/videos/112726v-kitani-mohabbat-hai-2-episode-115?origin=autoplay
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 12th Oct 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 13 Oct 2025 EDT
COURSE STARTED 😛13. 10
Katrina has destroyed her face! even Kareena looks better than her
Kyunki episode Summary with pics : Oct 11
Stars at Manish Malhotra's Diwali Party
Sakshi Tanwar to enter Kyunki
Dono Mihir’s Saath Main
No amount of jadu tona is enough for Alia bhatt and Filmfare editor
Bollywood Diwali bash pics.
Why is Hrithik wasting his time by doing all these?
Alia Bhatt Creates History
Who all think Amaal singing every episode is ANNOYING!
Stigla sam do 115..ali slobodno napisi..Ja mislim da se prva bracna noc desila tek posle druge svadbe na kraju,i da nije prikazana..
Moj granicnik..odo da cistim..
http://www.viki.com/videos/112726v-kitani-mohabbat-hai-2-episode-115?origin=autoplay
Ja mislim da se desila kad mu je pomogla da pobegne iz zatvora pa u jednoj kolibi ali nije jasno prikazano a mozda je i kao sto ti kazes😕😕
Nije se tada nista desilo sto posto, prikazali su jutro,barem bi tad nesto rekli..😕 Zao mi je samo sto stvarno nije losa seruja i moderna je, a opet, nisu prikazali prvu bracnu noc..Da li znas pod kakvim okolnostima je serija zavrsena, zasto su je tako zbrzali na kraju..
Moguce je tacno nisu nista rekli,ne znam sto su je tako zbrzali ni svadbu nisu lepo prikazali nego samo da su se njih dvoje vencali i tu je kraj.Ali Kety mozda zna ona mi je pricala o seriji
A cak i vencanje..jer provaljujes da su samo uzeli snimak sa prvog vencanja i ubacili kraj sa njih dvoje..nije mi jasno..mozda gresim..😕
[
Mogla bi onda i da svratis..😉Mogla bi ,i mozda cu😉
Vas dve niste daleko- Oko 30-tak kilometara ako se dobro secam. Toliko imam i ja do Novog Sada.
Gaga i ja smo se srele vec par puta i jos cemo. Ne znam sta vas dve cekate 😆
Ti i Gaga ste slobodne..mislim, ne morate da brinete da ostavite decu,i setera..Ali sigurno cemo da se vidimo i nas dve..Samo da se vreme prolepsa ,eto nas ,barem na jednu kaficu moram da odvedem Smeki..😉
"Lokalna banda" | Foto: Radio 021 Novi Sad
Nije najjasnije da li je ovu fotografiju neko od aktera objavio na Fejsbuk, ili je ona na mreu dospela na drugi nain, kao ni da li su u pitanju policajci, ili polaznici kole za ovo zanimanje, ali je ovakav gest izazvao veliko neodobravanje me'u gra'anima.