![]()
Meni oni ovde izgledaju kao par koji je u vezi. 😊vidi gdje ona drzi ruku 😃 jesmo provodadzije 😆😆
Ma i onaj video sto sam postavila. Oni nigde ne stoje jedno pored drugog. Ona je stalno uz njega covece .😉 😊
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
CALL FROM CELL 6.6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Baaghi 4 crashes on Saturday
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
Filmfare Awards ?
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
![]()
Meni oni ovde izgledaju kao par koji je u vezi. 😊vidi gdje ona drzi ruku 😃 jesmo provodadzije 😆😆
lele,kako uzasna epizoda vise sam navikla na Amminu i Satyinu dramu ali Bunty je danas prevazisao i njih dvije 😡 pravi mlakonja 😡
mogla sam mu onaj prst iscupati kad ga je podigao prema njoj 😡i srce mi se steglo kad joj je rekao ono za mamu 😭 idiot debilni 😡
Ma i onaj video sto sam postavila. Oni nigde ne stoje jedno pored drugog. Ona je stalno uz njega covece .😉 😊
Ja jos pogledala nisam epizodu. Procitala sam LU. Tuga. Ako sam dobro shvatila ona preti razvodom jer brak nije konzumiran. jeli? I onda se ja pitam pa kakva je to ljubav kad ti pretis muzu tuzbom i da li treba tako da ga natera da bude sa njom. Ili volis ili ne. Ponizavajuce zaista. Amma je izrasla u potpuno negativnu bolesno posesivnu, lazljivu kucku.
ko cicak su ❤️😆 a preslatki su,uvijek se dodiruju kad rade intervju 😛 i sad je on iza nje a ona skoro naslonjena na njega 😃 stvarno bi bilo super da su skupa jer decko umije da joj donese osmijeh na lice 😃 vidi se da je sretna i da uziva 😛
nisi ti to dobro skontala 😃 jedino kraj i jeste dobar 😆 u onoj svadji on je njoj rekao svasta i na kraju zavrsio s tim da je on bio prvo sin pa onda muz i da sljedeci put bude oprezna iliti da pazi sta radi 😡 a onda je ona cula razgovor izmedju njega i mamice i cula kako ga mami emocionalno ucjenjuje,pa je odlucila da joj pokaze ko je ona 😃 donijela je tuzbu i pokazala im,a to je neki njihov zakon po kojem supruznik ima pravo podnijeti tuzbu protiv ovog drugog ako oboje nisu sretni i ako se ne ispunjavaju bracne duznosti 😃 i sad ona namjerno pred mamom kaze da ce ga tuziti ako u roku od mjesec ne podju zivjeti pravi bracni zivot 😆😆 e sad ga je Amma na...😆 ne moze podnijeti da on spava sa zenom a zamisli sramote ako ih tuzi pa cijela familija i komsiluk sazna da ona neda sinu da spava sa zenom 😆😆