🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
MOOH KHUL GAYA 23.9
Da, meni ostale jos tri epizode do kraja..Bas mi se dopao glavni muski lik..potpuno je po mojoj meri..😳 Ima stas a i glas..😳😳
Smeki, ne znam jesi li gledala ovu? 😃
http://newasiantv.me/watch/noble-my-love-episode-1-engsub.731.11884.html
Ili ako tamo neka epi zakuca, prebacis se na :
.
http://myasiantv.se/drama/noble-my-love/
Jeste mlada je..oni su ushrali sa onim slikama..Videcemo kako glumi..
On je Advey Sing Raizada koji ce da je zavodi zbog osvete nekome..Bice interesantno..Mozda se i ja prikljucim timu prevodilaca ako uzmem odmor, pa da epizode budu sto pre titlovane na srpski 😃
Ovih dana sam nesto bila bolesna,nisam nista ni citala ni gledala,posla sam da operisem masno tkivo na ledjima a oni usput mi nedju jos svasta nesto,astmu,cigare moram da ostavim,snimala sam dojke ma haos,hvala bogu nije nista toliko strasno ali za mene panicara bio je pakao,sta jos mene nece da snadje. Sad cu da vas iscitam,jel pocela serija sa Barunom,gde da gledam ?
Tako bre onda cu s mirom da gledam kad znam da prevodis,nemoj slucajno da si otisla na more hahahha uzmi odmor i provedi ga pored kompa ,ja i Nada smo s druge strane ,to ti je kao da si s nama otisla na odmor ,bas lepo jel da 😆😆😆
Smekiii ❤️ Nedaj se draga moja.🤗 Ostavljaj cigare, samo pazi da se ne ugojos previse. Iz iskustva ti govorim. 😃Drago mi je da nije nista strasno i da ces biti dobro. 🤗 Seija jos nije pocela kazu startuje treceg jula Imamo link od ranije tamo gde smo i pre gledale serije i citale WU. Nista ti ne brini 😃