Garant. Cim mene ovako "finu" blokira 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 20 Aug 2025 EDT
IMMORAL CRINGE 20.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 21 Aug 2025 EDT
Did i heard right ???????
So the roles are officially switched…
Savage Katrina!!
Out Now - Official Preview - The Ba***ds Of Bollywood
Anupamaa 20 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aishwarya Rai Bachchan in a new advertisement for #Loreal
How beautiful Katrina used to be.
DASHI FUTTT 21.8
Why is this show so PG? S1 was more 15 Rated or nowadays A.
Which movie will you watch 29th August release?
Book talk reading challenge September 2025 ~ Sign up open!
21 years of Fida
Chal jhooti; Shaadi ka Har nhi Fansi ka zehrila Fanda (pics only)
EK DUJE KE VAASTE ------------- anuraya fan -------------------------
Veer Hanuman Banner Contest Results
Ne pamtim da li mi se ikad to desilo. a cure su se zalile na Dugi da ih tako blokira. Kad su redizajnirali sajt bilo je velikih problema. Nisu mogle uopste da se prijave na IF. Dragica evo opet nije mogla. Uzas. Bio im je bolji onaj stari.
Ja samo gledam limunade sa srecnim krajem. Nemam zivce za negativce 😆
Znas da se moj swami totalno prebacio na indijske filmove 😃 Utusi me s pricom koliko je odusevljen Kontam se eeee da ti znas sta sam ja provela neprospavanih noci zbog njihove produkcije 😆
A pazi. Ja se uspem prijaviti na prvu , kad se to desilo. I vidim one kukaju i skontam da se svaki put odjavljuju sa IF. Ja ti fino odustanem od odjavljivanja. Em ne brinem da li ce mi dozvoliti da se prijavim em ne moram da pamtim lozinku 😆
Ma sad je super kako je bilo. Zamisli kad smo neko vrme mogli samo da pisemo. Ni slike ni videa nije bilo. Fontovi se nisu mogli menjati al najgore je bilo sto nismo imale ni smajlije. 😃
Znas da se moj swami totalno prebacio na indijske filmove 😃 Utusi me s pricom koliko je odusevljen Kontam se eeee da ti znas sta sam ja provela neprospavanih noci zbog njihove produkcije 😆
😆 Daaa. Covece , pa secas li se kako smo zajedno gledale IPKKND? To je bilo fenomenalno. U istoriji IF-a , verujem da to niko, sem nas, nije izveo 😆
A pazi. Ja se uspem prijaviti na prvu , kad se to desilo. I vidim one kukaju i skontam da se svaki put odjavljuju sa IF. Ja ti fino odustanem od odjavljivanja. Em ne brinem da li ce mi dozvoliti da se prijavim em ne moram da pamtim lozinku 😆
Ma sad je super kako je bilo. Zamisli kad smo neko vrme mogli samo da pisemo. Ni slike ni videa nije bilo. Fontovi se nisu mogli menjati al najgore je bilo sto nismo imale ni smajlije. 😃
A koliko dugo je ovaj novi sajt u opticaju
- Sjecam se da je Dal pominjala da se neka rijec poklopi sa nekom njihovom koja je psovka ili nesto slicno pa je onda server prepozna kao nedozvoljenu
- A bilo je i onoga kada se razvezu polemike u sitne sate pa nas udunu 😆
E ajd razumem sto nas tako blokiraju. Al sto njih kad pisu na engleskom 😆
Misiis, isperemo im mozak, pa im dosadi 😆
Uffff. Pa sad razmisljam. Mislim da je negde od proletos. Znas mene. Da mi sad zivot zavisi od toga, ne bih tacno mogla da se setim 😆
😆 Daaa. Covece , pa secas li se kako smo zajedno gledale IPKKND? To je bilo fenomenalno. U istoriji IF-a , verujem da to niko, sem nas, nije izveo 😆
Joj sjecam se 😆A ja bila najtvrdoglavija za krenuti sa gledanjem 😆Sjecas se cuvene Daltoni recenice "prvih 20 epiz.je dosadno a onda ne mozes prestati " Ja pala tek na 100-toj 😆 i onda totalno zaglavila 🤪