Dobro jutro...
Hm, nisam bas tako zamisljala igraonicu sa Barunom,ali sam uvek za nove ideje i mogucnosti..π π
Malo ljuljanja, klackanja... π Treba sve isprobati π π
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
BHAJAN & DANCE 16.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Welcome Baby Boy β€οΈ🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
Dobro jutro...
Hm, nisam bas tako zamisljala igraonicu sa Barunom,ali sam uvek za nove ideje i mogucnosti..π π
π€ͺ
Vec vidim sebe kako mu prelazim dlanom preko tog mekanog plisanog dzempera..π³
Bunty Laya Sagarika Ke Liye Saree!! - Hum Hain Naa
nisam gledala 4 epizode je li se nesto lijepo desilo u medjuvremenu π
Sag je zaigrala igru πvrijedi li gledati π ja sam stala kod one povrede noge,vise nisam gledala π
Pa zbog Ammine face vredi π Kako ju je Sag zaheb...a π
sad sam prelistala AT π vidim da je bilo veselo πnazalost opet necu stici pogledati epizode mozda uspijem sutra u vecernjim satimado nedjelje sam bukirana sa obavezama
Radis puno radno vreme i vise od toga?puno i malo preko toga π uz to swamiju rjesavam papire oko zavrsnog za firmu,pojacali su nam casove iz njemackog jer 10 dana nece biti predavanja zbog praznika,milion obaveza kod kuce,priblizavaju se praznici Uz sve to swami hoce d otvori firmu u Becu,pocetkom naredne godine,pa i za to prikupljam papire ,elem veselo mi je ππ
Kazi mi gde mogu da apliciram za posao u swamijevoj novoj firmi ..pod uslovom da se ne bavi molerajem i farbanjem , u tom slucaju je Nale bolji kandidat..πππnecemo nista molerisati ,mada to nije losa ideja πswami ce prebaciti firmu gore,prije cemo dobiti papire za boravak πa najvjerovatnije cemo otvoriti jos jednu , krajem sljedece godine πE ta ce biti na moje ime π a ti mozes da vodis knjige ili da zajedno ucimo o odrzavanju umjetnina
Moze Keti ,sve sto kazes ππΌ..sa tobom bih mogla sve..i to sa uzivanjem..Eh,kad bi bila istina, i da samo mozemo sve da radimo i druzimo se u istom gradu, u istoj firmi..zamisli..π
Ja cu gledati da danas zavrsim "Nevestu", zato sam i ustala u pola 6,kako bih sve postigla..π
Ja sam jutros zavrsila trilogiju. Citala sam do pola 7. π³
Sta kazes? Jel' da da nije losa? π
Cuj losa..Odusevila sam se..ako nabasas na jos neku takvu bicu i vise nego srecna da je progutam..π
Sada citam Divnu propast, a kad zavrsim Pravu propast, onda cu jos jednu zanimljivu koju su mi poslali u medjuvremenu..
Sta ti trenutno citas ?
Tako je...To je vecita bolest medju ljudima..ne shvataju da im na nadgrobnoj ploci niko nece napisati zahvalnicu sto su propustili da zive po svojoj zelji jer su se bojali necije osude..
Ovo je dobro za budjenje..celog tela..π
http://www.kurir.rs/crna-hronika/niski-saobracajci-uhvatili-dva-vozaca-vozili-sa-55-promila-alkohola-u-krvi-clanak-1634631
Kakvo je vreme doslo, necemo smeti da izadjemo na ulicu od pijanih vozaca..π Kad cujem ovakve informacije zapitam se, da li bas svako u mom gradu pije ..π
Riba
Imate dar da vidite stvari koje ostalima lako promaknu pa ako se na'ete u nekom vecem drustvu, potrudite se da tiha osoba ne sedi sama u cosku. Zapamtite, dobro se dobrim vraca!
S obzirom da cu docekati NG kod kuce, verovatno ce neki od mojih sinova biti u cosku,ako ne i obojica..π
Rak
Pripremite maramice - ne zbog bolesti, vec jer se cini da suze uvek nekako poteknu u ovo doba godine. "Pricacemo o tome kasnije" je recenica koju biste trebali da izgovarate sve dok vam njena upotreba ne postane prirodna.
E jest mi veselo π