Hvala i tebi Nado 😉 i Biki...🤗 🤗
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
How quickly time changes
Armaan has always been the victim
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
New pic of Katrina who is very pregnant
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Singer Zubeen Garg Passes Away
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Hvala i tebi Nado 😉 i Biki...🤗 🤗
I kada sam skoro sve ostalo je i ovo
ps.danas je Prats❤️ bila na redu za rad,njoj sam posvetila svu paznju😳
Lako vam jutro a meni lak san jer tek sad odlazim malo preklopiti,sta cu kada sam nocas bila zauzeta...a pricu citam kada ustanem😉Idem spiti i slatke snove sniti☺️ i sa svima njima i sa vama u ljubavi biti🤗Ljubav je ljubav-kako god mi posmatraliLjubav mnogo...mnogo vise...To je ljubav to se VOLI❤️🤗[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QafpDEaqv3A[/YOUTUBE]Moji brojevi☺️I sa njima svima sam idealan spoj☺️😆A njih dvoje su poseban spoj,ne bi se mesala ja tu ☺️ nisam sivger😆ali znam da volim koga volim i da delim svoju ljubav na svoj nacin prema svima🤗ps.Ja preferiram iskljucivo decake,☢️☺️a beskrajno volim jednu posebnu devojcicu moju ljubimicu❤️Sve za ljubav...i za nju se vredi zrtvovati❤️ako smo sigurni da je to ona prava❤️🤗
Krvna grupa A
To su jako emotivne i analiticne osobe izrazito sklone stresu, zbog cega imaju trajno visoke vrednosti kortizola, hormona stresa. Iako im kafa ne smeta, potrebu za pretezno biljnom hranom, meditacijom i jogom upotpunicce svakodnevnim uzimanjem prikladnog caja. Cajevi za ljude sa krvnom grupom A su tajvanski zeleni Caj Gunpovder, Caj od Cistog cveta jasmina, kombinacija srebrnog jasmina i zelenog Caja Iing Hao, te mesavina hajducke trave, nevena i majcine dusice.
Jos odgovara: veliki cicak, beli glog, kora bresta, sipurak, stricak, djumbir, aloja, kantarion.
auuu pa ni jedan od predlozenih ne mogu ni smisliti 😆😆
http://www.24sata.rs/test-otkrijte-sta-je-u-horoskopu-vas-frajer-iz-snova/26537
Ja sam osvojila 15 poena 😃
Vazduni znakovi od 12 do 15 poena (Blizanci, Vaga, Vodolija)Za: Duhovit i mudar
Protiv: Zbunjen i temperamentan
O, vi uzivate u razgovorima! Ovi su muskarci fantasticni u razgovorima koji ce vas cele noci drzati budnim. Srecom, odlicni su i u prljavim razgovorima. Uzivaju u kulturnim doga'ajima, picu nakon posla i rostilju s prijateljima na kojima razmenjuju stavove i misljenja. Posebno su slabi na zene koje ih podrzavaju. Njima je glavni adut komunikacija, zato uvek uz sebe imajte mobilni i uzivajte u vrckavim SMS-ovima i zavodnickim mejlovima.