EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 45

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.2k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ih da me pitas sta sam juce jela mozda se ne bi secala..a to kaka Siv izgleda u beloj majci dok radi sklekove..
E, znas li sta sam novo otkrila u vezi onog segmenta..? Izgleda da je Shiv otvorio vrata u boksericama a tek posle je ogrnuo peskir, valjda je mislio da je Bim Sing..😆 😆 😆

Ju,ju,ju, nije valjda😉😆
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ju,ju,ju, nije valjda😉😆

Nego sad ce Liki imati jos razloga da komentarise...pre je Sh imao jednu bubuljicu, sada ih ima vise 😉. Vec znamo kako ona sve uocava...
Edited by kabakaba4 - 12 years ago
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Dal,to tvoje peskirce bi mu stajalo kao Adamu list😛
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Napokon da otvorim F i da me doceka lijepa novost,ma sta lijepa prelijepaaa ❤️❤️! Ihh,izgleda da ce "muzej" da proradi i prije braka,tj da se pretvori u "RADIONU" 😳😉😆😆. Jeste li vidjele Sh "zadnji dio"u peskiru???☺️😃😆

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
ovo sto ja gledam,vidim samo od pojasa nagore😛Dal,te...bokserice, jeli to pretpotavka,ili si ih vidjela😆😳
kop93 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Dal,to tvoje peskirce bi mu stajalo kao Adamu list😛

A Dadisa sto me nasmija 🤣🤣!!
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kop93

Napokon da otvorim F i da me doceka lijepa novost,ma sta lijepa prelijepaaa ❤️! Ihh,izgleda da ce "muzej" da proradi i prije braka,tj da se pretvori u "RADIONU" 😆. Jeste li vidjele Sh "zadnji dio"u peskiru???☺️😃😆

Mnogo pitas😉😆
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

ovo sto ja gledam,vidim samo od pojasa nagore😛Dal,te...bokserice, jeli to pretpotavka,ili si ih vidjela😆😳

A jesi li primetila tu "sirinu" ledja od pojasa na gore? Zakrcio je ceo ulaz na vratima 😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

A jesi li primetila tu "sirinu" ledja od pojasa na gore? Zakrcio je ceo ulaz na vratima 😆

"Jadnice" An kad je ona "sirina" dohvati !!!😃 Mislim ona onako malecka a on mrga,😉😆!
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Upravo su na IF postavili prevod najnovijeg promoa u kome je Shiv u peskiru ,ona mu brise penu iza uveta...oni sami u njegovoj kuci..ona deli sa njim veceru iz istog tanjira..on je hrani..aaa!!!!!

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3225746

Upravo sam odgledala sta reci osim konacno ❤️!! Samo se nadam da nije opet neki Sivov san ili Jagdisev kosmar hehe 😆