Ja sam oduvek verovala u reinkarnaciju, sudbinu i karmu..
Verujete li u reinkarnaciju? Ovo su 4 znaka vaseg prethodnog zivota

Ako ste se ikada pitali zasto se, zapravo, toliko bojite visine? Da li vam se dogodilo da nekog pogledate u oci po prvi put, ali imate osecaj da se zapravo poznajete dugo? Zanimljive odgovore o proslim zivotima daje doktor Brajan Vajs, autor knjige Cuda se desavaju", prenosi Lovesensa.rs.
Neke situacije objasnjavamo sebi kao deja vu, ali dr Brajan Vajs ima drugacije tumacenje sledecih slucajeva koji nas cesto zbunjuju...
Ko ste nekada bili i ko cete biti u buducnosti, godina rodjenja otkriva - OVDE saznajte.
1. Imate oseaj da nam je neto neverovatno poznato, ali ne moete da objasnite zato.
Na primer, jedna moja pacijentkinja je poela da se osea anksiozno tokom medenog meseca u Grkoj. Kada su ona i njen suprug krenuli dalje za Rim, ona se potpuno smirila. Kada je dola kod mene, radili smo na njenom prolom ivotu i saznali da je zapravo bila ubijena u staroj Grkoj. Sada nije imala pojma sta joj je, ali aksioznost se probuila i to iz tako dalekog vremena", kaze doktor Vajs.
Tokom prisecanja proslog zivota je, naime, moguce izlecenje, moguce je oporaviti um, duh i telo, kao i ojacati sadasnjicu. Najcesce se znaci proslog zivota pojasnjavaju kao deja vu (senzacija koju osecate, kao da ste nekoga vec pre upoznali, ili kao da ste nesto vec videli pre).
2. Sanjate snove koji su toliko realni da niste sigurni da li ste ih uopte i sanjali.
Imate li snove koji su toliko jasni, i idu i do najsitnijih detalja vas samih u razlicitim vremenima? To takodje moe biti secanje na prosli zivot. Kao sto sam napisao u svojoj knjizi, secanja na prosli zivot nisu obavezno secanja, vec to mogu biti i neki simboli, nesto sto treba biti interpretirano tako da mi sada mozemo da razumemo kao jasnu poruku".
3. U stanju ste da odlino resite test iz istorije (a bez mnogo ucenja).
Talenti, kapaciteti, stvari koje vam se dopadaju, stvari koje vam se ne dopadaju, privlacnost, ili averzija... sve to mogu biti tragovi proslog zivota. Ako vas neki ljudi ili kulture privlace na neki poseban nacin, a nisu vam poznati, sve je to trag. Ukoliko ste sposobni da za nesto ucite znatno manje od ostalih oko sebe, a sa upola manje truda, mislite o tome, jer ste mozda bili upravo tu ili govorili bas taj strani jezik."
Sta ste bili u drugom zivotu, saznajte OVDE.
4. Osecate da je neko vasa srodna dusa".
Cesto se deava da putujete kroz mnogo razlicitih zivota sa potpuno istom grupom dusa. Ja ih nazivam grupom srodnih dusa, pratilaca, porodica. Mozda se veze menjaju iz zivota u zivot, ali duse su iste, na primer: vasa prabaka se moze reinkarnirati u vasu unuku.
Posmatrajuci stvari na ovaj nacin, mi nikako ne gubimo one koji su nam dragi, vec se s njima sretnemo kasnije na onom svetu, ili cak opet na ovom, zbog reinkarnacije. U knjizi Cuda se desavaju" radio sam na mnogo primera reinkarnacije. U jednom slucaju Misel, cija je majka umrla kada je ona bila mala, je bila vrlo zadovoljna cinjenicom da su njih dve bile zajedno jos pre srednjeg veka. U to vreme, bile su muz i zena."
Verujete li da je vasa veza sudbinski predodredjena? OVDE saznajte kako su strunjaci resili misteriju srodne duse.