baji savez uz tdy...Wow baji :) - Page 15

Created

Last reply

Replies

567

Views

24.3k

Users

9

638

Frequent Posters

jani-yeh thumbnail
19th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Networker 1 Thumbnail
Posted: 15 years ago

Originally posted by: mariescott14

good 4 u
my mom is still in suspense about my chatting😉

same hear...although she does give me sum wierd looks wen im sitting @ the pc saying that im doin work n am on fits of laughter about things im readin or talking about...😆😆
sana786a thumbnail
19th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 2

Originally posted by: jani-yeh

wow cool that must b so much fun...😃😆

😆 fun sometimes but half da time can go crazy😃
sana786a thumbnail
luks like we all do😆
mariescott14 thumbnail
15th Anniversary Thumbnail Dazzler Thumbnail + 2

Originally posted by: jani-yeh

same hear...although she does give me sum wierd looks wen im sitting @ the pc saying that im doin work n am on fits of laughter about things im readin or talking about...😆😆

be careful jani...moms ko sab pata chalta hai😆😆
jani-yeh thumbnail
19th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Networker 1 Thumbnail

Originally posted by: shabaza786

😆 fun sometimes but half da time can go crazy😃

awww bless....😆
-Madzy- thumbnail
15th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Networker 1 Thumbnail
Acha dekh....Dutta ko shak wak hua bajirao ki baat par...gaya piche piche....nakku ke...nakku garden mein akeli....dutta qareeb gaya..nakku par hath rakha ...aur poocha..ee nakku ...kya hua...tu ro rahi hai..? kyu..?
nakku says nahi sahib wo meri ankh mein kuch chala gaya tha isi liye...she goes away dutta takes her hand...saying ...nahi nakku ...bata na mujhe...tu bati kyou nahi...?
nakku apna hath chorati hai aur kehti hai..sahib aap mujhe jane do..mujhe kaam hai....dutta says...tujhe mujhe dekh kar ghabra kyu jaati haii....? nakku says nahi to....
kya aage barhoo censour wale scene pe...???😆😆
sana786a thumbnail

Originally posted by: newbe

Acha dekh....Dutta ko shak wak hua bajirao ki baat par...gaya piche piche....nakku ke...nakku garden mein akeli....dutta qareeb gaya..nakku par hath rakha ...aur poocha..ee nakku ...kya hua...tu ro rahi hai..? kyu..?
nakku says nahi sahib wo meri ankh mein kuch chala gaya tha isi liye...she goes away dutta takes her hand...saying ...nahi nakku ...bata na mujhe...tu bati kyou nahi...?
nakku apna hath chorati hai aur kehti hai..sahib aap mujhe jane do..mujhe kaam hai....dutta says...tujhe mujhe dekh kar ghabra kyu jaati haii....? nakku says nahi to....

😆 yeh koi pochne ki baat hain kya😆
mariescott14 thumbnail

Originally posted by: newbe

aage bad
that command from the commander😆😆
mariescott14 thumbnail
ha yaar shona tu kaha pe hai yaar
mariescott14 thumbnail

Originally posted by: shabaza786

😆 yeh koi pochne ki baat hain kya😆