Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Geetanjali to die?
And Janhvi gives another flop!!
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
Super i ja cu moza da je odgledam ponovo.Prica ide ovakoD ve sestre bliznakinje zive odvojeno ne znaju jedna za drugu.Dcko se zaljubljuje i provodi noc sa jednom od njih to je ona zla,kad ona shvata da on nema para odlazi od njega bez reci,on upo*no pokusava da je nadje nailazi na drugu sestru koja je dobrica i upo*no pokusava da joj se priblizi misleci da je to ta devojka (ONE IZGLEDJU IDENTICNO)U medjuvremenu on dobija nasledstvo i postaje Lord njegova baka vidi da mu se svijda Gan i odlazi kod njego oca da je prosi za unuka,ona odbija da se uda ali mladja sestra joj preti samoubistvom ako ne pristane .Ona se udaje za njega ali mu upo*no govori da ona nije ta devojka u koju je on zaljubljen.Ona se zaljubljuje u njega provode noc zajedno.Ova druga Gan cuje da se on obogatio i vraca se a ona je teska fu...sa.E dalje gledajte do samog kraja ova zla prvai zvrcke i stalno pripisuje ovoj drugoj.Glumica koja je glumila likove je super odradila ulogu i prelepa je
A jos malo i da se naspavam ljudski ovo bre nije normalno,po celu noc skitaju ja sam bre hronicno neispavana. I jos kad dodju i kazu mi Milenko ti jos ne spavas e dodje mi da ih zgazim,kako bre da spavam kad meni kroz glavu svasta prodje dok ne dodju
Ja cu da se posluzim,i onako cekam decu iz grada.Ujutru ustajem rano idemo na Srebrno jezero nekoliko dana.Nosim lap top ako budem mogla javljam se
I ja sam celu proslu noc presedela na stolici prvo sam cekala decu nisam mogla da spavam i pustila seriju i posle nisam mogla da da uspavam do jutros.Zato sam ceo dan prespavala. Iskreno meni se nesto ne ide ali deca zapela pa ajde ne svidja mi se drustvo idem sa jetrvama 😆😆😆 a slika ce biti obavezno.javljam se nema sanse ja ne mogu bez vas.Ma samo da imam net u hotelu a nadam se da ima.
Dobro kazes ko ih hebe kad imam lap top jos da imam net bice super😆Prijace mi da znas,a u sledecu subotu idem za Nis neka zena dolazi ona namesta taj Atlas prsljen koji izaziva migrene videcu sta ce da mi kaze ,moram da resim moju glavobolju😕
Ovo je taj lik sto joj glumi oca a devojka je kreativac ove serije.Samo da vam kazem da je Prats zadovoljna i sretna sa ovom ekipom 😛