Returning of the written off #50 Invited only - Page 35

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.9k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Stigla sam do 115..ali slobodno napisi..Ja mislim da se prva bracna noc desila tek posle druge svadbe na kraju,i da nije prikazana..

Moj granicnik..odo da cistim..
http://www.viki.com/videos/112726v-kitani-mohabbat-hai-2-episode-115?origin=autoplay

Ja mislim da se desila kad mu je pomogla da pobegne iz zatvora pa u jednoj kolibi ali nije jasno prikazano a mozda je i kao sto ti kazes😕😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja mislim da se desila kad mu je pomogla da pobegne iz zatvora pa u jednoj kolibi ali nije jasno prikazano a mozda je i kao sto ti kazes😕😕

Nije se tada nista desilo sto posto, prikazali su jutro,barem bi tad nesto rekli..😕 Zao mi je samo sto stvarno nije losa seruja i moderna je, a opet, nisu prikazali prvu bracnu noc..Da li znas pod kakvim okolnostima je serija zavrsena, zasto su je tako zbrzali na kraju..
Daltoni thumbnail
Izem ti ovo vreme..Ceo dan lije..😕

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5MZv6kQvm2Y[/YOUTUBE]
Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail

Nije se tada nista desilo sto posto, prikazali su jutro,barem bi tad nesto rekli..😕 Zao mi je samo sto stvarno nije losa seruja i moderna je, a opet, nisu prikazali prvu bracnu noc..Da li znas pod kakvim okolnostima je serija zavrsena, zasto su je tako zbrzali na kraju..

Moguce je tacno nisu nista rekli,ne znam sto su je tako zbrzali ni svadbu nisu lepo prikazali nego samo da su se njih dvoje vencali i tu je kraj.Ali Kety mozda zna ona mi je pricala o seriji
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Moguce je tacno nisu nista rekli,ne znam sto su je tako zbrzali ni svadbu nisu lepo prikazali nego samo da su se njih dvoje vencali i tu je kraj.Ali Kety mozda zna ona mi je pricala o seriji

A cak i vencanje..jer provaljujes da su samo uzeli snimak sa prvog vencanja i ubacili kraj sa njih dvoje..nije mi jasno..mozda gresim..😕

smeker thumbnail

A cak i vencanje..jer provaljujes da su samo uzeli snimak sa prvog vencanja i ubacili kraj sa njih dvoje..nije mi jasno..mozda gresim..😕

Jeste i ja sam primetila prikazali su prvo vencanje i samo njih dvoje na kraju u vencanoj odeci.Sve ukazuje na to da su morali da prekinu snimanje serije.😕 tako mi deluje
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Razbudjujem se 😕 😆

nn027 thumbnail

[

Mogla bi onda i da svratis..😉

Mogla bi ,i mozda cu😉

Vas dve niste daleko- Oko 30-tak kilometara ako se dobro secam. Toliko imam i ja do Novog Sada.
Gaga i ja smo se srele vec par puta i jos cemo. Ne znam sta vas dve cekate 😆

Ti i Gaga ste slobodne..mislim, ne morate da brinete da ostavite decu,i setera..Ali sigurno cemo da se vidimo i nas dve..Samo da se vreme prolepsa ,eto nas ,barem na jednu kaficu moram da odvedem Smeki..😉

Tu si u pravu, Gagi i meni je lakse.
Mozda na raspustu ili neki vikend kad bude toplo vreme. 😃

nn027 thumbnail
Pala sam niz stepenice. Bio je spust u patikama i ateriranje na dupe uz pomoc desne ruke.
Sreca pa sam imala dugu jaknu. Za sad me nista ne boli valjda ce tako i ostati.

Steta sto me nije niko snimio. Culo se kao da je pao nilski konj 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

BAHATO

Ovo je srpska policija?! (FOTO)

Autor: A. O. | 24.02.2013 - 15:19:00h | Komentara: 52

Na internetu se, pre nekoliko sati, pojavila slika osoba u uniformama policije koji su na bahat nain, pozirali za fotografiju sa pitoljima u rukama.

"Lokalna banda" | Foto: Radio 021 Novi Sad

Fotografiju na kojoj su se, oponaajui ponaanje primerenije kriminalcima nego policajcima, nali zatitnici reda i zakona objavio je na svojoj Fejsbuk stranici Radio 021 Novi Sad, uz opis "lokalna banda", pa su osobe na slici najverovatnije iz tog grada.

Nije najjasnije da li je ovu fotografiju neko od aktera objavio na Fejsbuk, ili je ona na mreu dospela na drugi nain, kao ni da li su u pitanju policajci, ili polaznici kole za ovo zanimanje, ali je ovakav gest izazvao veliko neodobravanje me'u gra'anima.