Jos 6 dana..π
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy β€οΈ🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
BACK TO MUSSORIE 17.9
Jos 6 dana..π
I meni se svidja to "anti heroj" π Pocece kao tigar a zavrsice kao zucko πRaba ve je antologija π
Hocu, sta mi tesko π
Kako je krenulo trebace meni ne jos jedna nego jos tri vage. π€£
Jeste, jedna od retko lepih..π
Jos clanaka o Barunu i seriji πInace snimanje je pocelo juce a seriju ce poceti prikazivati po zavrsetku Indija premijer lige. Valjd aje u pitanju kriket. Zna li neko kad se ta liga zavrsava?Malo su mu promenili ime a imace i drugaciji izgled π
Nisam upoznata sa sezonom kriketa u Indiji..Valjda ce brzo da se zavrsi..πI ja se nadam π Snimanje je pocelo 16-og πEvo ga promo. Rabaaa veee... π[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=XMbcrHZYAbA[/YOUTUBE]
Jao, predobro izgleda..π€ͺ
Evo vrtim ga na repeat..πA vidi ovo ...... bice anti heroj πVidi , imas dva promoa u ovom clanku. Prvi je ovaj sto sam vec postavila a drugi je duzi , πObezbedio se da ne snima seriju u beskonacnost. Ovako, trajace pristojnih godinu dana π
Uh bas volim sto ce biti zloca..ππ₯³
Godinu dana je sasvim ok..π
kad cujem ovo raba ve iz promoa sva se najezim..β€οΈI meni se svidja to "anti heroj" π Pocece kao tigar a zavrsice kao zucko πRaba ve je antologija π
Da..π Iako ja volim taj deo dok se lome..i otpor koji pruzaju, sto je otpor jaci ,to mi je serija bolja..π
Vidim zezate se,a dijeta π ja nista nisam postigla.Sta gledate trenutno,ja spremam slavu,samo zderem kao nenormalna,oci mi gladne
E sestro slatka nisi jedina, ni mi nismo nista skinule, ja se danas merila, dodala sam 1 kg π₯ΊJa smrsala 2 kg i sve vratila π
Barem si na nuli..π Ja sam u plusu..π€¬Po svemu sudeci ne zadugo π·π€£ π€£Eee pa kupicu jos jednu vagu i problem resen.
Kupi i meni jednu..πHocu, sta mi tesko π
Kako je krenulo trebace meni ne jos jedna nego jos tri vage. π€£
Odmah i meni trecu, necu da zaostajem..π
πipkknd3 will air from 19th Jun at 8 p.m slot & Next promo Will air on SPA2017 on 28th may .Eto, sad znamo i kad pocinje. π
Jos 6 dana..πJos 6 dana do promoa? Ja skontah da serija pocinje 19-tog juna.
tako je, ja i ne citam sta pise..π