Returning of the written off #70 Invited only - Page 66

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61.1k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dobro jutro...
Hm, nisam bas tako zamisljala igraonicu sa Barunom,ali sam uvek za nove ideje i mogucnosti..πŸ˜† πŸ˜†

Malo ljuljanja, klackanja... πŸ˜‰ Treba sve isprobati πŸ˜† πŸ˜†
nn027 thumbnail

πŸ€ͺ

Vec vidim sebe kako mu prelazim dlanom preko tog mekanog plisanog dzempera..😳

Za pocetak 😳 πŸ˜ƒ
nn027 thumbnail

Bunty Laya Sagarika Ke Liye Saree!! - Hum Hain Naa

nisam gledala 4 epizode je li se nesto lijepo desilo u medjuvremenu 😊

Sag je zaigrala igru πŸ˜‰

vrijedi li gledati πŸ˜ƒ ja sam stala kod one povrede noge,vise nisam gledala πŸ˜”

Pa zbog Ammine face vredi πŸ˜† Kako ju je Sag zaheb...a πŸ˜†

sad sam prelistala AT πŸ˜ƒ vidim da je bilo veselo πŸ˜†
nazalost opet necu stici pogledati epizode mozda uspijem sutra u vecernjim satima
do nedjelje sam bukirana sa obavezama

Radis puno radno vreme i vise od toga?

puno i malo preko toga πŸ˜† uz to swamiju rjesavam papire oko zavrsnog za firmu,pojacali su nam casove iz njemackog jer 10 dana nece biti predavanja zbog praznika,milion obaveza kod kuce,priblizavaju se praznici Uz sve to swami hoce d otvori firmu u Becu,pocetkom naredne godine,pa i za to prikupljam papire ,elem veselo mi je πŸ˜†πŸ˜†

Kazi mi gde mogu da apliciram za posao u swamijevoj novoj firmi ..pod uslovom da se ne bavi molerajem i farbanjem , u tom slucaju je Nale bolji kandidat..πŸ˜†

πŸ˜†πŸ˜†

necemo nista molerisati ,mada to nije losa ideja πŸ˜ƒ
swami ce prebaciti firmu gore,prije cemo dobiti papire za boravak πŸ˜‰
a najvjerovatnije cemo otvoriti jos jednu , krajem sljedece godine πŸ˜‰
E ta ce biti na moje ime πŸ˜ƒ a ti mozes da vodis knjige ili da zajedno ucimo o odrzavanju umjetnina

Moze Keti ,sve sto kazes πŸ‘πŸΌ..sa tobom bih mogla sve..i to sa uzivanjem..Eh,kad bi bila istina, i da samo mozemo sve da radimo i druzimo se u istom gradu, u istoj firmi..zamisli..πŸ˜›

Meni padose na pamet one cure iz SEX AND CITY πŸ˜† Ma to bi bilo fenomenalno πŸ˜›

nn027 thumbnail

Ja cu gledati da danas zavrsim "Nevestu", zato sam i ustala u pola 6,kako bih sve postigla..πŸ˜ƒ

Ja sam jutros zavrsila trilogiju. Citala sam do pola 7. 😳
Sta kazes? Jel' da da nije losa?
πŸ˜ƒ

Cuj losa..Odusevila sam se..ako nabasas na jos neku takvu bicu i vise nego srecna da je progutam..πŸ˜ƒ
Sada citam Divnu propast, a kad zavrsim Pravu propast, onda cu jos jednu zanimljivu koju su mi poslali u medjuvremenu..

Sta ti trenutno citas ?

Znaci ubola sam πŸ˜ƒ Ma i meni se bas dopala. Drago mi je da nisi uzalud protratila vreme. Skinula sam ja jos jednu. Kad je procitam, ako bude dobra, poslacu ti je.

Trenutno nista ne citam. Dobila sam knjigu Igre prestola i juce sam nasla lupu sad samo da pocnem sa citanjem. Ne znam koliko knjiga ima, nisam ni pitala, uglavnom je do mene stigla jedna. Kad procitam onda cu videti sta dalje.
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Tako je...To je vecita bolest medju ljudima..ne shvataju da im na nadgrobnoj ploci niko nece napisati zahvalnicu sto su propustili da zive po svojoj zelji jer su se bojali necije osude..

Bas tako.
nn027 thumbnail

Ovo je dobro za budjenje..celog tela..πŸ˜†

Meni nizak pritisak i mogu ti reci da mi je , cim ga vidim, malo bolje 😳 πŸ˜ƒ
nn027 thumbnail

http://workinglife.org.au/wp-content/uploads/2014/05/giphy-14.gif
https://24.media.tumblr.com/8334ba605744a430e0de841cc6456df2/tumblr_mufstkEUDl1qbrdf3o7_r1_500.gif

https://33.media.tumblr.com/tumblr_mbw1f0E95N1qkzn1mo1_500.gifDa li jos neko za kafu ili caj...?

Hvala. Evo bas pijem πŸ‘πŸΌ
nn027 thumbnail

http://www.kurir.rs/crna-hronika/niski-saobracajci-uhvatili-dva-vozaca-vozili-sa-55-promila-alkohola-u-krvi-clanak-1634631

Kakvo je vreme doslo, necemo smeti da izadjemo na ulicu od pijanih vozaca..πŸ˜• Kad cujem ovakve informacije zapitam se, da li bas svako u mom gradu pije ..πŸ˜†

A tek sad kad krenu slave, Nova Godina, Bozic... ihaj. Ne samo u tvom gradu. Svuda. Jedan od moje brace je policajac. Nemas pojma koliko je pijanih biciklista zaustavio πŸ˜†
nn027 thumbnail

http://www.pressonline.rs/zabava/astro/340857/sezona-praznika-sta-horoskopske-znakove-ocekuje-tokom-ovog-perioda.html

Riba

Imate dar da vidite stvari koje ostalima lako promaknu pa ako se na'ete u nekom vecem drustvu, potrudite se da tiha osoba ne sedi sama u cosku. Zapamtite, dobro se dobrim vraca!

S obzirom da cu docekati NG kod kuce, verovatno ce neki od mojih sinova biti u cosku,ako ne i obojica..πŸ˜†

πŸ˜† Bice oni dobri videces I ja sam kuci za docek. Kao i obicno πŸ˜•

Rak

Pripremite maramice - ne zbog bolesti, vec jer se cini da suze uvek nekako poteknu u ovo doba godine. "Pricacemo o tome kasnije" je recenica koju biste trebali da izgovarate sve dok vam njena upotreba ne postane prirodna.

E jest mi veselo πŸ˜•
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail