EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #13 - Page 52

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

29

16.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Jos nesto od mene sad uradila...
ps.Generacijo moja Hvala ❤️
Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
E,a ja ne bih bila ja kad ne bih bar za trenutak prokomentarisala i svinju,osim sto je ostao dosledan u svojoj nedoslednosti pa opet ostavlja nezavrsenim ono sto je poceo i opet odlazi kako sam shvatila a ne objasnjava svojima zasto, u jednom se zesce prevario kad je rekao da je naneo Anandi emotivne oziljke koji nikad nece zaceliti,e pa ''dragi'' moj,sve je to Shiv zacelio i oslobodio Anandi bolne proslosti,eno je srecna,zaljubljena i lepsa nego ikad😊
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ma kakav Serlok Holms 😆😆 on je mala beba za mene🤣🤣 hvali mi Votson🤣

Votsona mozes da biras, svaka ti je odavde odlican kandidat, da sam neki faktor u policiji,sve bi prosle na razgovoru za posao detektiva..mislim,toliko seciramo sve u detalje da nista ne moze da nam promakne, i to na stranom jeziku i potpuno tudjem kulturoloskom nivou..sta li bi tek bilo da se ovde zalepimo za nesto, cini mi se da bi organizovale potere i zasede kakve smo..😆
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Caps br 4

Bas je krasna ova slika na iPhone...i ja bi se zaljubila..i zagrlila...iPhone
Boze cujes'li mene sta ja lupetam...oprosti mi Boze...😳 sledi jos jedan duzi

15 51
15 53
15 54
15 55
15 56
15 57
15 58
15 59
15 60
15 61
15 62
15 64
15 65
15 66

Bas je steta sto Siv nije stoja iz njenih ladja i slusa sta sve An prica dok drzi Phon i glrda njegovu sliku😉😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
15 57

Rekla bih da je suknja koju nosi deo onog zutog kompleta koji je nosila na Shivovom rodjendanu..zar ne? 😉
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Joj Love😭 to je i moja pesma

Obozavam Aleksandru Kovac i njen album Med i mleko. Ova pesma mi je omiljena😭 i uvek me podseti na moju dusicu medju zvezdicama❤️

Hvala ti sto si komentarisala onu prelepu pricu koju je Vedo napisala.🤗
Prenet cu joj tvoj komentar.❤️ Jedva cekam sutra😊
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dal hvala 🤗,vjeruj mi da sam se puno vezala za Tebe i ostale Forumasice,ovo nase prijateljstvo i razumijevanje na nasem topicu je neprocijenjivo 🤗❤️.

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: saska

E,a ja ne bih bila ja kad ne bih bar za trenutak prokomentarisala i svinju,osim sto je ostao dosledan u svojoj nedoslednosti pa opet ostavlja nezavrsenim ono sto je poceo i opet odlazi kako sam shvatila a ne objasnjava svojima zasto, u jednom se zesce prevario kad je rekao da je naneo Anandi emotivne oziljke koji nikad nece zaceliti,e pa ''dragi'' moj,sve je to Shiv zacelio i oslobodio Anandi bolne proslosti,eno je srecna,zaljubljena i lepsa nego ikad😊

Slazem se sa tobom uspeo je Shiv da joj zaceli rane i sada je An lepsa nego ikada i to samo za Sh oci i nicije vise😊😉😃
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Sreca je velika sto ovde mozes da preskocis sta ne zelis da gledas, preskocila sam J i Ganga razgovor, procitala sam prevod, da budem u toku. Mislim da ce on optericavati An&Sh i dalje samo svojim prisustvom, da nista vise ne bulazi, kao sto radi po obicaju, pa bi bio red da se nasi golupcici malo izmeste, otputuju na medeni mesec ili Sh bude premesten sa sluzbom u Mumbaj ili nesto slicno👏
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Votsona mozes da biras, svaka ti je odavde odlican kandidat, da sam neki faktor u policiji,sve bi prosle na razgovoru za posao detektiva..mislim,toliko seciramo sve u detalje da nista ne moze da nam promakne, i to na stranom jeziku i potpuno tudjem kulturoloskom nivou..sta li bi tek bilo da se ovde zalepimo za nesto, cini mi se da bi organizovale potere i zasede kakve smo..😆

Slazem se Dal 👏😆,pun bi bio zatvor svinja,a za Sh-ovim bi bila nestasica...🤣