Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
CASE IN COURT 31.8
UMAR KHAYID 1.9
Why she gets bollywood movies
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Happy Birthday wat_up 🎂
Celebs pictures during Ganesh Festival
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Jee Le Zaraa Is Happening
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Bas je steta sto Siv nije stoja iz njenih ladja i slusa sta sve An prica dok drzi Phon i glrda njegovu sliku😉😆Caps br 4
Bas je krasna ova slika na iPhone...i ja bi se zaljubila..i zagrlila...iPhoneBoze cujes'li mene sta ja lupetam...oprosti mi Boze...😳 sledi jos jedan duzi
Dal hvala 🤗,vjeruj mi da sam se puno vezala za Tebe i ostale Forumasice,ovo nase prijateljstvo i razumijevanje na nasem topicu je neprocijenjivo 🤗❤️.
Slazem se sa tobom uspeo je Shiv da joj zaceli rane i sada je An lepsa nego ikada i to samo za Sh oci i nicije vise😊😉😃E,a ja ne bih bila ja kad ne bih bar za trenutak prokomentarisala i svinju,osim sto je ostao dosledan u svojoj nedoslednosti pa opet ostavlja nezavrsenim ono sto je poceo i opet odlazi kako sam shvatila a ne objasnjava svojima zasto, u jednom se zesce prevario kad je rekao da je naneo Anandi emotivne oziljke koji nikad nece zaceliti,e pa ''dragi'' moj,sve je to Shiv zacelio i oslobodio Anandi bolne proslosti,eno je srecna,zaljubljena i lepsa nego ikad😊
E,a ja ne bih bila ja kad ne bih bar za trenutak prokomentarisala i svinju,osim sto je ostao dosledan u svojoj nedoslednosti pa opet ostavlja nezavrsenim ono sto je poceo i opet odlazi kako sam shvatila a ne objasnjava svojima zasto, u jednom se zesce prevario kad je rekao da je naneo Anandi emotivne oziljke koji nikad nece zaceliti,e pa ''dragi'' moj,sve je to Shiv zacelio i oslobodio Anandi bolne proslosti,eno je srecna,zaljubljena i lepsa nego ikad😊
Slazem se Dal 👏😆,pun bi bio zatvor svinja,a za Sh-ovim bi bila nestasica...🤣
Votsona mozes da biras, svaka ti je odavde odlican kandidat, da sam neki faktor u policiji,sve bi prosle na razgovoru za posao detektiva..mislim,toliko seciramo sve u detalje da nista ne moze da nam promakne, i to na stranom jeziku i potpuno tudjem kulturoloskom nivou..sta li bi tek bilo da se ovde zalepimo za nesto, cini mi se da bi organizovale potere i zasede kakve smo..😆