Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
CALL FROM CELL 6.6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Baaghi 4 crashes on Saturday
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Filmfare Awards ?
Ja bila ceo dan sa detetom na sistematskom za upis u skolu..Onda vakcina i takooo...prsla sam od raznih "divnih" otkrica o njegovom zdravlju..😕
Kod nas je ledeno..ali uzasno...razmisljam da obucem jaknu veceras 😕
Dvorac Dunnottar nalazi se na litici, nedaleko grada Stonehavena na istocnoj obali Skotske.e Nado,kad te ovdje privedu oni tvoji u suknjicama nema ti bjezanja 😆😆Ma ko je lud da bezi 😆A stvarno je Skotska prelepa. Jeste po malo surova ali lepa. Mnogo je zelena 😃
Prelepa je Skotska a i dvorci..Bilo bi zaista lepo da nekada odemo tamo..ali pusti snovi...Ovako barem u seriji mozemo da gledamo..Nego, kad smo kod serijw..Nale,imam problem..skinuli sve epizode sa torenta i ne znam sada gde da gledam..Daj neki link za skidanje koji radi..
Nale, znas da imam problem sa kompom..ne mogu da dodjem na red..E sad ce svami od ponedeljka da krene da radi pa cu opet da prisvojim teritoriju..😆
Znam da do 1 tesko mozes do kompa. Pomislila sam da se ipak nije nesto desilo. Dobro je da je sve OK a do prvog je ostalo jos 3 dana 😃 Sad ce to.
Dal , gde si nam ti nestala? ❤️
Nale, znas da imam problem sa kompom..ne mogu da dodjem na red..E sad ce svami od ponedeljka da krene da radi pa cu opet da prisvojim teritoriju..😆
Znam da do 1 tesko mozes do kompa. Pomislila sam da se ipak nije nesto desilo. Dobro je da je sve OK a do prvog je ostalo jos 3 dana 😃 Sad ce to.
Jedva cekam,ako mi verujes...😆
Hvala draga moja ❤️🤗Ispalo je sutra malo sutra ali sta da se radi...😕 Valjda jednom i to sutra stigne.Drago mi je da si bolje. ❤️A sto se tice testa ne znam da li da se smejem ili da te gadjam necim odavde. Ko sisa test samo kad si ti dobro prosla u svemu ovome.Od svega tebi test u glavi ❤️🤗
dobro jutronadam se da ste dobro ❤️hvala za ove lijepe pjesmice,divne su ❤️Nado,nadam se da ce danas proci sve u najboljem redu 🤗Zdravo Laksmi. ❤️ Dobro ali ubi ovo vreme. Mozda je i kod tebe za sve krivo ovo nenormalno vreme. 😒Hvala draga moja Laksmi ali cekacemo sutra i nadati se da ce zaista sutra i biti. ❤️ 🤗nadam se da ce sve proci dobro,molim se za vas ❤️jutros sam bolje,jos iscpljena i sa bolovima,ali dobro je 😉sreca pa se desilo nakon testa 😆😆 pojela bi se ziva da sam morala odgoditi 😆😆ionako moram uciti za novi jedan je 7.6 a zavrsni krajem jula,i onda sam slobodna 😃Hvala draga moja ❤️🤗Ispalo je sutra malo sutra ali sta da se radi...😕 Valjda jednom i to sutra stigne.Drago mi je da si bolje. ❤️A sto se tice testa ne znam da li da se smejem ili da te gadjam necim odavde. Ko sisa test samo kad si ti dobro prosla u svemu ovome.Od svega tebi test u glavi ❤️🤗🤣 🤣pa ko bi cekao slijedeci rok,to mora odmah i sad 😆😆