Returning of the written off #81 Invited only - Page 11

Created

Last reply

Replies

1k

Views

45.2k

Users

5

2k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Da. Pa kad porodica to proslavi u punom sastavu, onako veselo i srecno... Koji prizor ce to biti 😎

🤣 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

https://www.youtube.com/watch?v=eBbu2B2_XvI

Vidi ovo Nado
Specijalna epizoda SSK od sat vremena i to u nedjelju 😲
Moguce da ce to biti kraj
Izgleda. Cini mi se da je Simar u hramu i da je saznala kako da ubije vestice.
Pa u sinocnjoj epizodi Mohini je pred njenom kcerkom rekla gdje je tajna njihove smrti
I bas su pokazali to mjesto Sto znaci da ide tamo i vjerovatno ce to okoncati Dok su snimili epizodu od sat vremena i ide u nedjelju
Sigurno su oni to planirali razvuci i ovu sedmicu ali u cetvrtak im je onaj praznik Ganpati Vjerovatno ce okupiti porodicu da zajedno proslave 😎
Da. Pa kad porodica to proslavi u punom sastavu, onako veselo i srecno... Koji prizor ce to biti 😎

🤣 🤣

Samo me brine, sta li ce da rade sa onolikim cupovima? Sta ti mislis? Nesto mi ne izgledaju ove njihove prije, veliki ljubitelji cveca. A steta onolikih cupova da propadnu. 😈
Kety76 thumbnail

Samo me brine, sta li ce da rade sa onolikim cupovima? Sta ti mislis? Nesto mi ne izgledaju ove njihove prije, veliki ljubitelji cveca. A steta onolikih cupova da propadnu. 😈

ne brini 😆 razbit ce ih kad budu izlazili iz njih 😆
nn027 thumbnail

https://www.youtube.com/watch?v=eBbu2B2_XvI

Vidi ovo Nado
Specijalna epizoda SSK od sat vremena i to u nedjelju 😲
Moguce da ce to biti kraj
Izgleda. Cini mi se da je Simar u hramu i da je saznala kako da ubije vestice.
Pa u sinocnjoj epizodi Mohini je pred njenom kcerkom rekla gdje je tajna njihove smrti
I bas su pokazali to mjesto Sto znaci da ide tamo i vjerovatno ce to okoncati Dok su snimili epizodu od sat vremena i ide u nedjelju
Sigurno su oni to planirali razvuci i ovu sedmicu ali u cetvrtak im je onaj praznik Ganpati Vjerovatno ce okupiti porodicu da zajedno proslave 😎

🤣 🤣
ne brini 😆 razbit ce ih kad budu izlazili iz njih 😆

E sad cemo da vidimo koliki ce im biti TRP. Ja dosadniju ekipu jos videla nisam.

I ovaj je slupan 😆
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

E sad cemo da vidimo koliki ce im biti TRP. Ja dosadniju ekipu jos videla nisam.

I ovaj je slupan 😆

😆 😆

Ako je istina da je u nedjelju kraj,onda je Prats jos danas i sutra na snimanju i gotovo 😊
Ne znam zasto ali mislim da ce oni to prenijeti bar u jos jednu-dvije epizode sljedece sedmice 😆
Kety76 thumbnail

tako je to kad glumi da je kulturan 😎
nn027 thumbnail

😆 😆

Ako je istina da je u nedjelju kraj,onda je Prats jos danas i sutra na snimanju i gotovo 😊
Ne znam zasto ali mislim da ce oni to prenijeti bar u jos jednu-dvije epizode sljedece sedmice 😆

Mozda ce ovi u cupovima da pocnu strajk, nikad im lepse bilo nije. pa produze to jos na jednu nedelju 😆
Kety76 thumbnail

Mozda ce ovi u cupovima da pocnu strajk, nikad im lepse bilo nije. pa produze to jos na jednu nedelju 😆

Strajku ce se prikljuciti i Prem 😆
Kety76 thumbnail
Nado molim te napisi komentar kod Prats 😳