EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 85

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Drya

ovo sto ste pominjale za Ivanovica ...on je rekao da su producenti najavili kraj snimace do 2000-te epizode ,a onda je dodao u njegovom stilu pa naravno kad do tad MN nece vise biti mala . E sad da li ce uspeti i dotle da dodju cisto sumnjam.Sumitra je moj idol !

Sta sam ja propustila. Sto svi hvale Sumitru?
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: smeker

Nema Jasna,a i cula sam da se ova nova udala u novembru,ja neznam onda kako ce snimati te scena s romantikom.Bolji mi je scenario da je Sh maltretira😃

Hahahahah smekice moja mila, obozavam te.

Inace ove moje indijke kazu da Sid uopste nije komotan, opušten sa ovom novom. Zate vi nesto o tome. Ne znam odakle im informacija.
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Dobro jutrotj. dana zelim i🤗 i ❤️ sve zaljubljenike nase Anandi
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Hahahahah smekice moja mila, obozavam te.

Inace ove moje indijke kazu da Sid uopste nije komotan, opu'ten sa ovom novom. Zate vi nesto o tome. Ne znam odakle im informacija.

Neznam nista ,trazim sad na forumu da saznam nesto,vidi da se otvorio novi topik za nasu Prats,pokusavaju da je vrate.Nema nikakvih snimaka Sh i ove nove ali moguce je i daj boze da je tako pa da je otpuste😃😃 ili njega😃😃

Edited by smeker - 12 years ago
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro Sladjo😃 izgleda da smo ja i ti ranoranioci

Ja silom prilika ranim subotom, kcerku sam odvezla na autobus za Bg u 6h, tako da mi preseda ova godina i ovo njeno spremanje. Ovog meseca ce mi biti delimicno lakse, putovace za Bg. petkom popodene, jer ce ici pre podne u skolu, al' zato je treba probuditi izjutra za skolu... to ne lega pre 2 h nikada i kako da ustane... Jos malo... pa konacno zavrsavam sa skolom, roditeljski, neopravdani...
a pose toga, mene niko vise ne zove, pa ako hoce da ide nek ide, ako nece, nece upisti godinu ... ah da mi se svane vise
smeker thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Ja silom prilika ranim subotom, kcerku sam odvezla na autobus za Bg u 6h, tako da mi preseda ova godina i ovo njeno spremanje. Ovog meseca ce mi biti delimicno lakse, putovace za Bg. petkom popodene, jer ce ici pre podne u skolu, al' zato je treba probuditi izjutra za skolu... to ne lega pre 2 h nikada i kako da ustane... Jos malo... pa konacno zavrsavam sa skolom, roditeljski, neopravdani...
a pose toga, mene niko vise ne zove, pa ako hoce da ide nek ide, ako nece, nece upisti godinu ... ah da mi se svane vise

Razumem te u potpunosti,ja imam dva tinejdzera i izludecu 😃
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
=SOFFI plizz sta je Jagi rekao u intervjuu😕..i za nas koji ne znamo engl.😕.
smeker thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

Dobro jutrotj. dana zelim i🤗 i ❤️ sve zaljubljenike nase Anandi

Dobro jutro Soffi 🤗
smeker thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

=SOFFI plizz sta je Jagi rekao u intervjuu😕..i za nas koji ne znamo engl.😕.

Rekao je da je dobar prijatelj sa Prats i da su zajedno od pocetka suoa da pricaju jedan drugom svoje licne probleme,da ona kad govori govori i ocima i da ce mu nedostajati njene oci😃 ukratko