kalu-devi thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Networker 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

pehle tum log kuch kha lo guyzz ye lo

chalo ab no khana pina only tariff of ma frndz

U R SUCH A SWEET HEART I LUV U SOO MUCH HUM INNI SARI BATIEN KARTE HAI OR PATA NAHI CHALTA KE TIME KAHA CHALA JAT HAI JAB MAI TIME DEKHTI HO TO TERE SATH AISA LAGTA HAI TIME JALDI JALDI JA RAHA HAI THNX FOR BEING SUCH A BEST FRIEND OF MINE AND HAAN U R STILL A DEVIL TU BOHAT ACHI HAI KIND BHOLI YAD HAI MAINE AUR TASHU NE TERE POPAT BANAYA THA AUR TU KEHRAHI THI KE NAHI BANAYA SORRY FOR THAT LOVE YOU AND UR HALKAT JAWANI MY JAWANI PARTNER

TROPY FOR THE JAWANI PARTNERS ME AND DEVIL

U R TO MY NAINU I AM MISSING TALKING TO U THESE DAYS BCZ OF UR EXAMS JALDI KHATAM HO THN WE VL TALK INNA SARA AND HAN I AM MISSING UR UPDATES ALSO I LOVE THEM ALL U R SO KIND AND LOVING THNX FOR BEING IN MY LIFE LOVE U NAINU MERI MAINU

U R MY SPECIAL FRND CUM MY ____ I LOVE U

TU MUJHE HUMESHA MADAD KARTI HAI MERE MUSHKIL WAQT TU MUJHE HUMESHA SAMBHALTI TENSION NA LE BOLTI HAI MUJHE BOHAT KHUSHI HOTI HAI THT U R MA FRND HI NAHI MERI BEHEN JAISI AURI LOVE TALKING TO U BCZ OR LOVEY DOVEY TALKS I REALLY LOVE THEM

THNKS FOR BEING MY BEST FRIEND

U R SWEET AUR TU TU WILDCAT HAI MERI FATII I LOVE TALKING TO U MAZA ATA HAI EK DUSRE KO TEASE KARNE MAI AUR KHENCHAI KARNE MAI AND I LOVE THT A LOT I LUV U AUR ABHI TO AUR MASTIA BHI KARNI HAI HUME

TU BOHAT CARING HAI AUR SWEET BHI YAD HAI U R MY BHOOTNI KOI HOORPARI NAHI SAMJHI AUR TY BOHAT ACHI I LIKE U BCZ OF UR NATURE BCZ OF UR CARING AND I LOVE ALL THAT LUV U MY BHOOTNI

HUME ABHI MILE HUE INNE KAM DIN HUA HAI AND NOW WE TALK ALL DAY BCZ OF OUR HOLIDAYS DONO KE BETH KE VELEGIRI KARTE HAI AUR BOHAT MAZA BHI U R MY SIRPHIRI DOST I LUV U PORA DIN NON STOP TALKING KARNE SE WE HAVE WELL ABT EACH OTHER THNX FOR BEING MA FRND

HUME ABHI MILE HUE DIN HI KYA HUE HAI BAS DO DIN ND I LUV UR COMPANY ITS FUN THE WAY U TALK WID ME FRIENDLY I LUV U U R VERY FRIENDLY ND KIND

JAB MAI TUJH SE PEHLI BAR MILI TABHI MUJHE TO SWEET LAGI THI ND I TOLD U DIRECTLY AUR ISLIYE TERA NAAM CANDY ND I LUV CALLING U WD DIS NAME ND U R TO BEHNA JAISWAL JIJU THIK UNKO KEHNA UNKI SAALI NA PUCHA HAI WHO KESE HAI ITS FUN TALKING TO U MY CANDY LUV U THNX FOR BEING IN MA LYF

PREETO U R TO MY MOON I LUV U U R SO FRIENDLY AND KIND I LOVE TALKING TO U MAZA ATA HAI TERE SATH THNX FOR BEING SUCH A GOOD FRND OF MINE

PARTNER MY KEERTU THESE DAYS WE DON'T TALK MUCH BCZ OF UR INTERNET JALDI SI THIK HO THN WE VL TALK INNA SARA I LUV U

U R VERY NYC AND FRIENDLY THNX FOR BEING MA FRND

WHERE R U DESE DAYS SHWETZ MY BF JI COME BACK PLZ I MISSES TALKING TO U

U R VERY FRIENDLY AND A GOOD BF I LUV U

THNX FOR BEING MA FRND

WE R TU KUMBH KE MELE MAI BICHDI HUI BEHNA HAINA

WE R TOTALLY SAME SAME

SAME THOUGHTS SAME AIMS WOW U R JUST LIKE ME I LUV U MY SABO BEHNA U R VERY KIND ANS FRIENDLY THNX FOR BEING MY FRND

U R MY PYARI CHUDAIL BEHNA I LUV U U R VERY VERY SWEET ND KIND I LOVE UR FRIENDLY NATURE THNX FOR BEING IN MA LYF AS BEHNA CUM FRND ZYADA

SRUTZ I M UR PUCHKI R8 I LIKE DIS NAME VERY MUCH I LOVE TALKING TO U LUV U U R VERY KIND AND FRIENDLY THNX FOR BEING MA FRND

U R VERY VERY FRIENDLY WD ME THE DAY I TALKED U I WAS VERY HAPPY THT UR SUCH A GOOD FRND YAD HAI FIRST MEET TO TUNE MERI SHAADI KARWADI THI LUV U THNX FOR BEING IN MA LYF

