Returning of the written off #79 Invited only - Page 95

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

52.9k

Users

6

2.5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Pratyusha Banerjee and Rahul Singh at Celebration of Suyash Rai's Sister's Birthday at Star Struck
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Nadooo jesi vidjela one lujke 🤣 🤣 ide zamnom na FC i AT pa ponavlja ono sto sam vec postavila 🤣

Malo joj sto ponavlja video i clanke pa i sliku ponovila 🤣 a ajde sve to ali vrh je sto uopste nema pojma sta postavlja 🤣 eno je na istu stranu AT postavila isti clanak dva puta,onaj sto sam ja juce postavila 🤣 plus i na FC 🤣 A lujke majko mila 🤣 🤣 Prvo je postavljala bajata promo videa sad ponavlja iste stvari koje su vec postavljene 🤣🤣 da li su joj oni sto prenose novosti rekli da su te informacije uzeli od mene i da sam vec postavila na AT 🤣 🤣

Sad me svi zhb da imam fana 🤣 🤣

🤣 🤣 🤣

Ma neee to ona cita samo sto ti napises a usput vezba copy paste. Utvdjuje gradivo.🤣 Jedino tebi veruje i ti si joj idol. A da meni na vreme das autogram, ko zna, mozda posle bude guzva 🤣
PS Osnuj fan klub a nju stavi za predsednika 🤣
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 🤣 🤣

Ma neee to ona cita samo sto ti napises a usput vezba copy paste. Utvdjuje gradivo.🤣 Jedino tebi veruje i ti si joj idol. A da meni na vreme das autogram, ko zna, mozda posle bude guzva 🤣
PS Osnuj fan klub a nju stavi za predsednika 🤣

🤣 🤣 🤣

ma da, ne zna kako da mi drugacije pokaze ljubav i zahvalnost 🤣🤣 pa sad na 3 mjesta ponavlja ako neko slucajno nije vidio 🤣🤣
E ne moze tebi autogram,moram prvo predsjedniku 😃 vidis koliko se trudi da promovise moj rad 🤣 🤣 Sad ce ona da ponovi postove o rejtingu i novi clanak

🤣 🤣

ps.Zna ona odlicno ko ima informacije iz prve ruke 😉 a usput i da opere ruke od svega jer s**ti da je ceka veliko iznenadjenje za Pratsin rodjos 😃 Samo gledaj kako ce brzinom svjetlosti da promjeni pricu 🤣 🤣

Kety76 thumbnail

😲 nemam pojma,reci mi 😆😆
nn027 thumbnail

🤣 🤣 🤣

ma da, ne zna kako da mi drugacije pokaze ljubav i zahvalnost 🤣🤣 pa sad na 3 mjesta ponavlja ako neko slucajno nije vidio 🤣🤣
E ne moze tebi autogram,moram prvo predsjedniku 😃 vidis koliko se trudi da promovise moj rad 🤣 🤣 Sad ce ona da ponovi postove o rejtingu i novi clanak

🤣 🤣

ps.Zna ona odlicno ko ima informacije iz prve ruke 😉 a usput i da opere ruke od svega jer s**ti da je ceka veliko iznenadjenje za Pratsin rodjos 😃 Samo gledaj kako ce brzinom svjetlosti da promjeni pricu 🤣 🤣

Pa kad je ona u pitanju oprosticu ti to za prvi autogram 🤣

Bojim se da ce pricu menjati i pre rodjendana 😉 🤣
nn027 thumbnail

😲 nemam pojma,reci mi 😆😆

Ma nema ti spasa 🤣
nn027 thumbnail

TV Gossip: Balika Vadhu fame Pratyusha Banerjee dating Rahul Raj Singh?

Lep par 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail