TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Welcome Baby Boy ❤️🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
Nadooo jesi vidjela one lujke 🤣 🤣 ide zamnom na FC i AT pa ponavlja ono sto sam vec postavila 🤣
Malo joj sto ponavlja video i clanke pa i sliku ponovila 🤣 a ajde sve to ali vrh je sto uopste nema pojma sta postavlja 🤣 eno je na istu stranu AT postavila isti clanak dva puta,onaj sto sam ja juce postavila 🤣 plus i na FC 🤣 A lujke majko mila 🤣 🤣 Prvo je postavljala bajata promo videa sad ponavlja iste stvari koje su vec postavljene 🤣🤣 da li su joj oni sto prenose novosti rekli da su te informacije uzeli od mene i da sam vec postavila na AT 🤣 🤣Sad me svi zhb da imam fana 🤣 🤣
🤣 🤣 🤣Ma neee to ona cita samo sto ti napises a usput vezba copy paste. Utvdjuje gradivo.🤣 Jedino tebi veruje i ti si joj idol. A da meni na vreme das autogram, ko zna, mozda posle bude guzva 🤣PS Osnuj fan klub a nju stavi za predsednika 🤣
Nadrljala si. Pitaj me ko ce prvi nabaviti ovu aplikaciju 🤣 🤣 🤣
🤣 🤣 🤣ma da, ne zna kako da mi drugacije pokaze ljubav i zahvalnost 🤣🤣 pa sad na 3 mjesta ponavlja ako neko slucajno nije vidio 🤣🤣E ne moze tebi autogram,moram prvo predsjedniku 😃 vidis koliko se trudi da promovise moj rad 🤣 🤣 Sad ce ona da ponovi postove o rejtingu i novi clanak🤣 🤣ps.Zna ona odlicno ko ima informacije iz prve ruke 😉 a usput i da opere ruke od svega jer s**ti da je ceka veliko iznenadjenje za Pratsin rodjos 😃 Samo gledaj kako ce brzinom svjetlosti da promjeni pricu 🤣 🤣