EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 32

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.3k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Drage moje citam vas 😭 pa se kadgod nasmejem pa opet 😭. Ostala sam da gledam epi. na Pinku. Ja sam resila da se programiram da se serija zavrsava sa odlaskom nase devojcice i resila sam da gledam i da upijam i reci i slike. To je jedinstveno i neponovljivo. Boli al sta mogu moram.

I samo da vam kazem , ko je danas gledao Pink zna , pocela je najava za farmu. Mozda se neko seca da sam ja svojevremeno izrazila zabrinutost da ce prestati da emituju seriju. E kamo lepe srece da to i urade kad pocnu ove epizode sa bikuljom.

Sad sam napanjila
http://www.youtube.com/watch?v=IpJhjzHoLk0
zvanu Jasnina medicina.

Ja sam ubedjena da ce tako biti, neke su izgubile gledaoce pa ih prebacivali na ruzucastu 2 i vremenom ugasili, a zamisli kad bude bez naseg Makana, svet ce masovno prestajati da gleda, jos dobijaju drugu zabavu, sto bi se nervirali zbog bikulje, mada meni sve ovo dupliranje epizoda mirisi da ce se prestanak emitovanja odigrati i pre
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Pomocicemo ti,jer sad vec dira u nasu teritoriju 🤣

Ako Jeco, njemu je do sale oce da me oraspolozi ali ne uspeva😭😭😭
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bambina

Sladjo valjda mi tako doslo danas 😭

pravila sam se hrabra juce i danas
i eto sad me stiglo 😭
osecam se ko zgazeno g*vno

Tino Bambino ❤️ 🤗
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

😳 ili ugao nije dobar ili...piba nesto govori... ne ponavljajte sliku, da ne skuze... a sliku cemo nazvati kicenje ( ukras tako googi preveo kicenje) e ovakvo kicenje sam malo uocila za Awards, ali manje izrazeno.Kopice ti znas , radis to, kazi nam, ili sam corava ili ... je razlog odlaska. ja se izgubila... BV ce me kostati sna, jer cu nastaviti sanjariti 😉
nova anandi je promasaj u seriji, glumatanje a ne gluma, odaju ocajno los izbor Colorsa.Steta za seriju. Gnjavit ce nas i sledece sedmice sa flesbekovima, a da hoce.Misle time izbrisati sjecanje na bivsu An, a samo ce doprinijeti padu gledanja serije BV🤢

Dai, kicennje je prelepo, a osstallo, nekka je sa srreccoom, akko je, svvakko imma prravvo na svvoj zivvoot, billo bi mi drraggo😃

Bio je taj sllucaaj, pa su ga prrevvazissli, moogli su i ovde, takko da misslliim da nijje tho.😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Nemam reci vise😭

Neznam sta da ocekujem,svako jutro prelistavam stampu nadajuci se da cu naici na clanak

Vraca se ne zahtev gledaoca ali nista😭😭

Mnogo su se oni uneli u pricu sa ovom novom 😭

Jedino sto me tesi je to sto je udata i tu nece biti nista privatno a volela bi i da joj muz dolazi na svaki set😉

Smeks previse je rano za to duso. Phlan nihje dzabhe peht nhdelja 😉
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ubicu muza ,majke mi ako procitate u novinama znajte da sam ja😡😡

Ja placem on mi nudi tablete za smirenje, i kaze prihvati promenu sta ces,kad sam mu pokazala sliku bikulje kaze pa dobro samo usta nemoj da otvara malo joj nakrivo 😡😡😡 jojjj

Smekiceee umrijet cu od smijeha 🤣🤣🤣
Od kako nam je Makan otttisso,nisam se nasmijala i sad sam 🤣🤣
Muski stvarno znaju biti nespretni 😉🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Ja sam ubedjena da ce tako biti, neke su izgubile gledaoce pa ih prebacivali na ruzucastu 2 i vremenom ugasili, a zamisli kad bude bez naseg Makana, svet ce masovno prestajati da gleda, jos dobijaju drugu zabavu, sto bi se nervirali zbog bikulje, mada meni sve ovo dupliranje epizoda mirisi da ce se prestanak emitovanja odigrati i pre

Znas sta ja mislim. Kad su poceli sa ovim terminom emitovali su oko dve dnevno. Sad su opet spali na jedva jednu. Cekaju da vide sta ce se sa serijom desavati kod domacina i daju sebi dovoljno vremena da mogu da reaguju. A alternativa fala bogu imaju.Ekrem im je glavni.
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Devojke... vidim da ste sve 😭 pa pomislih da vam dugujem od juce... da nesto kazem.

Meni je juce bio dan D. I mislila sam da ga necu preziveti... Neko je rekao da se to kosi sa godinama i inteligencijom, al ja sam se stvarno tako osecala. U 15: 30 sam iskljucila komp jer sam se bojala.
I provela sat i po setajuci po kuci nervozna nesposobna za bilo sta.
Onda sam se vratila da procitam sta ste vi hrabrije od mene videle. I smejala sam se od srca vasim komentarima. Vratile ste me u zivot.
Tad sam shvatila. Moja serija se zavrsila u sredu kad je nasa An napisala ILU i otisla.
To tamo je neka druga... Nisam gledala ni danas, niti cu...
Necu da pustim da mi uzmu sve lepo sto sam osecala i delila s vama.
Hocu da imam snage za sve crteze koje cu i dalje crtati svuda... Jer tako mislim i tako osecam!
I sve ovo ne znaci da jos ne boli, ni da sam manje ljuta sto su mi oduzeli mogucnost da uzivam u najmagicnijoj ljubavnoj prici ikad... Cak naprotiv! Ja ne idem nigde dok ste vi tu!

Eto! U danu dugih postova, napisah i ja jedan! Sorry!
Edited by alisa112 - 12 years ago
smeker thumbnail
Ako je za utehu prosla su mi dvaa kom ne colorsu😭😭
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dadisa.🤗..dusa treba uvek da bude cista...nezna..blaga..jer kroz nju dopiremo i do najtananijih osecanja...spoznaje i mnogo toga.trebamo je negovati...
A sto se tice ove slike i tibe..nije ono sto mishlis...jer poshle ovih schena ima na dodeli naghrada u rozhe sariiiju..i jos neke slihke posle ovog gde se uopste ne ocrthava to...tako da slobhodno moze biti mirna i ti i ostali...veruj snimathelju...😉 malo h 😆
Edited by Bikica - 12 years ago