Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
CALL FROM CELL 6.6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Baaghi 4 crashes on Saturday
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Filmfare Awards ?
Gde ces Nale, ja sam tu, gledam ASR-a..uzivam..pa virnem
http://time.com/3699585/fifty-shades-of-grey-screening-superfan/
Nakon prvog prikazivanja filma, publika odusevljena-film ispunio ocekivanja publike 😃
http://zena.blic.rs/Astro/30242/Kojom-recenicom-zapocinju-flert-a-sta-kazu-posle-seksa
🤣Kojom recenicom zapocinju flert, a sta kazu posle seksa?
Svaki horoskopski znak, tacnije njihovi muski predstavnici, imaju svoj nacin udvaranja i svoju omiljenu recenicu koju izgovaraju posle seksa.
Sta ih odaje?
DOK FLERTUJU :
OVAN
- Moje ime je Bond. Dzems Bond.
BIK
- Vec imam u stanu spremnu bocu sampanjca, steta bi bila da se ne iskoristi.
BLIZANCI
- A da "proverimo" koliko se tacno ti i ja privlacimo?
RAK
- Osecam da si neverovatna u krevetu, i to je opasno, koliko i privlacno.
LAV
- Ako ne verujes u ljubav na prvi pogled, pogledacu te ponovo.
DEVICA
- Nemoj vise da koristis sminku, ona samo kvari tvoju prirodnu lepotu.
VAGA
-Tvoja lepota sija jace i do Sunca.
SKORPIJA
- I dalje, nakon godina testiranja, ne znam da li sam alergican na seks ili ne. Mogu jos jednom da proverim?
STRELAC
- Mozda te zanima, nosim broj cipela 48.
JARAC
- Ti ne mozes da potrosis onoliko koliko ja mogu da zaradim.
VODOLIJA
- Ti me fasciniras vise od najkomplikovanije matematicke teorije.
RIBE
- Imas neverovatne obline, tvoja zadnjica podseca na zadnjicu neke velike umetnice.
POSLE SEKSA:
OVAN
- Hocemo li ponovo?
BIK
- Sad mozemo nesto da pojedemo.
BLIZANCI
- Sacekaj samo da napisem status na Fejsbuku.
RAK
- Da li odlucila ko ce ti biti kuma na vencanju?
LAV
- Najbolji sam, zar ne?
DEVICA
- Ne kaze nista, vec razmislja o obavezama koje je ocekuju.
VAGA
- Meni se najvise svidelo ono, ali ako se tebi nesto drugo najvise dopalo, onda je i meni. Reci mi, kako ti se svideo seks?
SKORPIJA
- Hoces pauzu ili da odmah ponovo probamo?
STRELAC
- Zvacu te, ali stvarno.
JARAC
- Imas li vizitkartu?
VODOLIJA
- Hajdemo ponovo, ali ovog puta da skinemo odecu.
RIBE
- Podseti me, kako se zoves?
dem zavrsiti sarmu,moj sinak je ne voli jesti 😆 ali ja mu kazem da se ne smije govoriti da hrana nije dobra,da je to ruzno
i on kaze ajd dobro,jest cu malo 😃dok sam se ja vrtila po kuninji cujem ga nazvao moju mamu i sapuce joj na mob." Bako,molim te nemoj reci mami da sam ti ovo rekao,ali imas li ti nesto drugo za rucak pa da neko dodje po mene 😆 Mama pravi sarmu,a ja je ne volim,ne smijem joj to reci.Kazi dedi i ujki da joj oni kazu da to jelo niko ne voli pa da ga vise ne pravi 😆Nakon 10 min.dolazi meni u kuhinju i kaze mogao sam ja malo kod bake.A ja kazem moze,sacekaj dok zavrsim sarmu pa ces ponijeti sebi za rucak 😆 njegova faca 😳 😆
😆 😆 😆
Jao , sunce malo. Mogu samo zamisliti njegovo razocaranje kad si rekla da ce poneti sarmu.😆😆samo da si mu vidjela facu 😆
😆 😆 😆
Nacice se neko da mu pojede tu sarmu 😆ne 😃 jeo je za rucak 😆😆 dok sam mu spremala sarmu da ponese,rekao mi je da je zvao baku 😆😆 uvijek sve kaze,bez obzira na posljedice 😊 i mama ga je nagovarala da mu napravi nesto drugo,da ja necu znati a on kaze ma ne moze bako,mami se sve mora reci,ajd jest cu ovu sarmu,valjda je vise nece praviti 😆😆