AMY U R VERY KIND ND NYC FRIENDLY NATURE WALI I LUV U FOR THAT I LUV DA NAME U CALL ME THNX FOR BEING IN MA LYF

I LYK DA WAY U TALK WD ME LUV THAT ASH LUV U UR VERY FRIENDLY AND TALKITIVE REMEMBER IB BETWEEN DA LECTURE U WERE TALKING TO ME JUST LUV UR JOLLY AND BUBBLY NATURE

U R FULL ON BUBBLY U TALK A LOT ND I LUV THAT U R VERY FRIENDLY ND NYC THNX FOR BEING MA FRND LUV U ND REMEMBER SAMAJHDAR KO EJ ISHARA HI KAAAFI HOTA HAI JASY

SHIVU WE TALKED LESS BUT IT WAS FUN TALKING TO U LUV U ND U VERY FRIENDLY PATA NHAI INNE DINO SE KAHA HO MISSING U THNX FOR BEING MA FRND

KAHA HO DI AJ KAL PA MISSIS U ND TALKING TO U U R VERY VERY NICE ND MY PYAARI DI LUV U THNX FOR BEING MY BIG SIS U R VERY FRIENDLY ND WHERE IS TOOTHLESS JIJU NOW A DAYS DI

TITLI DI WE MET THORE DIN HI PEHLE ND ILUV TALKING TO U ND I LIKE UR NATURE U R TOO GOOD LUV U THNX FOR BEING IN MA LYF

HEMA DI U R TOO VERY SWEET ND KIND I LIKE DA WAY U TALK POLITELY LUV U THNX FOR BEING IN MA LYF

U R NYC ND FRIENDLY ALLY I LUV U BCZ U RLIKE MY SWEET LIL SIS ND I LIKE U THE WAY U TALK

I LIKE U VERY MUCH BECZ U R VERY SWEET ND KIND DEEPO TO BOHAT FRIENDLY HUMARI BOHAT SI AADATIEN MILTI HAI LUV U THNX FOR BEING MA FRND

U R SUCH A SWEETHEART I LUV U I LIKE UR NATURE HUM ABHI MILE HAI OR INNE ACHE DOST BAN GAYE HAI LUV U THNX FOR BEING IN MA LYF

SORRY GUYZ AGAR MAI KISI KO BHUL GAYI HO TO

LUV SANA

Edited by sweetyvirman123 - 12 years ago

Created

Last reply

Replies

31

Views

8.3k

Users

21

26

Frequent Posters

kalu-devi thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Networker 1 Thumbnail

LUV SANA
Edited by sweetyvirman123 - 12 years ago
Liarzstayaway thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Achiever Thumbnail + 2
Resu🤣
unresu🤣
hey kaaliya pehle to devil is really v sorry 4 da late unresing"devil face"🤣
n again sorry 4 cz nw a days am ol frm phn n i cnt sajaofying dis cmnt😡ok leave it teko congo to kr lo🤣
hayee congo shongo kaaliya tu aur badi paapi ban gyi🤣

isi trha aur paap krti ja n paapi kaaliya ban ja🤣
awww thanku so much 4 mentioning ma name😳 n inni sari tareef🤣
i just love u da way u r 😉
han han am v bholi🤣
ya ya us din tum dono ne meko bht tang kia bt no need of sorry me to tum logo ka roz popat bnati ho na🤣
mene bola tha na me cmnt maro g tere post pe c me maring🤣
mish jo kehti hei wo krti hei😉
arey meri budhi jawani kaaliya thanku 4 da trophy🤣
u r so sweet rey 😳am happy to having u <3
thanku so much 4 dis beautiful frndshp<3
keep smiling always n keep rofling🤣
han aur ek tu hei jo roz meko milne k lye tadapti hei karachi mein🤣
love u rey kaaliya🤗
~FAB POST "CLAPS"~
Edited by ashishi - 12 years ago
-Cutyee thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 4

Finally u r Golie now...
we just become friends But u r awsome sun..
U like ths name sun😆
see sun in Congrtaz..😆
Love u ❤️
Edited by --Amna-- - 12 years ago
Liarzstayaway thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Achiever Thumbnail + 2
Kaaliya cheating mat kreo ok🤣
titliluvsvirman thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Dazzler Thumbnail
unres🤣

pehle toh ek bada sa congatulations...a tyt hug to yu🤗 tune toh mujhe senty kar diya re😳
sana sweetu thanx for mentioning my name...its always fun toking to you...n btw u r the first one on IF who calld me di so m honoured as no one does it here evn if m elder to dem🤣
so meri sweet si behna just wanna say take care always n keep smiling n continue using 🤣 aftr each n evry line of urs as u always do...dnt get so emotional chhoti chhoti baton pe..kk...chill maar n njoy kar...😃😛😉..
ah i sound lyk an elder sis...aint i?😉
mwahz...ye toh bas shuruat hai...avi toh tujhe dazzler,rockerz,sizzlers sab banna hai...😆🤣
hame aise hi party deti rehna behna...🤣
Love
titli di❤️

Edited by titliluvsvirman - 12 years ago
alonelove thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Networker 2 Thumbnail
Mein bhi res
Unres

A big hearty congratulations dear
Aaawww tum bahut achi ho
Thank u for being my frnd fifi