Returning of the written off #26 Invited only - Page 57

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

I ja cam ce obukla😆❤️

Mala slatkica. Mozda je krenula u grad u kupovinu 😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Jesam li ja to dobro razumela, i ona je dala otkaz u BV?

Da dobro si razumela Nadice😉
Kako nedostaje Saskica❤️
nn027 thumbnail

Da dobro si razumela Nadice😉
Kako nedostaje Saskica❤️

Pa kod njih to epidemija izgleda 😆 Verovatno se bojala da ce glumeci zenu u 30-im tesko ponovo dobiti ulogu mlade devojke. Ne znam kako drugacije bih protumacila razlog koji je navela.
Svi ce otici samo ce jedna i dalje da lebdi na 9 nebu.

Da nema Badija danas i bas se primeti 😔
Bikica_Biki thumbnail
I nova slicica moga zeke😆 sa fanom😉

nn027 thumbnail

PRICA O CETIRI GODISNJA DOBA

Bio jednom covjek koji je imao cetiri sina. Zelio je da njegovi sinovi nauce da ne sude o stvarima prebrzo. Zato je svakog od njih poslao na zadatak da odu pogledati krusku koja je rasla jako daleko od njihove kuce. Prvi sin otisao u zimu, drugi u proljece, treci u ljeto a najmladji sin u jesen. Kada su svi otisli i vratiti se, pozvao ih je da zajedno da opisu sto su vidjeli.

ZIMA
Prvi je sin rekao da je stablo ruzno, savijeno i uvrnuto.
PROLJECE
Drugi sin je rekao: "Ne, drvo je bilo prekriveno zelenim pupoljcima i puno je obecavalo."
LJETO
Treci sin se nije slozio, rekao je da je drvo bilo prepuno cvjetova koji su mirisali tako slatko i izgledali tako lijepo da je to bio najljepsi prizor kojeg je ikad vidio.

JESEN

Posljednji sin se nije slozio ni sa jednim od svoje brace. On je rekao da je drvo puno zrelih plodova i puno zivota.

Covjek je tada objasnio svojim sinovima da su svi govorili istinu, jer je svaki od njih vidio samo jednu sezonu u zivotu stabla. On im je rekao da se ne moze suditi o stablu ili covjeku, samo na osnovu jedne sezone te da je sustina toga ko smo mi kao i da se zadovoljstvo, radost i ljubav koje dolaze od zivota mogu mjeriti tek na kraju, kada sva godisnja doba proteknu.
Ako se odreknes necega kad je zima, propustices obecanje svog proljeca, ljepotu svog ljeta i ispunjenost svoje jeseni.

Pouka: Ne dozvolite da bol jedne sezone unisti radost svih ostalih. Ne sudite o zivotu na osnovu jedne teske sezone. Nemojte odustajati u teskim trenucima i bolja vremena ce sigurni doci prije ili kasnije.

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

I nova slicica moga zeke😆 sa fanom😉

Biki , sta kazes na Zekinu majicu 😉
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Nataly ne razumem zasto bi Pink nalozio tako nesto?

Nale, za vreme Prats je mala nevesta posle farme bila najgledanija emisija na pinku...oni su i te kako dobro pratili zbivanja u Indiji nakon izbacivanja Prats i ulaska Rasula a posto su epizode u Srbiji 4 meseca u zaostatku za aktuelnom u Indiji, trudili su se na sve nacine da blokiraju Pratsiane sa prostora EX-YU a najvise preko adminke sa FB "mala nevesta, BV-Serbia" a sve u svrhu preventive protiv pada gledanosti serije u Srbiji...to im nije uspelo, gledanost serije nakon pocetka emitovanja epizoda sa Rasulom se u Srbiji prepolovila...
sa tom adminkom sam dugo bila u kontaktu na DM ( dugo smo trazile ultimativni song za ultimativni AnSh VM i isti dan kad je Rule prvi put "gori, gori srce" odpevao na pinku i hitradio-Pozarevac postavio na YT Ruletov video sa tom pesmom, ja sam joj poslala link za taj song i predlozila scene i ona je uradila VM ) ali kad je pocela da postavlja snimke sa Rasulom predpostavljam po nalogu pinka, ja joj ga tamo spucah pa je onda deaktivirala funkciju komentarisanja i tad je prestao nas kontakt...da je ona pinkov covek znam po tome sto je sve titlovane prevode indijskih songova dobivala direktno od pinka i postavljala u svoje VMs...tako ti to moj Nale funkcionise, sve za rejting i za pare...
a sad uzivajte...
Bikica_Biki thumbnail

Biki , sta kazes na Zekinu majicu 😉

Sta bi rekla ah,istice grudni kos,koji tako upada u oci😆
Bikica_Biki thumbnail

PRICA O CETIRI GODISNJA DOBA

Bio jednom covjek koji je imao cetiri sina. Zelio je da njegovi sinovi nauce da ne sude o stvarima prebrzo. Zato je svakog od njih poslao na zadatak da odu pogledati krusku koja je rasla jako daleko od njihove kuce. Prvi sin otisao u zimu, drugi u proljece, treci u ljeto a najmladji sin u jesen. Kada su svi otisli i vratiti se, pozvao ih je da zajedno da opisu sto su vidjeli.

ZIMA
Prvi je sin rekao da je stablo ruzno, savijeno i uvrnuto.
PROLJECE
Drugi sin je rekao: "Ne, drvo je bilo prekriveno zelenim pupoljcima i puno je obecavalo."
LJETO
Treci sin se nije slozio, rekao je da je drvo bilo prepuno cvjetova koji su mirisali tako slatko i izgledali tako lijepo da je to bio najljepsi prizor kojeg je ikad vidio.

JESEN

Posljednji sin se nije slozio ni sa jednim od svoje brace. On je rekao da je drvo puno zrelih plodova i puno zivota.

Covjek je tada objasnio svojim sinovima da su svi govorili istinu, jer je svaki od njih vidio samo jednu sezonu u zivotu stabla. On im je rekao da se ne moze suditi o stablu ili covjeku, samo na osnovu jedne sezone te da je sustina toga ko smo mi kao i da se zadovoljstvo, radost i ljubav koje dolaze od zivota mogu mjeriti tek na kraju, kada sva godisnja doba proteknu.
Ako se odreknes necega kad je zima, propustices obecanje svog proljeca, ljepotu svog ljeta i ispunjenost svoje jeseni.

Pouka: Ne dozvolite da bol jedne sezone unisti radost svih ostalih. Ne sudite o zivotu na osnovu jedne teske sezone. Nemojte odustajati u teskim trenucima i bolja vremena ce sigurni doci prije ili kasnije.

Veoma lepa poucna prica👏
Bikica_Biki thumbnail
Uskoro neki avis od mene😃